TaoTronics TT-BH22 ANC-Hoofdtelefoons Zijn een te Stelen, maar Ze Klinken Nog steeds Als $50

0
47

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $50

Kopen op Amazon

Andrew Heinzman

Winkelen voor goedkope hoofdtelefoon is een balancing act. U wilt iets vinden die uw verwachtingen overtreft, maar je moet om te voorkomen dat producten die er te mooi om waar te zijn. De TaoTronics TT-BH22 koptelefoon, die zijn uitgerust met actieve noise-cancelling (ANC) technologie, lijken een beetje te flashy voor hun $50 prijs. Maar, tot mijn verbazing, ze zijn absoluut de moeite waard het geld.

Hier is Wat We Willen

 • ANC voor $50
 • Lichtgewicht, comfortabel om te dragen
 • USB-C opladen
 • Oor-pads zijn afneembaar en vervangbaar
 • Bedraad of draadloos luisteren

En Wat We niet

 • ANC-modus creëert een lichte daling in de geluid kwaliteit
 • Bouwkwaliteit voelt goedkope

TaoTronics’ TT-BH22 hoofdtelefoon is jam-packed met premium functies. ANC is uiteraard de opvallende item hier, maar ik ben ook verrast om te zien Bluetooth 5.0, USB-C laden en verwisselbare oorschelpen in een dergelijke goedkope hoofdtelefoon. De meeste hoofdtelefoons in deze prijsklasse voelen als ze zijn ontworpen om uiteen te vallen, maar de TaoTronics ANC-hoofdtelefoon voor een lange tijd als ze genomen zorg van goed.

Maar zou je gebruik maken van de TaoTronics voor een lange tijd? Voor veel mensen, het antwoord is waarschijnlijk ja. De TaoTronics TT-BH22s zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen voor langere luistersessies. Ze voelen een beetje goedkoop en plasticy, maar ze zijn inklapbaar en ze werken via Bluetooth of AUX-kabel. Bovendien, de TaoTronics hoofdtelefoons hebben ingebouwde volume-knoppen, die u in staat stellen om tracks over te slaan bij het dubbel gedrukt. Het is leuk om te zien een volledig uitgeruste paar van draadloze koptelefoon voor deze prijs.

In mijn ervaring, de TaoTronics hoofdtelefoons hebben een 20 tot 25 uur levensduur van de batterij als ANC en Bluetooth zijn geactiveerd. Dat is goed genoeg voor de meeste mensen, maar volgens TaoTronics, kunt u op die 20 uur per dag te beluisteren op tot bijna 40 uur terwijl ANC is uitgeschakeld. Met behulp van ANC via een bedrade verbinding zal ook de netto-je in de buurt van een 40-uur batterij, en de hoofdtelefoon geen gebruik van de batterij, als zowel Bluetooth als ANC zijn uitgeschakeld.

Een foto waarop de hoofdtelefoon knoppen en poorten. Andrew Heinzman

Maar dan is er de kwaliteit van het geluid. Het is fijn, maar niet indrukwekkend. De TaoTronics hoofdtelefoons zijn een beetje modderig, maar ze hebben fatsoenlijke bass en treble reactie, en ze kan behoorlijk luid. Kortom, ze klinken als een $50 hoofdtelefoon. Rekening houdend met alle functies die TaoTronics verpakt in deze betaalbare blikjes, ik denk dat de gemiddelde geluidskwaliteit is aanvaardbaar. Plus, ik heb niet gemerkt elke audio lag tijdens het kijken naar YouTube of Hulu met de TaoTronics koptelefoon, en de geluidskwaliteit is acceptabel voor een hoofdtelefoon in deze prijsklasse.

Er is echter één geluidskwaliteit probleem dat irriteert me. De TaoTronic hoofdtelefoon geluid iets erger als ANC is actief. Treble en bass voelen zich minder gescheiden, en hoge frequenties voor een beetje zacht zijn. Als ik moest raden, haar, want ANC hoofdtelefoon produceert een negatieve toon te annuleren externe frequenties, en de goedkope luidsprekers in deze koptelefoons hebben moeite met het produceren van die negatieve klank en muziek af te spelen tegelijk.

Anders, het ANC op deze hoofdtelefoon is fantastisch. Draaien op de ANC-elimineert het geluid van mijn airconditioner, het verkeer buiten mijn huis, en de bekende conch shell echo die bij een over-ear hoofdtelefoon. Als je in een lawaaierige omgeving, dan zul je blij zijn om de handel een beetje geluidskwaliteit voor dit niveau van ruisonderdrukking. Ik vond dat het vooral leuk tijdens het kijken naar shows of het luisteren naar podcasts, waar de geluidskwaliteit doet er niet zoveel toe (althans voor mij toch).

Om eerlijk te zijn ben ik verbaasd dat het ANC op deze hoofdtelefoon werkt helemaal niet, laat staan dat deze goed. Het hoeft niet een kaars houden aan de nieuwe top-shelf ANC-hoofdtelefoon, maar het is vergelijkbaar met oudere versies van de Bose QuietComfort serie. Je weet wel, dingen uit het begin van de 2010s. (En, even voor de duidelijkheid, ik heb het over het ANC, geen audio kwaliteit.)

Moet ANC en Bluetooth? Neem de Sprong.

Een foto van de TaoTronics ANC-hoofdtelefoon met de meegeleverde draagtas. Andrew Heinzman

Als het gaat om een hoofdtelefoon, die je meestal krijgt wat je betaalt voor. Maar de TaoTronics ANC hoofdtelefoon punch boven hun gewicht—soort. Ze klinken niet geweldig, maar hun ANC instelling is indrukwekkend op de prijs, en het is leuk om te zien USB-C in zo een goedkoop product. Als u deze flitsende functies en het niet erg $50 geluidskwaliteit, dan is de TaoTronics zijn een koopje. Go for it.

Maar als je je goed voelt handel ANC-of Bluetooth-functies voor de geluidskwaliteit, dan moet je shop een beetje rond. Sony ‘ s MDRZX110NC ANC koptelefoon vast, maar ze klinken net iets beter dan de TaoTronics en verkopen voor bijna dezelfde prijs. En, als je je goed voelt in te boeten zowel ANC en Bluetooth, dan kan je altijd nog kopen voor $50, Audio-Technica ATH-M20x een bedrade hoofdtelefoon, die (hoewel omvangrijk en niet-opvouwbare) klinken als een paar van $100 blikjes.

Beoordeling: 7/10
Prijs: $50

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • ANC voor $50
 • Lichtgewicht, comfortabel om te dragen
 • USB-C opladen
 • Oor-pads zijn afneembaar en vervangbaar
 • Bedraad of draadloos luisteren

En Wat We niet

 • ANC-modus creëert een lichte daling in de geluid kwaliteit
 • Bouwkwaliteit voelt goedkope