Messing “Touchless Deur Openers” Zijn Nu Overal Te Vinden-Maar Dat Doen Ze Eigenlijk Helpen?

0
57
Keypal

Messing “handenvrije” openen van de deur haken (of toetsen) worden weergegeven op het internet met een eenvoudige pitch: gebruiken in plaats van uw vingers om deuren te openen en punch sleutels om jezelf te beschermen tegen ziektekiemen. Messing is een legering van koper en meestal zink, koper en heeft antibacteriële eigenschappen. Dus, zal het je te beschermen tegen ziektekiemen en belangrijker nog, COVID-19? Waarschijnlijk niet, en hier is waarom.

Koper Heeft Microbiële Eigenschappen

Koperen deurknoppen echt kunnen helpen bij het stoppen van de verspreiding van ziektekiemen. Suti Stock Photo/Shutterstock

Het eerste ding om te weten is dat de koper heeft antimicrobiële eigenschappen. Dat is waarom u vindt messing gebruikt op frequente contact met voorwerpen zoals deurknoppen en druk platen. Maar het is niet direct kiem dood; het kan zo lang duren als twee uur voor de koper om te doden een breed scala van schadelijke microben.

We hebben er bekend is over koper van de antimicrobiële eigenschappen voor eeuwen, en de EPA heeft grondig getest tegen verschillende virussen en bacteriën vormen, waaronder E. coli, Staphylococcus aureus (MRSA), Influenza A-virus, en zelfs schimmels. Afhankelijk van de zuiverheid van de koper, de resultaten waren vrij uitstaande bedrag, met een kill-verhouding van 99,99% binnen 2 uur.

We hebben het Nog niet Getest Tegen SARS-CoV-2

Echter, het betekent niet dat koper doodt elke soort bacterie en virus. Het aantal bacteriën die we hebben getest is veel minder dan de stammen van bacteriën, virussen en schimmels die bestaan in de echte wereld.

We nog niet grondig getest tegen SARS-CoV-2, het virus dat ervoor zorgt dat COVID-19. Zonder dat te kunnen testen, we kunnen er niet zeker van dat het werkt tegen SARS-CoV-2, en het kan niet. Zelfs de Copper Development Association, een non-profit belast met het verzekeren van het juiste publiek aanspraken van koper, zegt in een officiële verklaring op de site. Officieel EPA staat alleen claims tegen zes soorten bacteriën (geen virussen).

In het begin van het testen, sommige studies hebben aangetoond dat koper kan worden effectief tegen SARS-CoV-2 in 4 uur, dat is het dubbele van de tijd van andere bacteriën en virussen die we hebben getest. Maar we moeten nog meer testen om zeker te weten.

Koper Heeft niet het Voorkomen van kruisbesmetting en Vereist Reiniging

Een vuile of gelakte koperen leuning, beschermt u niet tegen ziektekiemen. stockphotofan1/Shutterstock

In iedere uitspraak over koper van de antimicrobiële eigenschappen, vind je twee details opgenomen dat de materie veel te messing haken. Vuile koper niet het doden van micro-organismen effectief, en geven de koper niet het voorkomen van kruisbesmetting. Hier is de Copper Development Association ‘ s versie van dat:

Laboratoriumonderzoek toont aan dat, wanneer regelmatig schoongemaakt, ongecoate koper legering oppervlakken doden >99,9% van de volgende bacteriën binnen 2 uur blootstelling: MRSA, VRE, Staphylococcus aureus, Enterobacter aerogenes, Pseudomonas aeruginosa, en E. coli O157:H7. Koperen oppervlakken zijn een aanvulling op en geen vervanging voor standaard infection control practices en is aangetoond dat het verminderen van microbiële besmetting, maar niet per se kruisbesmetting voorkomen of infecties; gebruikers moeten blijven volgen alle huidige infection control practices.

Let op de “regelmatige reiniging” en “niet per se het voorkomen van kruisbesmetting” delen van de verklaring.

U zult zien dat gezinspeeld op in bijna elke koperen sleutel van de marketing-als je goed kijkt. Meestal is de terminologie is iets aan de tune van “met regelmatige reiniging en juiste afhandeling.” Zonder reiniging, koper wordt minder effectief in het doden van bacteriën. Of liever, een barrière van vuil en vuil bouwt die voorkomt dat de koper van het doden van bacteriën.

Dus, hoe meer je omgaat met je messing of koper-toets zonder op te schonen, hoe erger het wordt op de een u wat u wilt voor het doden van ziektekiemen. En gezien het feit dat het uren kan duren voor de koper om haar werk te doen, als u een haak om een deur te openen, duw het in je zak, dan duw je hand in je zak om het terug te krijgen—je waarschijnlijk verslagen het punt volledig. Koper kan storten kiemen voordat het doodt hen.

Dat is de reden waarom de meeste messing haken fabrikanten geven een beeld van de apparaten hangen van een riemlus of sleutelhanger. Maar zelfs dat is niet een perfecte oplossing; je moet ijverig zijn voor het aanraken van het deel van de haak die geraakt is door een deur of PIN-pad, of niet te poetsen met de hand tegen het deel van je broek, dat maakt contact met uw messing haak.

Hoe reinigt u koper? Nou, dat hangt af van wat was het vies is, en hoe sanitaire u wilt maken van de haak. Maar volgens de Koper Legering Rentmeesterschap’, de standaard ziekenhuis-reinigers zijn compatibel met antimicrobiële koper materialen…” maar je moet voorzichtig zijn om iets dat niet zal laten de oppervlakte “gewaxt, geverfd, gevernist, gelakt, of anders bedekt.” Dat gaat terug tot interfereren met de interactie tussen koper en ziektekiemen.

En, natuurlijk, als de messing haak je kopen blijkt messing verguld, dan loopt u het risico van schade aan de messing tijdens het schoonmaken van het, dus het vernietigen van een kans is van het doden van ziektekiemen.

Dus, Wat Moet Je Doen?

U kunt benieuwd zijn als messing haken zijn niet de magic bullet om jezelf te beschermen tegen ziektekiemen, wat kan je doen? Goed, er is niet een eenduidige magic bullet, helaas. De EPA heeft een lijst van desinfecterende middelen die effectief zijn tegen SARS-CoV-2, maar u zult waarschijnlijk vinden ze schaars.

Als de CDC stelt, het beste wat je kunt doen is grondig uw handen wassen, en vermijd het aanraken van je gezicht en een neus als je buiten in het openbaar. Het dragen van een masker kan niet alleen helpen je te beschermen tegen infectie, maar het kan ook helpen met de doelstelling van het niet aanraken van je gezicht. Het is een fysieke barrière, na alle.

Zelfs als u geen gebruik van een hulpmiddel zoals een koperen haak, je moet nog steeds je handen te wassen, vroeg en vaak. Heb je omgaan met messing haak om een deur te openen? Was uw handen toch. En in het bijzonder, moet u dit doen voor ten minste 20 seconden met warm water en zeep.

Als u wilt de perfecte versie van het wassen van uw handen, kunt u verder gaan dan het zingen van happy birthday twee keer en volg de World Health Organization (WHO) protocol. Google zal je helpen met dat als je het vraagt.

En natuurlijk, in aanvulling op een goede hygiëne, zelf-isolatie is een goede verdediging tegen infecties. Hoe meer mensen je ontmoet, hoe hoger het risico van blootstelling. Omgekeerd, het vermijden van de mensen voorkomt ook het risico van blootstelling. En als je nog niet zeker weet, controleer dan gerenommeerde sites zoals de CDC en de NIH voor meer informatie.

Maar uiteindelijk $20 doorgebracht op zeep en warm water is een veiliger inzet om u te beschermen tegen infecties dan een messing haak gevuld met vage maar net binnen de grenzen van de wettelijke beloften.