Hur Får 4,000 Titta Timmar På YouTube

0
152

Det är en hel del kritik bakom de 4.000 titta timmar YouTube krav innan man får tillgång till vinstgivande funktioner på din kanal. Men om man tittar på siffrorna, det är ett litet steg i resan mot att göra en levande på plattformen.

Det är fortfarande ofta den första stora milstolpen någon ny YouTube-innehåll skapare kommer att sätta sina ögon på. Så hur kan du nå 4,000 titta timmar på YouTube framgångsrikt? Och vad kan du göra för att starta en ny karriär på YouTube?

Som många egenföretagare som startar företag, så kommer det inte att bli lätt. Men, genom att följa våra råd, som vi har dragit ihop genom våra egna erfarenheter på plattformen, du kommer att kunna träffa så många om du fortfarande är fast besluten.

Varför Ska Man inte Bryr sig Om att Förlora Med 4 000 Intäktsgenererande Titta Timmar På YouTube

Låt oss bryta nyheter. 4 000 timmar inte lika mycket intäkter. Ta en titt på statistiken nedan. Det är allt baserat på våra egna erfarenheter på YouTube.

Den genomsnittliga visa längden på vår kanal i en period av ett år var 4 minuter, 7 sekunder. Det skulle betyda att nå att för 4000 timme märket, skulle vi behöva samla på 60 000 visningar på vår kanal. Den genomsnittliga CPM på vår kanal i år blev $7.16, med ungefär hälften av våra åsikter vilket resulterar i ett intäktsgenererande uppspelning.

YouTube tar en 45-procentig nedskärning också, så efter allt detta, totalt 60 000 visningar på vår kanal tjänade $117. Det är verkligen en fin bit av förändring, men det är ingenting massiv.

Så vad betyder allt detta? Tja, skulle du ta en förlust på ca $117 med den nya 4,000 titta timmar YouTube kräver innan intäkter kan vara aktiverad. Om du verkligen bryr sig om att göra något av din YouTube-kanal, detta är verkligen inte en förlust värt att oroa sig.

Men Jag Vill 4,000 Titta På Timmar Nu. Hur Kan Jag Göra Det?

Vi kommer att dela en riktigt bra strategi med du nedan som hjälper dig att bryta ut i din nisch och fånga tusentals engagerade tittare. Det är ett långsiktigt uppdrag som kommer att ta dig långt, långt tidigare bara 4.000 titta timmar på YouTube.

Men om du verkligen bryr dig om att trycka på den för 4000 timme märket med den publik man har för tillfället, vi kommer att lista några cheat sheet stil metoder som du kan utnyttja för att pressa så mycket titta på tid som möjligt.

Skapa 20-60 Minuter Podcasts

Du kan överväga att starta en egen podcast. Detta kommer att tillåta dig att klämma så mycket titta på tid per betraktare, men det kommer också att möjliggöra för dig att publicera videor med mindre ansträngning på redigera. Du kan trycka på spela in, göra din podcast, tryck på end och sedan publicera den råa video.

Live Stream

Live streaming kräver ingen redigering och det är en annan metod för att rack upp titta på tid och det räknas mot din 4 000 timmar. Du kan multiplicera din genomsnittliga tittare av längden på din stream för att uppskatta din klocka tid. Så, en enda 4 timmars stream med 50 genomsnittliga tittare skulle motsvara ungefär 200 timmar för att titta på tid.

Öka Din Vanliga Video Längd

Längre videoklipp är på väg att bli norm på YouTube så att inte skygga för att lägga upp videoklipp som är 10 minuter eller längre, och undvika att lägga kortare videoklipp om du kan.

Alla dessa metoder är framgångsrika i att få mer titta på tid, men istället för att fokusera på denna 4000 timme varumärke, tänka framåt mot större mål. Arbeta hårt och lägga tid på och att antalet kommer säkert att nås och större milstolpar kommer snabbt bli ditt mål i stället.

Hur Att Nå 4 000 På YouTube Titta På Timmar & Beyond

4,000 titta timmar på YouTube är inte alls tillräckligt för att betala räkningarna, så istället för att låta oss titta på hur vi kan ta in tillräckligt titta på timmar och synpunkter för att göra något av en inkomst. För att göra detta från början, vi kommer att behöva göra ett antal saker för att få oss på radarn.

Din största hindret för detta är de tusentals andra upphovsmän som redan har gjort ett namn för sig själva på den plattform på tusentals olika nischer. Detta innebär att en ny YouTuber, ditt innehåll är inte troligt att vara rekommenderas bland redan etablerade konkurrenter i din nisch. Du kan skicka video, utan en strategi, och över tid, du kan se en viss framgång. Men det skulle ta år utan en medveten strategi.

Vad du behöver göra är att bli en expert i din nisch och följer trenderna noga. Ditt uppdrag kommer att vara att skapa en video på en trend ämne innan någon annan gör det. Vad kommer att hända då är att ditt innehåll är sannolikt att rekommenderas framför andra, även om det bara är för en kort tid eftersom du kommer att vara den enda auktoritativa källa på att trender nyheter ämne. Vi kommer att ge två exempel nedan för att bättre förklara detta.

Är du en video game content creator: Ett rykte som cirkulerar på nätet att en ny punkt läggs till den senaste Call of Duty-spel. Du forskning, hitta information, och klarar av att skapa och publicera en video om detta ämne innan någon annan.

Du är en sport news channel: Ett rykte som visas på nätet som en fotboll spelare är på väg att överföra till ett nytt team i en rekordstor affär. Du hittar information och rapportera om det. Du lägger upp din video innan någon av de större kanalerna har en chans till.

Det bästa resultatet här kommer att vara att din video visas på första sidan av Google för sökningar på ämnesområdet, och som kommer att öka dina visningar på YouTube själv. På samma sätt, alla sökningar i YouTube i sig kommer att leda till att din video också. YouTube ‘ s algoritm kommer att känna igen ämnet i videon som en trend ämne, och det kommer att öka det att tittare som är tungt investerade i din nisch.

Detta kommer att omfatta meddelanden som skickas ut till YouTube-mobil-app-användare, även om de inte är tecknade för att du, din video visas i “Up Next” och visas på Youtubes startsida.

Naturligtvis, så snart en större kanal som täcker ämnet, kan din video är sannolikt fått för dålig rankning och du kommer att förlora som tillväxt. Men det kommer inte att fråga, kommer du redan har tagit tillräckligt med publik för att få vissa abonnenter och synpunkter.

Nästa gång du släpper en video, majoriteten av de personer som såg ditt senaste video kommer att se det i olika funktioner bläddra på plattformen, även om de inte prenumererar. Så allt du behöver göra då är att se till att din nästa video är engagerande och har en stor miniatyr.

Så om du har läst så här långt, kanske du undrar. Hur gör du för att hitta ämnen och skapa, redigera och publicera videor innan någon annan? Tja, du måste vara tungt investerat i din nisch för att kunna plocka upp dessa historier. Oftast kommer de hit sidor som Reddit, Facebook eller Twitter innan de får redovisas av de stora nyhetssidor och YouTube-kanaler. Detta är sant inom en mängd olika nischer på internet.

Om du inte har tungt investerat i den nisch som du täcker, du kommer inte att plocka upp på dessa historier, och på den punkten har du fråga dig själv – är du skapa videor för att du gillar vad du skapar videoklipp om? Du måste vara passionerade om det och video skapande processen, annars kommer du hit för utbrändhet sätt innan du når framgång.

På toppen av detta, måste du lära dig att redigera snabbt och du behöver en bra upload speed – detta kommer att hjälpa dig att publicera din video innan någon annan.

Det kommer att bli mer utmanande om du inte skapa videor om en nisch som har nyhetsvärde ämnen. Om du till exempel göra mer kreativa arbete som skapar animerade serier eller faktafyllda dokumentärer. Om detta är fallet, måste du vara mer kreativa om att täcka trend ämnen, återigen det bästa sättet att plocka upp på det är att verkligen leva och andas vad det är du vill skapa på YouTube.

4 000 Titta Timme Strategi Sammanfattas

För att sammanfatta detta i lättsmält information som du kan ta med er, för vi skulle föreslå att du gör följande:

  • Stora investeringar dig i din nisch. Läs allt på nätet om det.
  • Så fort du ser en trend ämne, skapa en video för att täcka det.
  • Vara snabb, fokus på ljus redigera och publicera så snart som möjligt.
  • Du kommer att samla in åsikter och din nästa uppladdning kommer att rekommenderas att dessa tittare.
  • Nästa steg är avgörande: Skapa det bästa innehållet som du eventuellt kan. Gör det engagerande, intressant, och skapa en bra miniatyr.
  • Upprepa denna procedur varje gång en ny trend ämne framträder.

Du är inte alltid kommer att slå framgång med denna strategi, och det kan ta ett par försök. När det fungerar, det fungerar underverk och det är ett framgångsrikt sätt att bryta sig in i någon nisch på YouTube.

Under tiden kan du fortsätta att regelbundet ladda upp innehåll och använda video för att inte få för många åsikter men att experimentera på ditt innehåll, praxis redigering, och få skickliga på att göra miniatyrer. På det sättet, när din tid att skina kommer, när du äntligen se att trender bit, kommer du att vara redo att kasta sig över det innan någon annan kan göra det.

Gjorde denna artikel hjälpa till? Känner du dig redo att ta på världen på YouTube ännu, eller har du fortfarande behöver några råd? Känn dig fri att uttrycka dina åsikter i kommentarerna.