Lenovo: s Tidigare Annonserade Smart Frame Är på Väg att Indiegogo

0
92
Lenovo

Tillbaka på CES, vi berättade om Lenovos ambitiösa $399 Smart Ram, den första digitala fotoram som kanske inte suga. Nu, Lenovo går fram med en eventuell lansering med ett litet pit stop på Indiegogo. Men om du beställer Smart Ram från Indiegogo, får du en söt rabatt.

De flesta digitala bilder i slutändan får kastas ut eftersom det är störande eller förvirrande att lägga till nya bilder. Det är därför vi har länge sagt Boet Hub är den bästa digital ram kan du köpa. Allt du behöver göra är att ladda upp foton till Google Bilder, något din telefon kan göra automatiskt.

Men Boet Hub är små, och även Boet Nav Max inte steg upp storleken för mycket. Tänk om du kunde få bekvämligheten av Google Bilder på en mycket större och snyggare utseende enhet?

Det är ett löfte av Lenovo Smart Ram. Det är en 21,5-tums IPS-skärm inneslutet snygg bild. Företaget hade tidigare sagt att du kunde använda en cloud lagring med möjlighet att ladda bilder, men det säger inte vilken. Nu vet vi—Google Bilder.

Lenovo fortfarande planer på att leverera Smarta Ram i augusti, men nu är det planer på att lansera den på Indiegogo. Om du beställer digital fotoram via crowdfunding-sajten, kommer du att få en 50% rabatt. Lenovo säger att det valde att flytta till en Indiegogo för att “bygg ett community av engagerade och entusiastiska användare som inte bara vill ha den kommande Smart Ram men kan ge underlag för idéer och funktioner på vad de kan ha för denna typ av produkt i framtiden.”

Lenovo inte säga när Indiegogo kampanj kommer att lansera, men vi kommer att låta dig veta när det gör det.