Hoe op te Lossen Knisperende Audio-en Mac-Problemen met Geluid

0
58

 

blackzheep/Shutterstock.com

Mac geluid kan variëren van stotteren knisperende audio tot geen geluid volledig. Als u een oudere versie van macOS, die u zou kunnen ondervinden deze problemen vaker. Gelukkig, de vaststelling van de meeste Mac-problemen met het geluid er is relatief eenvoudig.

Geen Audio op Uw Mac? Check Geluid Voorkeuren

In de eerste plaats om te controleren als u problemen hebt met audio problemen is macOS Geluid voorkeuren. Ga naar Systeem Voorkeuren > Geluid. Klik op de “Output” – tab en neem een kijkje op waar uw audio wordt geleid. Controleer de volume-slider aan de onderkant, en schakel de “Mute” – box, indien nodig.

U ziet een lijst met apparaten die u kunt gebruiken als geluid uitgangen, met de standaard optie (op de meeste Mac-computers) worden de Interne Luidsprekers. Als er iets anders dan Interne luidspreker is geselecteerd (en je hebt geen reden voor dat het geval is), klik dan op de Interne Luidsprekers voor het omleiden van de audio.

Nu, test de uitgang van de instellingen weer door het spelen van muziek of een audio-bestand. Als u liever uitvoer naar een ander apparaat zoals een audio interface, hoofdtelefoon, of het totale apparaat, kunt u opgeven dat bij deze instellingen. Enkele problemen met geluid kan ook worden opgelost door het selecteren van een verschillende output, dan is het selecteren van de oorspronkelijke uitgang.

Als je niet ziet een output apparaten, hebt u mogelijk een probleem opgetreden bij het updaten of upgraden van macOS. Probeer het opnieuw instellen van uw NVRAM/PRAM dit probleem op te lossen, anders wordt het maken van een back-up met Time Machine, en vervolgens opnieuw installeren van macOS en probeer het opnieuw.

Opnieuw Lost Veel Problemen Op

Als u hebt geprobeerd het aanpassen van de instellingen van Geluid kunt u geen gebruik maken, het opnieuw opstarten van je Mac is waarschijnlijk de moeite waard een schot. Dit lijkt een beetje zwaar op de hand lossen, maar soms moet je echt wel nodig om het uit te schakelen en weer in.

Het opnieuw starten van de machine zal waarschijnlijk oplossen van veel problemen, met inbegrip van gekraak of haperend geluid. Helaas, het is behoorlijk lastig, maar het is niet de enige manier van het oplossen van sommige problemen.

Fix Knetterend geluid of Vervormd Geluid Door het Doden van Core Audio

Krakende of stotteren audio is een probleem dat door de vele rond de lancering van OS X 10.9 “Mavericks” in het najaar van 2013. Als u problemen hebt met het geluid en je bent nog steeds actief Mavericks, een upgrade van uw Mac naar een nieuwere versie van het besturingssysteem is een goed idee.

Terwijl je zou kunnen uw computer opnieuw opstarten om dit op te lossen probleem, een andere optie is om te doden van de Core Audio service die verantwoordelijk is voor audio-verwerking in macOS. U kunt dit doen met een eenvoudig terminal commando. Ten eerste, start “Terminal”, hetzij door te zoeken met Spotlight of onder Toepassingen > Hulpprogramma ‘ s.

U moet beheerdersrechten voor dit werk. Met een Terminal te openen, voert u het volgende:

sudo killall coreaudiod

Nu, voer uw wachtwoord in (uitgaande van de admin-toegang) tot machtiging van de opdracht. De coreaudiod proces worden gedood en automatisch herstart zichzelf. Probeer het afspelen van muziek of ander geluid om te zien of je nog steeds het probleem hebben.

Als u nog geen audio, moet u mogelijk handmatig opnieuw Core Audio met het volgende Terminal commando:

sudo launchctl stoppen com.apple.audio.coreaudiod && sudo launchctl start com.apple.audio.coreaudiod

U kunt gebruik maken van deze opdrachten op te lossen krakende audio-wanneer je het tegenkomt, maar een permanente oplossing zal waarschijnlijk vereisen een update van het systeem, besturingssysteem te upgraden, of verse macOS installeren.

Houd in het achterhoofd dat het uitvoeren van deze opdracht kan ook onderbreken van alle processen die afhankelijk zijn van audio, zoals chatten via FaceTime of Skype, het opnemen van voice memo ‘ s of het luisteren naar muziek.

Het resetten van NVRAM/PRAM Is de moeite Waard een Schot

De KINDERWAGEN staat voor Parameter Random Access Memory, terwijl NVRAM staat voor Niet-Vluchtige Geheugen. Dit type geheugen wordt gebruikt door Mac voor het opslaan van configuratie-informatie die bij uw computer is uitgeschakeld. Dit omvat informatie zoals de datum en tijd, maar ook de volume-instellingen.

Omdat PRAM/NVRAM is verantwoordelijk voor het behoud van geluid voorkeuren opnieuw instellen van dit geheugen kan helpen bij het oplossen van sommige problemen. Als je met consistente problemen, een reset kan geen kwaad. Je zou kunnen hebben om de datum en tijd instellen en een paar andere macOS-instellingen als u deze route te gaan.

Hoe zet u uw PRAM/NVRAM is afhankelijk van welke Mac-model u hebt. Begrijpen welke Mac je ook hebt en hoe u PRAM/NVRAM van uw machine.

Schakeluitgang Bij het Aansluiten van HDMI-Apparaten

Soms wanneer u verbinding maakt met een externe monitor of TV aan via HDMI, geluid komt nog steeds uit van uw laptop speakers. Dit is eenvoudig op te lossen. Hoofd naar systeemvoorkeuren > Geluid en klik op het tabblad Output.

U dient uw HDMI-apparaat in de lijst van beschikbare geluid uitgangen. Klik er op, en geluid zal worden omgeleid. Je zou ook kunnen wijzen ander geluid apparaat (zoals een koptelefoon) als je wilde om het geluid op die manier.

Als je niet de HDMI-apparaat in de lijst en het is zeker aangesloten en werkt, probeer het los te koppelen en opnieuw aan te sluiten. Je Mac moet niet vergeten dat apparaat uitvoer instellingen die u liever in de toekomst.

Enkele Problemen Met Geluid Zijn App-Specifieke

Niet alle problemen met geluid worden in verband met macOS. Sommige toepassingen hebben hun eigen geluid voorkeuren die beheerd moeten worden handmatig. Dit omvat DAW software zoals Ableton, video-editors zoals Adobe Premiere, en de sound-editing software zoals Audacity.

Tot het verhelpen van deze problemen u moet graven in de app ‘ s voorkeuren. Als u nog geen audio u waarschijnlijk nodig voor het opgeven van een output-apparaat (zoals “Interne Speakers” of “Hoofdtelefoon”). Hetzelfde kan gezegd worden voor een microfoon die niet werkt als het zou moeten zijn.

Deze verschilt op een basis per app, maar je kan over het algemeen vinden de meeste app-voorkeuren door te klikken op de app naam in de menubalk aan de bovenkant van het scherm te klikken en daarna op “Preferences”. Bij twijfel, een snelle internet te zoeken naar iets als “geen geluid [app naam] mac’ moet geven advies.

Problemen Met Een Microfoon? Terug naar Geluid Voorkeuren

Het wijzigen van uw input apparaat is even gemakkelijk als het veranderen van je uitvoer apparaat. Als je problemen hebt met het krijgen van een app herkent de microfoon, of misschien op je Mac is het gebruik van de verkeerde microfoon, ga dan naar systeemvoorkeuren > Geluid en klik op de ‘Input’ – tabblad.

Welke apparaat geselecteerd is hier wat uw computer gebruik maken van een microfoon. Als u hebt aangesloten op een USB-microfoon, moet u het hier voor uw Mac te gebruiken in plaats van de interne microfoon.

LEES VERDER

  • “Hoe kom je aan een Verticale Taakbalk op Windows 10
  • Het Kopiëren en Plakken op de Mac
  • “Hoe Lossen Knisperende Audio-en Mac-Problemen met Geluid
  • “Hoe Iedereen In een Keer in Google Ontmoeten
  • “Hoe het opzetten van een Facebook Messenger Kamers Video-Oproep