Android Meddelanden På Skrivbordet: Hur kan Skicka och ta Emot Från Din PC

0
64

Med dödade av internet-baserade meddelanden appar som finns idag, kan man tänka sig att SMS är död, men det är inte fallet. Det är fortfarande användbart för att kommunicera med icke-smartphone-användare eller ta emot uppdateringar från företag som ditt bank-eller vatten-och tjänsteleverantörer.

Traditionellt, skicka sms-meddelanden eller SMS var reserverad för enheter som en mobiltelefon som hade ett SIM-kort. Men det finns olika alternativ som du kan använda för att skicka och ta emot textmeddelanden från din dator.

För iPhone-användare, är det lätt att ta emot meddelanden på din Mac så att du aldrig missar ett viktigt sms oavsett vad du gör. Med Android-enheter om, Android Meddelanden desktop app som gör det enkelt att skicka och ta emot meddelanden från din PC.

Vad Är Android-Meddelanden?

Android-Meddelanden är en gratis meddelanden app utformad för Android-enheter som gör att du kan chatta, sms: a, skicka mediefiler som foton, ljud meddelanden, video och skicka grupp-texter.

Det fungerar ungefär som WhatsApp för webben, med funktioner som du skulle hitta i de flesta messaging-program som till exempel Gif, emojis, klistermärken, men det går ännu längre för att tillåta dig att skicka eller ta emot betalningar via Google Betala.

Alla dessa hjälper dig att spara tid som du annars lägga rullning genom sociala medier eller foton och videor när du kan bara skicka ett snabbt SMS. Inte bara det, men det ger dig också möjlighet att skriva längre meddelanden på ett tangentbord och skicka dem direkt från din PC.

I den här guiden kommer vi att visa dig hur du använder Android-Meddelanden för att koppla din Android-enhet till din PC, så att du kan visa, kopiera, skicka och/eller ta emot Android-meddelanden på din DATOR.

Hur man Använder Android Meddelanden Desktop-Klient På Din PC

Android Meddelanden desktop app eller Android-Meddelanden för Webben gör det möjligt för användare att skicka och ta emot meddelanden sömlöst mellan smartphone och DATOR. För att komma igång, ladda ner Android Meddelanden från Google Play Store, och installera det på din smartphone.

Öppna appen på telefonen och tryck till på Ange Som Standard chatt app.

Om du redan har en standard app med vilken du ta emot meddelanden som Samsung Meddelanden-appen, kan du få en popup-varning för att meddela dig att din verksamhet kan inaktivera vissa funktioner i appen om du ställer in Android Meddelanden som standard. Tryck på Ja för att bekräfta att du vill ändra meddelanden app till Android Meddelanden.

Android Meddelanden som kommer att synkronisera alla dina sparade sms-meddelanden och samtal, och du kommer att se en blå Starta Chatt bubbla på den nedre högra sidan av skärmen som du kan trycka på om du vill börja skicka meddelanden.

Därefter ställer upp Android-Meddelanden på din stationära dator eller laptop genom att öppna Android Meddelanden webbplats i din webbläsare. Det fungerar med alla webbläsare.

Gå till din Android-telefon och öppna Android Meddelanden app. Tryck på de tre punkterna på den övre högra sidan av skärmen för att öppna menyn.

Knacka på Meddelanden för webben. Här ansluter du din telefon för att de tjänster och genererar automatiskt till alla dina meddelanden så att du kan se dem på samma sätt som du skulle med din vanliga meddelanden appens gränssnitt.

Observera: Du kan ändra kontrasten från ljus till mörk-läge genom att trycka på Aktivera mörkt tema om du vill ha mindre ansträngda ögon i dålig belysning.

Gränssnittet kommer att växla till ett mörkt läge tema som visas i bilden nedan.

Tryck på den blå QR-kod scanner – knappen.

Skanna QR-koden på Android-Meddelanden webbplats på din DATOR.

När du skannar QR-koden med Android-Meddelanden kommer att laddas och visas i din webbläsare, och du kan börja chatta med dina kontakter och dela videos, röstmeddelanden, bilder och andra funktioner i appen på DATORN.

Du kan också välja enskilda meddelanden, se deras innehåll och svara genom att skriva i textrutan nedan för varje meddelande. Det är viktigt att notera att Android-Meddelanden fungerar när telefonen är påslagen och ansluten till internet.

Observera: Om du stänger Android Meddelanden webbplats från din webbläsare på den DATOR du kan skanna en ny QR-kod för att skicka ett meddelande eller ett svar med hjälp av Android-Meddelanden desktop-klienten igen. Detta är på grund av standard kom Ihåg den här datorn alternativet är inaktiverat, men du kan aktivera det om du tänker använda programmet för att skicka eller ta emot meddelanden på din DATOR.

Hur man Startar ett Samtal Eller Svara Med Android Meddelanden På PC

För att starta en ny konversation klickar du på den blå Starta Chatt – knappen på den övre vänstra sidan av skärmen och skriv mottagarens namn, telefonnummer eller e-postadress.

Du kan också svara på ett meddelande genom att klicka på den i meddelandet historia lista fönster öppna samtal tråd, skriv ditt svar och klicka på SMS-knappen i det nedre högra sidan av skärmen.

Liksom andra meddelanden apps kan du lägga till emoji, klistermärken, Gif-filer och andra bilagor, och om din smartphone är en dual-SIM-enhet, kan du välja vilket SIM-kort som du vill skicka meddelandet eller svar från.

De Inställningar låter dig ändra ditt meddelande förhandsgranska eller anmälan inställningar, par eller ta bort parkopplingen från din DATOR och smartphone, spela upp ljud för inkommande meddelanden, ersätta emoticons med emojis när du skriver, och visas när telefonen använder mobil data, och mycket mer.

Andra funktioner som finns med Android Meddelanden desktop app inkluderar muting samtal eller öppna overflow-menyn för fler alternativ.

Med smartphone-app kan du lägga till eller blockera kontakter från menyn inställningar och använd den Smarta Svar verktyg för att få automatiska förslag för att svara på meddelanden och skicka dem till dina kontakter. Det har också mer information och anmälan inställningar du kan använda.

Har du använt Android Meddelanden desktop-klient på din PC innan? Dela dina erfarenheter med oss genom att släppa din kommentar nedan. Om detta är första gången du använder det, vi vill också gärna höra om denna guide hjälpt dig att konfigurera appen på din smartphone och DATOR, och ditt första intryck av det.