4 Steder Å Spille Kort Mot Menneskeheten Online

0
85

Når du står fast hjemme, det er bare så mange ting du kan gjøre for å underholde deg selv. Hvis du deler din stue med andre mennesker, spille brettspill er en fin måte å drepe tid. Kort Mot Menneskeheten er en all-time classic her.

“En fest spill for forferdelige menneskene” som det er beskrevet på nettstedet, spillet er faktisk mye moro for alle. Mens det er definitivt NSFW, det er en flott måte å la damp av og bare ha noen ler med dine venner og til og med familien.

Her er hvordan å spille kort mot menneskeheten online og hva du trenger for det.

Før Du Spiller Kortene Mot Menneskeheten Online

Med spill som Kort Mot Menneskeheten, halvparten av moroa er å se hvor vennene dine reagerer på dine valg. Så før du starter spillet, anbefaler vi at du setter opp et videoanrop i en av de populære video-konferanser apps. Hvis du aldri har gjort dette før, kan du raskt finne ut hvordan å sette opp Zoom og hvordan du kan bli med på en Zoom møte.

Selvfølgelig, du må også sørge for at din mikrofon og webkamera er i orden. Til slutt ber alle deltakere om de kjenner reglene for spillet. Gi dem en liten oppfriskning hvis det er nødvendig.

Kort Mot Menneskeheten har to typer kort: svart og hvit. Hver runde kan en spiller spør et spørsmål fra et svart kort. Da alle andre plukker en av de hvite kort fra sin hånd for å sende den morsomste (og mest upassende svar. Vinneren er den spilleren som, ved slutten av spillet, sender de fleste kortene med de morsomste svar.

Når alle er klare på regler og klar til å spille, kan du gå til ett av følgende webområder for å spille kort mot menneskeheten online.

Playingcards.io

№ spillere: opp til 6.

Vanskelighetsgrad: ærlig talt, litt for enkel.

Playingcards.io er det øverste alternativet på vår liste for et par grunner. Først er enkelheten i det hele tatt. Selv om dette er både en fordel og en ulempe med dette nettstedet.

Grensesnittet er ganske minimalistisk og til tider ikke helt ligne ekte Kort Mot Menneskeheten spillet. Det er fordi spillet på nettstedet er faktisk kalt Ekstern Ufølsomheten og har en annen visuell representasjon. På samme tid, Ekstern Insensitivitet har alle de samme kortene og er ekstremt lett å spille på nettstedet, selv for nybegynnere.

En kul funksjon her er at spillet ikke er automatisert i det hele tatt. Det betyr at du har å forholde, flytte kort, og kast deg selv. Som bidrar til å skape en realistisk følelse og legger til spillet night atmosfære.

For å starte spillet, gå til Playingcards.io. Deretter blar du ned til Skape et nytt rom – delen. Fra det, velge Ekstern Ufølsomheten og deretter Starte Spillet. Du vil få en delbare link som du kan bruke til å invitere andre spillere.

Alle Dårlige Kort

№ spillere: opp til 50.

Vanskelighetsgrad: nok til å overraske en erfaren spiller og imponere en nybegynner.

Alle Dårlige Kort har alle muligheter til å bli din favoritt online spill for å spille med venner. Det første du vil legge merke til er et flott grensesnitt, som perfekt simulerer at frekk føler at bare Kort Mot Menneskeheten har.

Mens andre nettsteder på vår liste eksisterte lenge før det, Alle Dårlige Kort ble opprettet veldig nylig for folk lei hjemme og leter etter nye måter å underholde seg selv.

For å starte spillet, gå til hjemmesiden og klikk på Nytt Spill. Nettstedet vil deretter be deg om å taste inn ditt kallenavn. Du vil få en delbare linken for å invitere andre mennesker, og du kan også legge til opptil 10 AI-spillere. Når alle er klar, klikker du Start for å starte spillet.

Noen mer imponerende funksjoner på dette nettstedet inkluderer er evnen til å være vert for et spill for opp til 50 spillere, så vel som en familie-vennlig versjon av Kort Mot Menneskeheten (seriøst).

Lat som om Du er Xyzzy

№ spillere: fra 3 til 20.

Vanskelighetsgrad: avansert. God pick for de som eier hver CAH Expansion pack.

Lat som om Du er Xyzzy er en annen Kort Mot Menneskeheten klone som vil være din favoritt hvis du er en fan av dybden av spillet. Den opprinnelige spillet kommer med en rekke utvidelsespakker som legger opp til hundrevis av kort og morsomme kombinasjoner. Lat som om Du er Xyzzy hevder å ha dem alle, noe som gjør spillet mye mer interessant.

Ulempen her er at du ikke kan starte spillet med mindre du har 3 eller flere spillere delta i. Men, når du har den rette mengden av folk, det er opp til deg å tilpasse spillet og legge til så mange kort som du ønsker. Du kan også lage dine egne regler, samt hvem som kan spille og som kan bare se spillet hvis de ikke har lyst til å bli med.

For å spille spillet, som leder over til nettsiden, fyll inn ditt brukernavn og klikk på Angi. Som vil ta deg til spillet tilpasning skjermen. Velg antall spillere, kort, setter du ønsker å bruke, så vel som spillet passord. Dele spillet URL og vente på at andre folk til å bli med og starte spillet.

Kort Mot Menneskeheten Lab

№ spillere: 1.

Vanskelighetsgrad: anbefales ikke hvis du føler deg ensom allerede.

Hvis alt annet mislykkes, Kort Mot Menneskeheten Lab er din siste utvei. En perfekt plukke for når alle vennene dine er opptatt, men du fortsatt bare vil ha et par ler med deg selv.

Kort Mot Menneskeheten Lab er det offisielle nettstedet for CAH online opplevelse. Imidlertid, det er ikke akkurat sosiale siden du er bare en spiller. Her datamaskinen tilbud du et svart kort, og du har et utvalg av hvite kort for å velge den morsomste svar fra. Det er også et alternativ å si ingen av kortene på skjermen er morsomt i det hele tatt.

Du kan sikkert gjette formålet med dette verktøyet. Den CAH AI lærer hvilke kort som er best eller verst kombinasjoner i spillet. Det virker kanskje ikke gøy i begynnelsen, men du vil finne at mange kort i CAH Lab er ikke de du har spilt før. Det er fordi området brukes til forskning fremtidige spill utgaver.

Så hvis du er en ekte fan av spillet, som leder over til hjemmeside og nyte et par runder med CAH på egen hånd.

Lage Din Egen CAH Underholdning

Å bli sittende fast hjemme er den beste tiden til å endre reglene og begynne å lage dine egne spill. Du kan lage din egen kortstokk med CAH ved å laste ned og skrive den ut fra den offisielle nettsiden. Det er også en spesiell familie-vennlig versjon som du kan spille med folk.

Har du spilt Kort Mot Menneskeheten online før? Hvilke andre spill vil du spille online med dine venner? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor.