5 Områder for å Alphabetize og Sortere Tekst Lister Online

0
80

Lister hjelpe oss alle til å holde orden på ting og bedre styre våre liv. Det er handlelister, å gjøre lister, brainstorming lister, og mye mer. Med hvordan forbundet folk er til deres enheter, vil vi ofte finne oss i å gjøre disse listene på våre smarttelefoner eller Pc.

Imidlertid, når listene blir så store at de blir vanskelig å håndtere, kan det være en stor produktivitet killer. Beskjæring og rydde opp lister er viktig, men også å organisere dem etter hvert som de vokser. Alphabetizing og ellers sortering av lister er en liten investering av tid som kan lagre mye mer tid i fremtiden.

I denne artikkelen, la oss gå over fem områder som vil tillate leserne å alphabetize og sortere lister av tekst på nettet.

Den Alphabetizer

Den Alphabetizer er vår plukke for å få den beste totale løsningen for å alphabetize og organisere lister på nettet. Nettsiden er lett å navigere, og tilbyr massevis av muligheter, og det kan brukes i to forskjellige varianter: den fornyede versjonen eller den gamle versjonen, som noen brukere vil kanskje foretrekke.

Den Alphabetizer støtter følgende sortering og filtrering alternativer:

 • Alphabetize.
 • Alphabetize av etternavn.
 • Alphabetize titler.
 • Gjøre små bokstaver.
 • Kapitalisere titler.
 • Fjerne duplikater.
 • Omvendt listen.
 • Stripe HTML.
 • Randomize.

Den støtter også mer komplekse operasjoner, som nummerering hver linje av nummer eller Romerske tall, legge til skilletegn, legge til et hvilket som helst tegn(s) til begynnelsen eller slutten av hver linje, fjerne ord, og mer.

Ved hjelp Av Alphabetizer, det er mulig å alphabetize lister lokalt, uten å lagre data, eller brukere kan lagre lister til en URL for å dele med andre.

WordCounte

Som navnet sier, WordCounter ikke var opprinnelig bygget som et nettsted for å sortere og alphabetize lister, men det gjør det tilbyr en stor alphabetizer verktøyet.

Evnen til å ignorere bestemt eller ubestemt artikkel er en funksjon som gjør WordCounter er alphabetizer skiller seg ut i forhold til andre nettsteder. Nettstedet lar også brukere til å behandle lister basert på ulike skilletegn, for eksempel newlines, komma, mellomrom eller eventuelle egendefinerte tegn.

Annet enn det, WordCounter støtter følgende sortering og filtrering alternativer:

 • Alphabetize.
 • Alphabetize kategorisert liste.
 • Alphabetize av etternavn.
 • Fjerne duplikater.
 • Omvendt.
 • Randomize.
 • Fjern HTML.
 • Legg til tall/bokstaver.
 • Legg til egendefinert tekst.
 • Endre listen type.
 • Ignorere første/andre/tredje/fjerde ordet.

Hvis noen av disse alternativene lyd forvirrende, WordCounter gjør en god jobb med å forklare hver og en av dem nederst på koblede siden.

EduBirdie

EduBirdie er en skriftlig plattform med en lite kjent alphabetizer verktøy som faktisk er ganske kraftig. Det er rent, ryddig, og har et flertall av funksjoner fra andre nettsteder på denne listen, med noen få unike seg av sine egne.

EduBirdie er alphabetizer gir brukerne mulighet til å velge sin type sortering, enten A–Z, Z–En, eller ved etternavn, samt input og output formatering: mellomrom, linjeskift, komma, semikolon, eller en egendefinert skilletegn.

EduBirdie har også et sett med alternativer for fjerning, som tillater brukere å fjerne duplikater, tegnsetting, braketter, HTML eller artikler fra lister.

SortMyList

SortMyList er et pust av frisk luft i forhold til andre områder på denne listen. Nettstedet er veldig retro utseende, med et BRUKERGRENSESNITT som ligner på noe som en desktop applikasjon tilbake i dagene av Windows XP.

Bruk av Comic Sans MS er også et interessant touch—men ikke dømme en bok av coveret: SortMyList er en svært kraftig alphabetizing og sortering online-verktøy.

SortMyList tilbyr avansert alphabetizing valg, slik at brukerne å sortere A–Z med spesiell anerkjennelse av navn, adresser, titler, e-poster, HREFs, og mer. Unikt, SortMyList kan også sortere etter ukedag og måned hvis en slik tekst er oppdaget.

Til slutt, sortering av lengde—dette er noe som nesten alle andre online sortering verktøyet har forlatt ut, men SortMyList støtter det.

Så langt som andre funksjoner går, det er menyen alternativer for å endre bokstaven casing—der brukerne kan forvandle lister til små bokstaver, store bokstaver, tilfeldige bokstaver, tittel tilfelle, eller kapitalisere første brev—og rydde opp lister, for eksempel å fjerne alle linjeskift, trimming områder, fjerne mellomrom, fjerning av ikke-alfanumeriske tegn, fjerne duplikater, og mer.

Til tross for sin særpregede design, SortMyList er definitivt allsidig og nyttig når det gjelder sortering, filtrering, og alphabetizing lister.

Gillmeiser Programvare

Gillmeister Programvare er online sortering verktøyet er kort og konsis. Det har ikke bjeller og fløyter av andre nettsteder på denne listen, men det får jobben gjort hvis alle brukere trenger er en rask og enkel måte å sortere lister.

De eneste valgene som tilbys er alfabetisk og “naturlig”, som evaluerer verdien av den inneholdt tallene i hver linje. Lister-data må være sortert etter newlines, og brukere kan sortere i stigende eller synkende, respekterer eller ignorere store og små bokstaver.

Noen ganger mindre kan være mer, og for brukere som er bare ute etter en rask og enkel måte å sortere en liste på de mest grunnleggende måter, dette verktøyet fra Gillmeister Programvaren fungerer bra.

Tar noen sekunder det krever for å sortere en liste ved å bruke et av verktøyene ovenfor kan spare brukere fra en lang vei av ergrelse og bortkastet tid i fremtiden. La oss en kommentar nedenfor hvis du har spørsmål eller kommentarer om noen av de områder som er omtalt i denne artikkelen.