Walmart Onn Tabletter Go Pro Med USB-C och Android-10

0
88
Walmart

Walmart ‘ s in-house Onn varumärke tabletterna är ett billigt sätt att få in Android. Prissatt till $65, kan du inte förvänta dig mycket av enheter, och du inte har så mycket heller. Detaljhandeln giant nu har nya Onn Pro tablett alternativ, med bättre skärmar, processorer, och chockerande USB-C. Du får vad du betalar för, dock.

Överraskande, för så billiga som de är, den ursprungliga Onn tabletter inte är helt fruktansvärt. Medan de kommer inte hålla ett ljus till en iPad, kommer de att konkurrera med billiga brand tabletter. Så hur gör du en god sak bättre?

Bump upp specifikationer och pris något, verkar det som. Den nya Onn tabletter finns i två storlekar, en $99 8-tums alternativ, och en $129 10.1-tums alternativ. Att kliva upp till större skärm dessutom får du något bättre specifikationer.

8-tums Onn tablet har en 720p-skärm och 2 Gb RAM-minne, medan 10,1-tums har en 1080p-skärm och 3 Gb RAM. Både tabletter har samma 2 GHz Octa-Core ARM-processor, en 5-megapixel kamera, och 32 GB hårddisk med en MicroSD-kortplats och USB-port C.

Du kan köpa Onn Pro 8-tum och 10.1-tums tabletter idag.

via 9to5Google