Walmart is Onn Tabletten Go Pro Met USB-C-en Android-10

0
108
Walmart

Walmart ‘ s in-house Onn merk tabletten zijn een goedkope manier om in Android. Geprijsd op $65, kon je niet veel te verwachten van de apparaten, en heb je niet zoveel. De retailgigant heeft nu nieuwe Onn Pro tablet opties, met een verbeterde displays, processors en schokkend USB-C. U krijgt wat je betaalt voor, dat wel.

Verrassend, want zo goedkoop zijn ze dan, de originele Onn tabletten zijn niet helemaal verschrikkelijk. Terwijl ze niet een kaars houden aan een iPad, zullen zij concurreren met goedkope fire tablets. Hoe maak je een goed product beter?

Bump up de specs en de prijs van iets, het lijkt. De nieuwe Onn tabletten zijn verkrijgbaar in twee maten, een $99 8-inch-optie, en een $129 10.1-inch-optie. De intensivering van het grotere scherm ook krijgt u iets betere specs.

De 8-inch Onn tablet heeft een 720p-scherm en 2 Gb RAM, terwijl de 10.1 inch heeft een 1080p display en 3 Gb RAM-geheugen. Beide tablets zijn voorzien van dezelfde 2 GHz Octa-Core ARM-processor, 5-megapixel camera en 32 GB harde schijf met een MicroSD-slot en USB-C aansluiting.

U kunt kopen van het Onn Pro 8-inch en 10,1-inch tablets van vandaag.

via 9to5Google