Hvordan Mendeley-Skrivebordet, Kan Du Øke Din Evne Til Forskning

0
74

Mendeley desktop er en av de beste prosesser og verktøy for akademikere eller studenter der ute.Uansett hva slags undersøkelser du gjør det, dette er den type verktøy du trenger for å gjøre det gå så knirkefritt som mulig.

Hvis du aldri har hørt om Mendeley eller ønsker å finne ut hvordan du får mest mulig ut av det, her er hvordan denne programvaren, kan du øke din evne til forskning.

Hva Er Mendeley Skrivebordet?

Før vi går videre, vi trenger å rydde opp nøyaktig hva Mendeley Stasjonære er og hva det ikke er. Mendeley er desktop-programmet komponent av Mendeley forskning på økosystemet. Denne programvaren liv på den stasjonære datamaskinen og er atskilt fra web-grensesnittet eller mobile applikasjoner.

Selvfølgelig, Mendeley mobile applikasjoner er en viktig del av det totale systemet også. Cloud service er limet som binder det hele sammen. Vi vil komme inn på disse andre deler av den samlede tjeneste som godt, men det viktigste emnet på hånden er desktop-programmet.

Mendeley: Gratis vs Premium

I det siste, gratis versjon av Mendeley kom med noen ganske alvorlige begrensninger. I disse dager derimot, er den viktigste forskjellen mellom gratis-service og førsteklasses service er mengden av nettsky du får. Gratis brukere få to gigabyte lagring i skyen, mens premium-brukere får stadig økende mengder avhengig av hvor mye de betaler.

Gratis-brukere har også muligheten til å opprette fem private grupper som kan ha opp til 25 samarbeidspartnere. Vi skal snakke om denne gruppen samarbeidet har en litt senere. Det er svært usannsynlig at uavhengige forskere eller studenter betaler kun for premium-versjonen.

Hvis du trenger større samarbeid i grupper eller mye av skyen, er du mest sannsynlig kommer til å ha noen slags institusjonell lisens for Mendeley siden du er sannsynligvis å arbeide for et universitet eller en forskningsinstitusjon. Husk å sjekke med banken før du betaler deg selv.

Den Første Trinn: Inntak Kilder

I sin kjerne, Mendeley Desktop er en referanse management-verktøyet. Du kan ikke gjøre noe med programmet hvis du ikke har en database av kilder. Siden det kan være kjedelig å manuelt gå inn i detaljene for hver kilde, Mendeley Desktop har noen ryddig verktøy for å fremskynde prosessen.

De fleste akademiske artikler kommer i form av et PDF-dokument. Du kan angi spesifikke mapper på harddisken for å bli sett av Mendeley Skrivebordet. Alle Pdf-filer som du kopierer inn i denne mappen vil automatisk bli inntatt i databasen.

Mendeley vil forsøke å hente ut riktig informasjon fra dokumentet automatisk, selv om hver PDF-er i et helt annet format. Du må sørge for at informasjonen er riktig, men dette vil spare mye tid i det lange løp.

Hvis du trenger å angi en kilde manuelt, noen ganger kan du komme unna med å bare skrive tittel og deretter merke den kilden som “måtte gjennomgå”. Mendeley vil da sjekke tittelen mot Google Scholar, og automatisk fylle ut all informasjon hvis det finner en match.

Du bør også sørge for å opprette egendefinerte lister for dine kilder. Når du først inn ny forskning kilder i Mendeley det hele går inn i en usortert haug. Det er ikke en god måte å la ting hvis du jobber på papir eller flere prosjekter.

Kommentarer & Notater

Etter at du har lagt inn en ny forsknings-papir i Mendeley database, kan du markere viktige deler av teksten og la notater til deg selv og for medlemmene i teamet.

Dette er en kritisk funksjon for alle å gjøre akademisk forskning. Som du gjør din forskning, hundrevis av kilder kan hope seg opp. Det er viktig å merke alle delene som er relevante for din egen papir og holde en organisert oversikt over dine tanker på det tidspunktet, mens du leser forskning av andre.

Den Beste Delen av Mendeley Skrivebordet Er Automatisert Sitat

Spør alle som har hatt å gjøre akademisk skriving, og de vil fortelle deg en av de mest kjedelige deler av denne boken er å gjøre henvisninger og bibliografier på slutten av stykket. En av de beste ting om Mendeley Skrivebordet er det faktum at du kan automatisere nesten alle av din begrunnelse husarbeid.

Alt du trenger å gjøre er å være flittig om å samle alle dine research kilder i Mendeley database. Så når du skriver dine papir, kan du bruke plugins fra Mendeley Skrivebordet i tekstbehandlingsprogrammet for å sette inn siteringer som du går.

Den virkelige magien kommer når du er ferdig og har til å sette sammen din liste over kilder eller bibliografi. Hvis du setter alle henvisninger til din brikke som du gikk forbi, og du har bare å klikke på en knapp for å automatisk generere hele listen av kilder i riktig faglig begrunnelse format.

Dette er ikke så stor av en avtale med kortere artikler, men hvis vi snakker om en hel avhandling eller en lang forskning papir med hundrevis av kilder føles dette som den beste funksjonen som noensinne er laget.

Mendeley Er Flott For Lag

Mendeley Skrivebordet er perfekt for studenter som arbeider på prosjekter for forskning selvstendig, så vel som akademikere som skriver og publiserer alene. Men i disse dager trenden er overveldende mot co-publisering med andre akademikere. Det er “publiser eller gå til grunne” tross alt.

Mendeley har noen gode samarbeidsverktøy som lar folk til kollektivt samle litteratur, dele merknader og ellers dele belastningen av forskning. Ikke bare betyr dette at du vil få jobben gjort raskere, betyr det også at du kan lære fra andre personer i teamet som er mer erfarne forskere enn deg.

Mendeley Kan Hjelpe Deg Med Å Finne Viktige Papirer

Uansett hvilken faglig disiplin du øver, er det viktig å alltid være up-to-date med de nyeste forskning. Mendeley er et utrolig kraftig verktøy for å finne nye papirer på at du bør lese. Funksjonen kalles Mendeley Foreslå og bruker din personlige profil, sammen med et system som overvåker hvilke dokumenter som blir lest og sitert flest, for å komme med forslag til deg når det kommer til leselisten.

Vil du se artikler som har en betydelig innvirkning på din-feltet som du sannsynligvis bør lese. Dette er et stort sprang fram over den gamle stilen av å gjøre en litteraturgjennomgang. Selvfølgelig, du bør ikke stole på noe som Mendeley Foreslå seg selv.

Den Mest Grunnleggende Forskning Verktøy I Deres Arsenal

Det er en grunn til akademisk publisering gigantiske Elsevier kjøpte Mendeley og hvorfor det er blitt så populært de siste årene. Denne software tar mye av den kjedelige brodden av forskning og akademisk skriving. Ikke bare vil dette gjøre deg til en mer produktiv akademisk, det vil også gjøre deg mer motivert til å faktisk skrive!

Vel vitende om at de kjedelige delene av jobben er automatisert eller mye raskere å gjøre betyr at du kan ha en følelse av spenning om forskningen din skriver i stedet for en følelse av frykt. Det er langt mer enn halve kampen.