De Beste Budget Onbeperkt Draadloos Plannen: Cricket vs. Zichtbaar

0
49

Zoals de lange-afstand wars van oude, onbeperkte mobiele telefoon plannen zijn een commodity business. Het is een race naar de bodem, om te zien wie bieden de meeste mogelijkheden voor de goedkoopste prijs. De twee grootste mobiele netwerken zijn alle troeven in handen. Dus, is het Cricket Wireless, of is het Zichtbaar Draadloze krijgt dat de te winnen voor de best-budget abonnement?

AT&T en Verizon handhaven van de grootste en snelst AMERIKAANSE mobiele netwerken. Zij eigenaar zijn van de draadloze netwerken dat zijn de artikelen die worden verkocht, het plaatsen van hen in de beste positie om te jongleren met de creatieve functies om u goedkoop draadloos plannen. AT&T eigenaar van Cricket, terwijl Verizon eigenaar Zichtbaar.

Natuurlijk, er zijn een veelheid van Mobiele Virtuele Netwerk Operator (MVNO) mobiele aanbieders zoals Straight Talk, Hallo, Boost Mobile -, Munt-Mobile, en nog veel meer, maar ze hebben allemaal voor het leasen van hun bandbreedte van de grote vier (nu drie) netwerk providers—Sprint/T-Mobile, Verizon en AT&T. in het Algemeen, deze aanbieders in het algemeen kan niet concurreren met de wil van Cricket Wireless (AT&T) of Zichtbaar Draadloze (Verizon) in termen van prijs en functies. Voor welke van deze twee het beste is voor u en de uwen, dat is, hangt af van de kenmerken van het plan is het meest belangrijk voor uw omstandigheden.

Dingen om te Overwegen Bij het Vergelijken van de Begroting Onbeperkt Draadloos Plannen

Het plan dat voorziet in de meeste waarde voor u hangt af van uw specifieke behoeften. Om de beste prijs voor u, aanbieders van zorg bepaalde afwegingen die u moet zich bewust zijn van. Hier zijn de functies die u nodig hebt om aandacht te besteden aan:

 • ‘Onbeperkte’ Data: Door nu, de meesten van ons hebben bedacht dat providers snel spelen en verliezen met het concept van “onbeperkte data.” In de meeste gevallen worden de gegevens onbeperkt totdat het raakt een limiet. Dan is teruggedraaid zo langzaam dat het moeilijk is om zelfs controleer uw e-mail. Echt onbeperkte data plannen bestaan, maar ze hebben andere nadelen.
 • Prioriteit Gegevens: Aantal werkelijk onbeperkte data plannen offer op andere manieren, zoals gegevens prioritering. Een aantal budget-plan het verkeer is een prioriteit hieronder wordt al het verkeer van premium-plan klanten. Dit werkt echt goed als je een goed signaal op een plaats waar je niet concurreren met vele andere klanten prioriteit. Echter, dit is vaak niet zo groot voor dichtbevolkte gebieden.
 • Apparaten: Brengen (of kopen) van uw eigen telefoon is de aanbevolen methode, zoals deze maandelijks vooraf plannen over het algemeen niet subsidiëren van een telefoon te kopen die over een lange periode. Echter, soms kunt u een prijs opvragen voor een vakantie of een korting als u in de haven uw telefoonnummer en maak een nieuwe telefoon te kopen, op hetzelfde moment.
 • Klantenservice: Dragers hebben om winst te maken. Als ze het maken van uw plan goedkoper en nog steeds geven u geweldige mogelijkheden die zij hebben om de kosten ergens. Sommige luchtvaartmaatschappijen zijn weg te nemen stem-op basis van customer service, die hen in staat stelt om kosten te besparen in een aantal manieren. Bijvoorbeeld, herhalingen kan twee of meer klanten tegelijk. Het is een veel lagere resolutie proces, maar de meeste mensen denken het gevolg van langzaam typen wanneer wat heen en weer.
 • Kostenstructuur: Budget draadloze plannen meestal vallen in een van de twee kostenstructuren: progressieve kortingen die beter zijn voor gezinnen, of lagere kosten voor de individuele lijnen die beter is voor een persoon of een echtpaar.

Een van de leukste kenmerken die van toepassing zijn op deze budget plannen is dat u geen behoefte heeft aan een Doctoraat in business wet of de boekhouding te begrijpen van de factuur. De prijzen hieronder vermeld zijn uw all-in kosten, waaronder alle belastingen en kosten. Dat betekent dat je niet verbrand worden door een aantal verborgen kosten die je niet begrijpen als je je hebt aangemeld! Ook zijn deze maand-tot-maand prepaid plannen met geen contract. Als u besluit dat u niet zoals de service, kunt u op elk gewenst moment.

Cricket Wireless Onbeperkte Plannen

Cricket is een volle dochteronderneming van AT&T. het gebruik van Cricket, moet je in staat zijn om een goede AT&T signaal in de locatie die u waarschijnlijk het meest van de tijd. Met een stabiele AT&T signaal gecontroleerd, Cricket biedt u een keuze van twee Onbeperkt plannen.

De Onbeperkte Cricket Core Plan niet wordt beperkt door het totaal van de gegevens, maar het is zeker beperkt in snelheid. Cricket gesmoord uw gegevens helemaal naar beneden om een max snelheid van 3Mbps. Video-streaming gegevens cap uit op 1,5 Mbps, dat is goed genoeg om je standaard definitie (SD) kwaliteit op uw telefoon. De Onbeperkte Plan komt op $55/maand voor een enkele regel, maar progressieve kortingen maken het plan goedkoper, met meer lijnen. Een gezin van vijf betaalt slechts € 125/maand. Het plan kan ondersteunen met meer dan vijf lijnen (tot negen, volgens Cricket), maar er zal geen bijkomende kortingen.

Voor een extra $35/maand, dat hetzelfde gezin van vijf kan genieten van Cricket snelste 4G LTE-snelheden op de Onbeperkte Cricket Meer van Plan. Ook zij halen 15GBs van gedeelde mobiele hot-spot-gegevens, zolang ze een ondersteunde telefoon. Video streams zullen nog worden gecomprimeerd naar beneden naar SD-kwaliteit.

Naast sterke budget draadloze plannen die worden uitgevoerd op de hoogst beschikbare AT&T wireless netwerk, Cricket biedt klanten ook met stem-op basis van customer service. Als je in de problemen, zult u in staat om toegang te krijgen tot een echte mens via de telefoon het probleem op te lossen. Cricket heeft ook fysieke winkels als u liever lopen door een deur en praat met iemand.

De Onbeperkte Cricket Core Plan het Beste Is voor:

 • Klanten die goed AT&T signaal waar ze de meeste tijd doorbrengen
 • Grotere gezinnen die moeten grote prijzen op vijf lijnen
 • Gezinnen dat veel van draadloze gegevens, maar vind het niet erg de 3Mbps maximale snelheid
 • Gezinnen die geen behoefte hebben aan een mobiele hotspot
 • Als voice-based service is belangrijk

De Onbeperkte Cricket Meer van Plan het Beste Is voor:

 • Klanten die goed AT&T signaal waar ze de meeste tijd doorbrengen
 • Grotere gezinnen die moeten grote prijzen op vijf lijnen
 • Gezinnen dat veel van draadloze data en moeten een snelle 4G LTE-snelheden
 • Gezinnen, waarvan één of meer leden die behoefte hebben aan een mobiele hotspot
 • Als voice-based service is belangrijk

Samengevat, zowel Cricket Wireless Onbeperkte plannen zijn geweldig voor gezinnen die delen van een factuur. Welke is de juiste voor u eigenlijk op neer komt is hoe snel u de verbinding wilt worden en of u behoefte aan een mobiele hotspot of niet.

Zichtbaar Draadloze Onbeperkt Plan

Zichtbaar Draadloos is eigendom van Verizon. Gebruik Zichtbaar is, moet u in staat zijn om een goede Verizon-signaal in de locatie die u waarschijnlijk het meest van de tijd. Zichtbaar heeft slechts een enkel plan dat komt op $40/maand voor onbeperkte alles, ongelooflijk signaal dekking en mobiele hotspot.

Zichtbaar brengt ook meer om de tafel met de Partij te Betalen. Zodra je op Zichtbaar is, kunt u een “partij” uitnodiging waarmee vier totaal lijnen te ontvangen kortingen. Voor elke lijn die toetreedt, het is $5/maand minder voor iedereen. Het beste deel over het Feest Betalen, is dat iedereen krijgt zijn eigen rekening! U hoeft niet probleemloos uw vrienden voor het geld elke maand. Als iemand valt uit de partij, dan alle andere deelnemers verliezen die $5 per maand korting tot een vervangende partij lid is toegevoegd.

Zichtbaar klinkt als nirvana op papier, maar er zijn een paar negatieven als goed. Voor een klant service wordt geleverd via een chat venster, e-mail, Facebook en Twitter. In extreme omstandigheden, kun je misschien in staat om hen te overtuigen om u te geven, een gesprek, maar er zijn geen garanties. Ook, terwijl de mobiele hotspot is groot in dat er geen gegevens kap, er is een groot nadeel in dat u beperkt bent tot één aangesloten apparaat met een maximum snelheid van 5 mbps. Toch kan dit genoeg zijn voor zakelijke reizigers of RVers die behoefte hebben aan een mobiel internet verbinding om een extra apparaat, aangesloten op de wereld.

De grootste Zichtbare nadeel is dat gebruikers in staat zijn om op volle snelheid op de Verizon LTE-netwerk, dataverkeer is de prioriteit lager dan het verkeer gegenereerd door Verizon ‘ s premium formule klanten. Als mobiele data concurrentie is laag in uw omgeving, u misschien wel nooit meer ziet dit probleem. Maar als je woont in een meer beperkte ruimte, kan dit leiden tot lagere snelheden. Bijvoorbeeld, ik woon in een grote wijk waar Verizon heeft een veel betere dekking dan AT&T. In de vroege ochtend of de late avond, speedtest.net rapporten snelheden boven de 80Mbps, die is geweldig. Maar ik heb ook veel snelheid testen tijdens de dag en de gevonden snelheden zo laag als 2Mbps. Dat is pijnlijk traag voor de data junkies die er zijn.

Telefoons beschikbaar zijn voor aankoop op Zichtbaar zijn over het algemeen nieuwere modellen en betere apparaten dan die beschikbaar is op Cricket. Belangrijker nog, zijn er een aantal zoete kortingen die er zijn voor de klanten bereid zijn om de haven hun bestaande telefoonnummer. U kunt momenteel maximaal € 200 terug in de vorm van een Prepaid Mastercard Virtuele Rekening bij aankoop van bepaalde telefoons meer dan $400. U kunt ook ontvang $100 terug voor sommige telefoons meer dan $200. Zichtbaar ondersteunt ook de maandelijkse afbetaling plannen voor een aantal van de duurdere telefoons via Bevestigen.

Zichtbaar-Plan/ – Partij Betalen Is het Beste voor:

 • Klanten die behoefte hebben aan een goedkoop, maar boordevol onbeperkt plan
 • Een “Feest” van vier vrienden of familieleden die willen om samen te werken voor een zeer goedkope $25/maand onbeperkt plan
 • Vrienden die niet willen bug elkaar voor Venmo transfers elke maand betalen de gecombineerde factuur
 • De Data junkies die moet echt onbeperkt high-speed data op het apparaat
 • Klanten die een deel van hun tijd doorbrengen in een onbelaste gebied of het niet erg als hun gegevens loopt een beetje trager van tijd tot tijd
 • De weg krijgers, die moet echt onbeperkt (afgetopte) mobiele hot-spot, zelfs als het slechts 5 mbps
 • Mensen die het niet erg omgaan met chat klantenservice

In vergelijking met Cricket, Zichtbaar is, is een betere keuze voor mensen die willen profiteren van een familie plan, maar moeten afzonderlijk te factureren. Verizon is de dekking van de alomtegenwoordige op dit punt, zo Zichtbaar mogelijk ook een betere keuze is voor gebruikers in de meest landelijke gebieden.