Android Meldinger På Skrivebordet: Hvordan Sende og Motta Fra Din PC

0
82

Med massevis av internett-baserte meldinger-appene som er tilgjengelig i dag, kan man tror at SMS er død, men det er ikke tilfelle. Det er likevel nyttig for å kommunisere med ikke-brukere av smarttelefon eller motta oppdateringer fra selskaper som din bank eller verktøy tjenesteleverandører.

Tradisjonelt, sende tekstmeldinger eller SMS-var reservert for enheter som mobiltelefon som hadde et SIM-kort. Det er imidlertid ulike alternativer du kan bruke til å sende og motta tekstmeldinger fra datamaskinen.

For iPhone-brukere, er det enkelt å motta tekstmeldinger på Mac-en, slik at du aldri går glipp av en viktig tekstmelding uansett hva du gjør. Med Android-enheter om, Android Meldinger desktop app gjør det enkelt å sende og motta meldinger fra din PC.

Hva Er Android-Meldinger?

Android-Meldinger er en gratis meldinger app-er utviklet for Android-enheter som lar deg chatte, tekst, kan du sende mediefiler som bilder, lyd-meldinger, videoer og send gruppe-tekster.

Det virker mye som WhatsApp for nettet, med funksjoner som du vil finne i de fleste meldinger apper som for eksempel Gif, emojis, klistremerker, men det går enda videre for å tillate deg å sende eller motta betalinger via Google Betale.

Alle disse hjelper deg med å spare tid som du ellers ville bruke til å bla gjennom sosiale medier eller bilder og videoer når du bare kunne sende en kjapp SMS. Ikke bare det, men det lar deg også til å skrive lengre meldinger på et tastatur og send rett fra din PC.

I denne guiden viser vi deg hvordan du bruker Android-Meldinger for å koble din Android-enhet til din PC, slik at du kan vise, kopiere, sende og/eller motta Android-meldinger på din PC.

Slik Bruker du Android-Meldinger Desktop Klienten På PC-en Din

Android-Meldinger desktop app eller Android-Meldinger for Web tillater brukere å sende og motta meldinger sømløst mellom smarttelefonen og PC-en. For å komme i gang, laste ned Android-Meldinger fra Google Play-Butikken, og installere det på din smarttelefon.

Åpne appen på telefonen, og ta hurtig på Angi Som Standard chat-app.

Hvis du allerede har en standard-app som du motta meldinger som for eksempel Samsungs Meldinger-appen, kan du få en popup-advarsel som varsler deg om at din handling kan deaktivere noen app-funksjoner hvis du vil angi Android Meldinger som standard. Pek på Ja for å bekrefte at du ønsker å endre meldinger-appen til Android-Meldinger.

Android-Meldinger vil synkronisere alle dine lagrede meldinger og samtaler, og du vil se en blå Start Chat boble på høyre side av skjermen, som du kan trykke på for å starte sendingen av meldinger.

Neste, setter opp Android-Meldinger på din stasjonære pc eller bærbar pc ved å åpne Android Meldinger nettsiden i nettleseren din. Det fungerer med enhver nettleser.

Gå til din Android-telefon og åpne Android Meldinger-appen. Trykk på de tre prikkene på øvre høyre side av skjermen for å åpne menyen.

Ta hurtig på Meldinger for web. Dette kobler telefonen til tjenester og genererer automatisk alle meldingene dine, slik at du kan se dem på samme måte som du ville gjort med vanlig meldinger-appen grensesnitt.

Merk: Du kan endre kontrasten fra lys til mørke-modus ved å trykke på Aktiver mørkt tema hvis du vil ha mindre belastning på øynene i dårlige lysforhold.

Grensesnittet vil bytte til et mørkt modus tema som vist i bildet nedenfor.

Trykk på den blå QR-kode skanner – knappen.

Scan QR-koden på Android Meldinger nettsted på din PC.

Når du skanne QR-koden, Android Meldinger lastes og vises i nettleseren, og du kan begynne å chatte med dine kontakter, og dele videoer, talemeldinger, bilder og andre funksjoner i programmet på din PC.

Du kan også velge individuelle meldinger, kan du se deres innhold og svar ved å skrive inn i tekstboksen under hver melding. Det er viktig å merke seg at Android Meldinger fungerer når telefonen er slått på og koblet til internett.

Merk: Hvis du lukker Android Meldinger webområde fra nettleseren på PC-en, du kan ha til å skanne en ny QR-kode for å sende en melding eller respons ved hjelp av Android-Meldinger desktop klienten på nytt. Dette er på grunn av standard Husk denne datamaskinen alternativet er deaktivert, men du kan aktivere den på nytt hvis du har tenkt å bruke appen til å sende eller motta meldinger på din PC.

Hvordan Å Starte en Samtale Eller Svare Med Android Meldinger På PC

For å starte en ny samtale, klikker du på den blå Starte Chat – knappen i øvre venstre side av skjermen, og skriv inn mottakerens navn, telefonnummer eller e-postadresse.

Du kan også svare på en melding ved å klikke på det i meldingen historikk-vinduet for å åpne samtale, skriv inn svaret, og klikk på SMS-knappen i nedre høyre side av skjermen.

Som andre meldinger-appene, kan du legge til emoji, klistremerker, Gif og andre vedlegg, og hvis din smarttelefon med en dual-SIM-enhet, kan du velge hvilket SIM-kort for å sende meldingen eller respons fra.

I Innstillinger – området kan du endre din melding forhåndsvisning eller varsling innstillinger, par eller koble PC-en og smarttelefonen, spille av lyder for innkommende meldinger, erstatte uttrykksikoner med emojis når du skriver, og displayet når telefonen er i bruk av mobile data, og mye mer.

Andre funksjoner som er tilgjengelige med Android Meldinger desktop app inkluderer mobiltelefon samtaler eller åpning overløp menyen for flere alternativer.

Med smarttelefon-app, kan du legge til eller blokker kontakter fra innstillinger-menyen, og bruk den Smarte Svar verktøy for å få automatiske forslag for å svare på meldinger og sende dem til i dine kontakter. Det har også flere meldinger og varsling innstillinger du kan bruke.

Har du brukt Android Meldinger desktop klienten på PC-en før? Å dele din erfaring med oss ved å slippe inn din kommentar nedenfor. Hvis dette er første gang du bruker det, vi vil også gjerne høre om denne guiden hjulpet deg å sette opp en app på smarttelefonen og PC-en, og din første inntrykk av det.