Lenovo ‘ s Eerder Aangekondigde Smart Frame Is op weg naar Indiegogo

0
102
Lenovo

Terug op de CES, vertelden we u over de Lenovo ambitieuze $399 Smart Frame, de eerste digitale fotolijst die niet zou kunnen zuigen. Nu, Lenovo vooruit met een eventuele start met een kleine pitstop bij Indiegogo. Maar als je om de Smart Frame van Indiegogo, krijgt u een flinke korting.

De meeste digitale beelden uiteindelijk gooide omdat het vervelend of verwarrend aan het toevoegen van nieuwe foto ‘ s. Dat is de reden waarom we hebben lang gezegd dat het Nest Hub is de beste digitale fotolijst kunt kopen. Alles wat je hoeft te doen is foto ‘s uploaden naar Google Foto’ s, iets dat je telefoon automatisch kan doen.

Maar het Nest Hub is klein, en zelfs het Nest Hub Max niet de grootte te veel. Wat als je zou kunnen krijgen van het gemak van Google Foto ‘ s op een veel grotere en omgeving op zoek apparaat?

Dat is de belofte van de Lenovo Smart Frame. Het is een 21,5-inch IPS-scherm omhuld met een mooie fotolijst. Het bedrijf had eerder zei dat je kon gebruik maken van een cloud-opslag optie voor het laden van foto ‘ s, maar dat wilde niet zeggen welke. Nu weten we van Google Foto ‘ s.

Lenovo nog steeds plannen om het schip de Smart Frame in augustus, maar nu is het plan om het te lanceren op Indiegogo. Als u de volgorde van de digitale fotolijst via de crowdfunding site, krijgt u 50% korting. Lenovo zegt hij koos om naar Indiegogo te “bouwen aan een gemeenschap van betrokken en enthousiaste gebruikers die willen niet alleen de komende Smart-Frame, maar kan input leveren voor ideeën en mogelijkheden op wat ze zou willen voor dit type van product dat ook in de toekomst.”

Lenovo kon niet zeggen wanneer de Indiegogo campagne zal lanceren, maar we zullen u laten weten wanneer het komt.