Hoe Stream BBC ‘ s “Sherlock” Zonder Kabel

0
31

De BBC produceert grote detective shows vergelijkbaar met Sherlock, dus het is geen verrassing dat dit genre zo ‘ n grote hit met de kijkers. In feite zijn er meerdere streaming-diensten zal deze show recht voor om uw woonkamer.

Sherlock is een show die volgt op de verhalen van Sir Arthur Conan Doyle als we kijken naar Sherlock Holmes oplossen van misdaden op manieren die ze nooit eerder gezien. Met Watson aan zijn zijde en Moriarity altijd op zijn staart, deze show is non-stop plezier en actie. Deze streaming services maakt het gemakkelijk voor u om te mis nooit een tweede van deze geliefde BBC show.

Netflix

Met een Netflix-abonnement, kunt u stroom elke aflevering van Sherlock recht van de app. Deze service heeft alle vier de diensten voor u om te binge-kijken naar de inhoud van uw hart.

Amazon Prime Video

Als u op zoek bent naar de aankoop van de hele show, Amazon Prime Video is een uitstekende manier is om dat te doen. Elk seizoen kosten $10 per stuk, terwijl de individuele afleveringen kosten rond de $7 per stuk.

iTunes

iTunes is de plek om te kopen shows en films op een Apple-gebruiker. U kunt kopen de hele serie, seizoenen een tot en met vier, met inbegrip van de bijzondere Gruwelijken Bruid aflevering, voor $25. Dit is een goede deal, gezien het feit dat deze dienst verkoopt elk seizoen voor $15.

Google Play Store

Android-gebruikers zullen blij zijn te vernemen dat u kunt kopen Sherlock in de Play Store. Google ‘ s platform heeft ook de hele serie en zoals voor de speciale, De Gruwelijke Bruid, voor verkoop voor $28. Dit zal ervoor zorgen dat u geen moment meer te missen van de show, ongeacht waar u bent.

Vudu

Vudu is een goed platform voor mensen die een verscheidenheid van apparaten, zoals Apple, Android en Windows. U kunt de aankoop van de seizoenen één, twee en vier voor $14 per seizoen en drie voor $20, terwijl elke aflevering is $5.

Ongeacht welk bedrijf je uiteindelijk kiest, je moet elk raadsel oplossen moment binnen handbereik. U zult in staat zijn om elke interactie met Moriarty en al de kant van de opmerkingen van Watson. U kunt nu officieel in alle schoonheid die wordt geleverd met Sherlock.

LEES VERDER

  • “Hoe kom je aan een Verticale Taakbalk op Windows 10
  • Het Kopiëren en Plakken op de Mac
  • “Hoe Lossen Knisperende Audio-en Mac-Problemen met Geluid
  • “Hoe Iedereen In een Keer in Google Ontmoeten
  • “Hoe het opzetten van een Facebook Messenger Kamers Video-Oproep