5 GIPHY Alternativ för att ladda upp och Dela Gif

0
141
Khamosh Pathak

Med förvärvet av Facebook, GIPHY har gått med i Instagram team. Om du inte är ett fan av Mark Zuckerberg sociala nätverk—eller om du bara orolig att appen slutar fungera—här är de bästa GIPHY alternativ för att ladda upp och dela Gif-bilder.

Bästa Alternativet för att Dela Gif: Tenoren

Khamosh Pathak

När det gäller att dela Gif, Tenor (iPhone, Android) är det näst bästa. Tenor har en robust samling Gif-bilder. Det gör det också lättare att söka, samla och dela Gif, oavsett vilken plattform du använder.

Medan du kan ladda upp, bläddra, söka och dela GIFs från Tenor s webbplats, din bästa insats är att använda Tenor är GIF-Tangentbord. Det finns ett tredje-parts tangentbord som fungerar på både iPhone och Android och gör det möjligt för dig att söka och dela Gif, oavsett vilken app du använder.

GIF-Tangentbordet blir då ett sätt för dig att kringgå appar som WhatsApp, där den inbyggda stöd för GIF kommer från GIPHY. Om du använder iMessage, du hittar även GIF Tangentbordet app i din iMessage apps fack. Slutligen, Tenor har också Telegram integration. Istället för “/giphy” – kommandot, kan du använda “”/tenor” – kommandot för att hitta och dela Gif-bilder.

RELATERAT: Hur att Skicka Gif-bilder på WhatsApp

Tenor GIF: s Tangentbord har också några over-the-top funktioner för att sockra affären. Tangentbordet kan du lägga till anpassade rubriker för att någon GIF.

Om du inte vill använda Tenor, kan du också ta en titt på Googles Gboard tangentbord för iPhone och Android. Den levereras med en inbyggd GIF sökfunktion med vilken du kan söka och dela Gif-bilder i en annan app.

Bästa Alternativet för att ladda upp Gif: Gfycat

Khamosh Pathak

När det kommer till att ladda upp och bädda Gif online, hittar du många alternativ för att GIPHY. Du kan göra det med hjälp Imgur och även Tenor.

Men just nu, är den mest robusta alternativet är Gfycat. Gfycat är en direkt konkurrent till GIPHY. Det finns en iPhone-app med ett iMessage integration), en Android app för att skapa Gif-filer, och det finns en macOS-app som heter GIF Bryggeri som hjälper dig att skapa Gif-bilder och videor.

Gfycat är också direkt integrerade i Reddit, Microsoft Outlook, Skype, WordPress, och ja, det är en Slack app också.

Men Gfycat står i skarp kontrast till GIPHY i en aspekt: det är en liten utvecklare-company (här är API-dokumentationen). Som konsument kan du betala $4 för en månad för att helt ta bort alla annonser och för att göra det möjligt HD-video uppspelning som standard.

När du ladda upp en GIF, du kan spåra dess användning från din profil. Du kan kopiera länken till en GIF, ladda ner det (HD eller SD-kvalitet) eller så kan du bädda in det direkt på en webbsida. Gfycat kan du också favorit och samla Gif-bilder i din egen samling.

RELATERAT: Vad Är en GIF, och Hur Använder Du Dem?

Gfycat s iPhone-app kan faktiskt fungera som en komplett ersättning för GIPHY app. Inte bara kan du skapa och ladda upp Gif-filer, men du kan också använda den Gfycat tangentbord för att söka och dela Gif: ar från en annan app.

Bästa Alternativet för iPhone-Användare: GIFWrapped

Khamosh Pathak

Om GIPHY företag har lämnat en sur smak i munnen och du hellre vill hålla sig borta från en GIF-tjänst som ägs av ett stort företag, GIFWrapped är här för att rädda.

GIF, trots allt, är bara ett öppet filformat. Du kan söka för Gif-bilder, ladda ner, samla, dela, och dela dem utan att de behöver en tjänst.

GIFWrapped kan du göra för att på ett enkelt-att-använda gränssnittet. Medan GIFWrapped inte använder GIPHY som en källa, det bara laddar GIF-fil och lägger den till samlingen, inga roliga affärer.

Med hjälp av GIFWrapped, du kan skapa din egen GIF-bibliotek som är synkroniserad med iCloud eller Dropbox. GIFWrapped erbjuder en iMessage app, men inte ett tangentbord. Du måste öppna appen att söka och kopiera en GIF, men det kan vara värt det för den personliga integriteten aspekt ensam.

GIFWrapped är gratis att använda, och en en-gång $2 in-app purchase tar bort alla annonser.

Bästa Alternativet för iMessage: #Bilder

Khamosh Pathak

Om du är en ivrig iMessage användare, du kanske inte vet att Apple har en inbyggd GIF-funktionen. Det är bara dåligt namn. Du kan använda #Bilder iMessage app för att söka och dela Gif, precis som du skulle använda GIPHY eller Tenor iMessage app.

Skillnaden är att GIFs från #app Bilder kommer från Bing istället för en fristående GIF sharing service.

Den Manuella Metoden

Du kan också hoppa över hela processen med hjälp av en GIF-app eller tangentbord genom att använda en sökmotor. Nästa gång du vill leta efter en GIF, bara ange en sökterm följt av “GIF”, och sedan gå till bilder avsnitt.

Khamosh Pathak

I både Google och DuckDuckGo, kommer du att hitta vad du vill. Sedan kan du bara spara bilden direkt till din kamera rulle, eller så kan du kopiera länken.

DuckDuckGo är, naturligtvis, mer integritet i fokus och det tenderar att visa färre GIFs från GIPHY. Men, igen, som du direkt spara GIF-fil, kommer du inte att använda en GIF-tjänst som spårar dina data.

Khamosh Pathak

När GIF har laddats ned kan du dela den på din plattform val. Om du använder Slack, allt du behöver göra är att klistra in länk. Slack kommer att automatiskt bädda in GIF.

Visste du att du kan slå din favorit GIF till en bakgrundsbild för din iPhone eller Apple Titta på?

RELATERAT: Hur du Ställer in en GIF som en Levande Tapet för Din iPhone

LÄS NÄSTA

  • “5 GIPHY Alternativ för att ladda upp och Dela Gif
  • “Hur Sideload Appar och Spel på Dina Oculus Quest
  • “Hur Får man en Vertikal Aktivitetsfältet i Windows 10
  • “Hur Fixar Crackly Ljud och Andra Mac-Problem med Ljud
  • “Bästa Gratis Microsoft Office Alternativ