4 Platser Att Spela Kort Mot Mänskligheten Online

0
63

När du har fastnat hemma, det är bara så många saker du kan göra för att underhålla dig själv. Om du delar ditt vardagsrum med andra människor, spela brädspel är ett bra sätt att döda tid. Kort Mot Mänskligheten som är en all-time classic här.

“Ett parti spel för hemska människor” som den beskrivs på webbplatsen, spelet är faktiskt en hel del roligt för alla. Medan det är definitivt NSFW, det är ett bra sätt att låt ånga av och bara har några skratt med dina vänner och ens familj.

Här är hur att spela kort mot mänskligheten som är online och vad du behöver för det.

Innan Du Spelar Kort Mot Mänskligheten Online

Med spel som Kort Mot Mänskligheten, halva det roliga är att se hur dina vänner reagerar på dina val. Så innan du startar spelet, rekommenderar vi att du ställer upp ett videosamtal på något av de populära video-conferencing-appar. Om du aldrig gjort detta innan, kan du snabbt lär dig att ställa in Zoom och hur man kan gå en Zoom-möte.

Naturligtvis, måste du också se till att din mikrofon och webbkamera är i skick. Slutligen, fråga deltagarna om de vet spelets regler. Ge dem en liten repetition om det behövs.

Kort Mot Mänskligheten har två typer av kort: svart och vit. Varje omgång, en spelare frågar en fråga från en svart kort. Sedan är det alla andra plockar en av de vita kort från sin hand till att skicka den roligaste (och mest olämpligt) svar. Vinnaren är den spelare som i slutet av spelet, lämnar de flesta kort med den roligaste svar.

När alla är klara på regler och redo att spela, gå till någon av följande platser att spela kort mot mänskligheten online.

Playingcards.io

№ av spelare: upp till 6.

Svårighetsgrad: ärligt talat, lite för enkelt.

Playingcards.io är den översta alternativet på vår lista för ett par anledningar. Första är enkelheten i det hela. Även om detta är både en fördel och en nackdel med denna webbplats.

Gränssnittet är ganska minimalistisk, och ibland inte riktigt liknar den verkliga Kort Mot Mänskligheten spel. Det beror på att spelet är faktiskt kallas Remote Okänslighet och har en annorlunda visuell representation. Vid samma tid, Avlägsen Okänslighet har alla samma kort och är mycket lätt att spela på plats, även för nybörjare.

En cool funktion här är att spelet är inte automatiserade på alla. Det innebär att du har att hantera, flytta korten, och kasta dig själv. Det bidrar till att skapa en realistisk känsla och lägger till spelet natt atmosfär.

För att starta spelet, gå till Playingcards.io. Bläddra sedan ner till Skapa ett nytt rum avsnitt. Därifrån, välj Remote Okänslighet och klicka på Starta Spelet. Du kommer att få en delbara länk som du kan använda för att bjuda in andra spelare.

Alla Dåliga Kort

№ av spelare: upp till 50.

Svårighetsgrad: tillräckligt för att överraska en erfaren spelare och imponera på en nybörjare.

Alla Dåliga Kort har alla chanser att bli din favorit online spel att spela med vänner. Det första du kommer att märka är ett bra gränssnitt som härmar perfekt som fräck känsla att bara Kort Mot Mänskligheten.

Medan andra webbplatser på vår lista, fanns långt innan det, Alla Dåliga Kort skapades för mycket nyligen för människor uttråkad hemma och letar efter nya sätt att roa sig.

För att starta spelet, gå till hemsidan och klicka på Nytt Spel. Webbplatsen kommer sedan att be dig att ange ditt alias. Du kommer att få en delbara länken för att bjuda in andra människor, och du kan även lägga till upp till 10 AI-spelare. När alla är redo, klicka på Start för att börja spelet.

Några mer imponerande funktioner på denna webbplats har kapacitet att vara värd för ett spel för upp till 50 spelare, samt en familjevänlig version av Kort Mot Mänskligheten som (på allvar).

Låtsas att Du är Xyzzy

№ av spelare: från 3 till 20.

Svårighetsgrad: avancerad. Bra val för de som äger varje CAH Expansion pack.

Låtsas att Du är Xyzzy är ett annat Kort Mot Mänskligheten-klon som kommer att bli din favorit, om du är ett fan av djupet i spelet. Det ursprungliga spelet kommer med många expansionspaket att lägga till upp till hundratals kort och roliga kombinationer. Låtsas att Du är Xyzzy anspråk på att ha dem alla, vilket gör spelet mycket mer intressant.

Nackdelen här är att du inte kan starta spelet om du inte har 3 eller fler spelare deltar i. Men när du väl har rätt mängd av människor, det är upp till dig att anpassa ditt spel och lägga till så många kort som du vill. Du kan också skapa dina egna regler, samt vem som kan spela och som enkelt kan titta på spelet om de inte känner för att gå.

För att spela spelet, chef över till hemsidan, fyll i ditt alias och klicka på Ange. Som kommer att ta dig till spelet anpassning skärmen. Välj den mängd spelare, uppsättningar kort du vill använda, liksom spelet lösenord. Dela dina spel URL och vänta på att andra personer att delta i och starta spelet.

Kort Mot Mänskligheten Lab

№ av spelare: 1.

Svårighetsgrad: inte rekommenderas om du känner dig ensam redan.

Om allt annat misslyckas, Kort Mot Mänskligheten Lab är din sista utväg. Ett perfekt val för när alla dina vänner är upptagna, men du fortfarande vill bara ha ett par skrattar med dig själv.

Kort Mot Mänskligheten Lab är den officiella webbplatsen för CAH online-upplevelse. Men, det är inte precis sociala eftersom du är den enda som spelar. Här, datorn behandlar du en svart kort, och du har ett urval av vitt kort att välja den roligaste svar från. Det finns också en möjlighet att säga inget av korten på skärmen är roligt alls.

Du kan förmodligen gissa syftet med detta verktyg. Den CAH AI lär sig vilka kort som är bäst eller värst kombinationer i spelet. Det kanske inte verkar så kul i början, men du kommer att finna att många kort i form av CAH Lab är inte som du har spelat tidigare. Det beror på att platsen används till forskning framtida spel utgåvor.

Så om du är ett riktigt fan av spelet, chef över till webbplatsen och njut av ett par rundor av CAH på din egen.

Gör Din Egen CAH Underhållning

Att vara fast hemma är den bästa tiden för att ändra reglerna och börja göra dina egna spel. Du kan göra din egen kortlek med dessa patienter genom att ladda ner och skriva ut den från den officiella hemsidan. Det finns även en särskild familj-vänlig version som du kan spela med dina föräldrar.

Har du spelat Kort Mot Mänskligheten som online innan? Vilka andra spel vill du spela online med dina vänner? Dela dina tankar med oss i kommentarerna nedan.