13 Games en Apps die Je Moet Sideloaden op Uw Oculus Quest

0
103
Myron, Virtuleap, Elektrische Hat Games LLC.

De Oculus Quest is een groot stuk van tech—kunnen-spelen ingewikkeld VR games zonder dat u de tablet op een PC of console is, heel letterlijk, te bevrijden. Maar het kan niet alles spelen. Oculus pakt en kiest wat games op de Quest (vooral voor de prestaties). U kunt echter zijstappen die beperking met sideloaden—een proces dat ervoor zorgt dat u het laden van een spel dat u wilt op uw Zoektocht.

Voordat we verder gaan, moeten we u waarschuwen—terwijl sideloaden is iets wat de Quest staat, kunt u in een aantal zaken. Meer intensieve spellen kunnen problemen met de prestaties en kan zelfs crashen met je Zoektocht. Niet te vergeten, je moet springen door een paar hoepels om sideloaden werken in de eerste plaats.

Wat Doe Je Sideloaden?

De kern, de Oculus Quest is een Android-toestel, maar u kunt niet meer zien. Dat betekent sideloaden op de Quest is een partij als het sideloaden op je telefoon—je moet een APK-bestanden, en je moet ze te laden op het apparaat.

Om dat te doen, zult u een paar stappen. Ten eerste, zult u uw Zoektocht in Developer Modus te accepteren APK bestanden van niet-officiële bronnen. Ten tweede, u zal het installeren van een app genaamd SideQuest op uw PC.

SideQuest verdubbelt als een onofficiële storefront voor Oculus games en uw APK installer. U vindt de meeste van de sideloaded spellen die u wilt installeren direct in de SideQuest app. Sluit gewoon uw Zoektocht naar uw computer, het spel vinden in SideQuest en klik op “Installeren.”

Zelfs wanneer je een Oculus spel op een andere website (zoals jeuk.io), SideQuest kunnen installeren van de APK voor je. Je download het APK, punt SideQuest naar het bestand en vertel het om de game te installeren op uw Zoektocht.

Het proces is niet ingewikkeld, maar als u wilt dat een geweldige stap-voor-stap tutorial, check out de leidraad voor onze zuster-site, How-To Geek.

VR Homescreen: Virtuele Desktop

Virtual Desktop Inc.

Virtual Desktop ($19.99) is een must-have voor elke Quest eigenaar. Het staat u voor het streamen van je PC naar uw headset (die is vooral groot voor video ‘ s), maar je kunt ook stream games uit. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van uw krachtige gaming rig om meer intensieve VR games dan de Quest kunnen standaard.

Maar op een Virtuele Desktop is eigenlijk ondersteund door de Quest (je kan hem nu kopen van de Oculus Store), dus waarom sideloaden het? Oculus eigenlijk blokken SteamVR (Stoom de VR-platform) van het gebruik in Virtuele Desktop, wat betekent dat u niet het streamen van uw SteamVR games door middel van de Virtuele Desktop. Door het downloaden van de Oculus Store-versie van Virtual Desktop en het installeren van de Sidequest add-on, kunt u omzeilen die beperking en speel uw SteamVR games zonder probleem (ervan uitgaande dat je goed genoeg verbinding).

Kopen Virtuele Desktop op de Oculus Winkel

Fitness Tracker: YUR

YUR Inc.

Veel VR spellen kan je een goede training, maar een paar eigenlijk duidelijk maken hoe goed die training is. Dat is waar YUR komt, een app die tracks uw activiteiten in alle VR-games aan en vertelt u hoe actief je bent geweest. Dit wordt gedaan door middel van vrij basic fitness tracking—dingen zoals een calorieënteller en voorspellende hart tarieven. Maar het moet nog steeds nuttig zijn voor degenen die willen optimaliseren van hun VR workout sessies.

YUR is zeker de moeite waard om uit te proberen, maar je moet weten dat sommige gebruikers melden dat het veroorzaken van problemen met de prestaties op hun Quests. Dit is niet een consistent probleem onder YUR gebruikers, maar u moet weten over toch. Ook, YUR vereist dat je een account op de website.

Check out YUR op Sidequest

Aangemeld!: Relais

ydangle apps

Je zit diep in een spel, en je helemaal verdiept in wat er in uw headset wanneer plots de telefoon laat een pieptoon horen. Het zou kunnen zijn, en waarschijnlijk is er niets van belang, maar die melding blijft aan je te knagen totdat je uiteindelijk geven, doe uw headset en uw telefoon. Relais ($2.99) beoogt dit probleem op te lossen, het verbinden van uw telefoon met uw headset via Bluetooth, zodat meldingen gemakkelijk kan worden gecontroleerd zonder weg te nemen van uw headset.

Op het moment, Relais werkt alleen met iOS-apparaten, maar Android-compatibiliteit is op de weg.

Kopen Relais op Sidequest

Snelle Platformactie: Naar De Top

Elektrische Hat Games LLC.

“Snel Tempo Platformgame” is een genre dat klinkt misschien niet als het goed zou werken op VR, maar Naar De Top ($14.99) beheert om het te laten werken. Speel je een mens-dier-robot-hybride… ding en rennen, springen en klimmen rond obstakels. Kortom, je bent Spiderman gekruist met Sonic The Hedgehog, en als dat klinkt niet leuk ik weet niet wat ik wil. De omgevingen zien er leuk uit, en er zijn meer dan 35 niveaus te veroveren. Fans van snelle beweging-based games moeten dit controleren.

Kopen Op De Top op een Sidequest

God Simulator: Deisim

Myron

God simulatoren (games die je extreme bedragen van kracht te doen eigenlijk wat je wilt aan het spel world) zijn altijd een geweldige manier om te ontspannen en achtergronden zijn religieus ($7.99) kunt u in de VR. Waken over de bewoners van uw wereld, en kunt u zelf beslissen of zegen hen met wonderen, of niets doen (of zelfs actief te remmen ze totdat ze langzaam uit te sterven. Het is aan u, maar het betekent ook dit spel heeft een aantal fantastische replay waarde.

Kopen Deisim op Sidequest

Quick Shot: Hyperdash

Trangle Fabriek

Concurrerende shooters zijn al behoorlijk gespannen games, maar dat wordt opgevoerd tot 11 wanneer zie je de kogels vliegen langs je in VR. In Hyperdash (Gratis), speel je in teams van vijf met dubbele pistolen voor elke speler. Er zijn momenteel twee spel modi: Laadvermogen (vergelijkbaar met games als Overwatch) en Dominantie (capture the flag). U kunt spelen in crossplay tussen alle VR-platforms, die is geweldig voor het stimuleren van de speler tellen en spelen met vrienden.

Download Hyperdash op Sidequest

Realistische Schieten: Pavlov VR

Pavlov VR

Een andere competitieve shooter, dit keer met wat extra realisme. Pavlov VR ($24.99) lijkt meer op wat je zou verwachten van een typische shooter, maar dat doet niets af aan het plezier dat u kunt hebben in het. U kan spelen in zowel de casual en competitieve modi weergeven, afhankelijk van hoe zeker je je voelt, en u kunt ook spelen in de modus off line als u niet wilt dat de druk van het spelen met andere mensen.

Pavlov VR is momenteel in Steam Early Access, zodat u kunt verwachten van een aantal bugs. Echter, het zal waarschijnlijk ook duurder zodra 1,0 releases, dus dit is een goede kans om het te grijpen goedkoper.

Pavlov Shack is ook beschikbaar op Sidequest, maar door het uitvoeren van direct uit de Quest, het moest worden gedownscaled wel een beetje. Het is gratis om te spelen, dus kies je gif. Crossplay wordt niet ondersteund tussen de twee versies.

Kopen Pavlov VR op Stoom

Overleven de Golven: op volle Zee

CVR

Hoge Zeeën (Gratis) volledig profiteert van de verhoogde emersion VR subsidies. U bent de kapitein van een boot verloren op zee, het omgaan met mechanische problemen en de verschrikkingen van de oceaan zelf. Golven zullen crashen in je schip, het verhogen en verlagen van uw schip in de lucht, de regen zal voortdurend spatten op uw schip, en op een of andere manier te midden van al dat water een brand uitgebroken in de machinekamer. Dat alleen al is waarschijnlijk voldoende om u te vertellen of het wel of niet in volle Zee is iets wat je zult in, maar als je onzeker bent is het gratis—niet veel te verliezen wanneer het uit te proberen.

Download Hoge Zeeën op Sidequest

3D Puzzel: de Raadselachtige Stuks

De realiteit.io

Een puzzel met een twist, Puzzelen Stukken (Gratis) taken die u met langzaam opnieuw opbouwen van een 3D-wereld met een normale puzzelstukjes. Er is niet veel meer te zeggen, behalve dat, en iedereen die geniet van het langzame, methodische proces van het voltooien van een puzzel is zeker genieten van dit spel.

Download Puzzelen Stukken op Sidequest

Gezellige Mysterie: Het Verdwijnen Van Genade

Monte Perdido

Het verdwijnen van de Genade (Gratis) heeft u spelen als Joel, de jeugdvriend van de grote Genade die, u raadt het al, verdwenen. Je piloot een gezellige picknick, het navigeren door de desolate woestenij, met behoud van uw vaartuig en langzaam ontrafelen van het mysterie van wat er is gebeurd. Het spel is een demo momenteel, dus de inhoud is onderhevig aan verandering. Echter, ook nu nog, Verdwijnen Genade weet te leveren een uniek verhaal op basis van de ervaring die de moeite van het spelen waard.

Download het Verdwijnen van Genade op Sidequest

Gevarieerd Beat: Song Beat: Stoppen Met Mijn Tempo!

PLAYITO.com

VR ritme games zijn erg populair is geworden (met name Beat Sabel), maar zij richten zich meestal op slechts één vorm van gameplay per titel. Song Beat: Stoppen Met Mijn Tempo! ($8.99) voelt geen noodzaak om een dergelijke beperkingen. U kunt gebruik maken van geweren, vuisten, messen en meer, om te vernietigen de blokken op de beat. Fasen kunnen toegevoegd flash met video-schermen in de voorkant van de speler, en er is community-gemaakte song ondersteunen—zodat u nooit opraken van de fasen om te spelen.

Nummer Kopen Beat: Stoppen Met Mijn Tempo! op Sidequest

Brain Training: het VERBETEREN van

Virtuleap

Veel VR-games richten zich op het zetten van uw lichaam om te functioneren, en die zijn prima, maar het is net zo belangrijk voor de uitoefening van uw geest. Dit is wat VERBETEREN ($7.99) is voor. Het is niet jouw draaien van de molen puzzel spel, maar test het je aandacht en concentratie. De verschillende minigames inbegrepen test verschillende delen van je gedachten, zoals “Reageren”, die test je focus en aandacht door het maken van je hit gekleurde kubussen zonder het raken van de verkeerde kleuren. Er zijn ook games om je geheugen te testen, schakelen tussen taken, en de motor controle—en nieuwe games worden toegevoegd elke maand! Het is misschien niet het leukste spel om te spelen, maar het is een goed ding om te openen elke keer in een tijdje gewoon om je hersenen in beweging.

Kopen VERBETEREN op Sidequest

Coöperatieve Schieten: Crisis VRigade

Sumalab

Wij reeds een paar concurrerende shooters op deze lijst, dus laten we aan de coöperatie. In Crisis VRigade (Gratis), speel je als een SWAT-team en omgaan met terroristische situaties. Dekking zoeken achter objecten en het voltooien van de missie alleen, of met een paar vrienden aan je zijde. Het is eigenlijk net als Time Crisis voor de VR (voor degenen die hebben gespeeld dat). Fair warning, maar je hebt veel ruimte voor de Crisis VRigade, dus zorg ervoor dat je je bewust bent van de muren en meubels in de kamer.

Download Crisis VRigade op Sidequest