Hvordan Å Lage En Snapchat Filter

0
104

I dag takket være de mange apps som tilbyr photo filtre du trenger ikke å ha en smarttelefon med en topp av linjen kameraet for å produsere gode bilder. Når det kommer til sosiale medier, filtre spille en enda større rolle. De kan forvandle dine bilder og historier og gjør innholdet mer engasjerende. På Snapchat, nå kan du lage dine egne filtre.

Avhengig av formål, sted, og publikum kan du lage ulike egendefinerte filtre for å underholde dine Snapchat tilhengere. Noen filtre fungerer bare i bestemte områder, mens andre er bare egnet for spesielle hendelser. Det er også filtre som du kan opprette og bruke for gratis, mens andre må du betale.

La oss ta en titt på hvordan å gjøre en Snapchat filter.

Bestem deg For Hva slags Filter Du er ute Etter

Når det kommer til å gjøre en tilpasset Snapchat filter, det er best å begynne med å sette dine mål.

For eksempel, du kan opprette en gratis Samfunnet filter. Hvis det er et sted som du ønsker å knytte filter, kan du velge å opprette en Geofilter. Det vil bare fungere i et bestemt sted, slik at du kan velge å sette den på et sted som har noen betydning for deg (som en park, universitetet eller din favoritt cafe, etc.). Du kan også opprette en gratis Øyeblikk filter som vil representere noen form for hendelse. Det kan være alt fra en offentlig konsert til en shopping tur med vennene dine.

Et annet alternativ er å lage en betalt Snapchat filter. Det er en mer passende alternativ hvis du ønsker å feire en spesiell begivenhet som et bryllup eller noens bursdag. Det er også et godt valg for bedrifter eller andre typer reklame.

Du kan gjøre en Snapchat filter ved å bruke Snapchat mobile app eller via deres hjemmeside. Når du har sendt den, det tar et par timer for Snapchat å godkjenne det. Deretter kan du bruke din egen Snapchat-filter på app.

Hvordan Å Lage En Gratis Snapchat Filter

Snapchat har et alternativ for å opprette din egen Snapchat filtre for gratis, men de må være Samfunnet filtre og de kommer med noen begrensninger. Du kan bare lage dem ved hjelp av din nettleser, og Snapchat ikke tilbyr noen maler. Design behov for å være 100% originale.

Den viktigste delen, er imidlertid at du følger Snapchat retningslinjer når du oppretter filteret. Her er hvordan du gjør det.

 1. Gå til Snapchat web, og velge Filtre & Objektiver fra nettstedet, er båndet menyen.
 2. Bla ned til Kreative Verktøy, og velg Samfunnet Filtre.
 1. Nå er avhengig av anledningen, velge mellom Geofilter og Øyeblikk Filtre.
 1. Hvis det er en Stund Filter, alt du trenger å gjøre er å laste opp design og deretter sende det til Snapchat.
 1. Med Geofilter vil du også angi sone på kartet der du vil at filter for å søke.

For å opprette den opprinnelige design for filteret, Snapchat anbefaler at du bruker programvare, for eksempel Adobe Photoshop og Adobe Illustrator. Hvis du ikke er veldig dyktige på de, et godt alternativ for å lage tilpassede bilder er Canva.

Sørg for at du gir all relevant informasjon med filter, som datoer eller en hendelse beskrivelse. Så, så lenge du følger den offisielle retningslinjer, tilpasset filter skal være godkjent og klar til bruk i løpet av timer.

Hvordan Å Lage En Betalt Snapchat Filter På Din Datamaskin

Hvis du ikke tankene betale litt og vil spare deg for tid og innsats, kan du få betalt Snapchat filter. Her er hvordan du gjør det fra datamaskinen.

 1. På Snapchat web, gå til Filtre & Linser.
 2. Bla ned til Kreative Verktøy, og velg Filtre.
 1. Her, i stedet for å skape din egen design fra bunnen av, kan du velge fra en rekke maler. Du får også flere tilpasningsmuligheter, som endre skrifttyper, farger, og å legge til bilder.

Du kan også bruke Bitmoji for å legge til en liten tegneserie-versjonen av deg selv og dine venner til filter.

 1. Når du er ferdig med design, gå til Datoer og velge start-og sluttdato for filteret. Du kan gjøre det til en engangshendelse, eller en Gjentakende å kjøre det på enkelte dager, eller tid på dagen.
 1. Under Beliggenhet, tegne et gjerde for å velge område for din Geofilter. Alle Snapchat brukere på innsiden av gjerdet vil være i stand til å bruke filter.
 1. Gå til Kassen for å betale og send inn din filter.

Den Snapchat filter prisen varierer. Det avhenger av to faktorer: størrelsen på det området der du ønsker å kjøre den, og hvor lenge du vil filteret skal være tilgjengelig for brukerne.

Hvordan Å Lage en Snapchat Filter I App

Du kan også sende inn din custom Snapchat filter på din iPhone. Prosessen er ganske mye det samme, med den eneste forskjellen er å finne i iOS-bare-funksjonen i appen.

For å finne den, åpne Snapchat på din iPhone og gå til din profil. Gå deretter til Innstillinger for å finne Filter og Linser. Når du velger et Filter, Snapchat vil ta deg til en lignende tilpasning skjermen for å designe den.

Følg samme algoritme, lage ditt eget design, setter datoer, og området, så betaler og send inn din Snapchat filter for godkjenning.

Hvordan Bruke Ditt Eget Snapchat Filter

Når du mottar e-post fra Snapchat bekrefter din filter er live, kan du begynne å legge den til dine snaps.

Du finner det blant filtrene dine når du åpner appen ved å sveipe til venstre og høyre. Kontroller at Snapchat personverninnstillinger er satt til å tillate app å få tilgang til posisjonen din. Da vil du være i stand til å bruke din egen og andre menneskers geofilters er spesifikk for ditt område.

Tilpass Din Snapchat Videre

Når du går gjennom en opplevelse av å lage og bruke egne Snapchat filtre, vil du sannsynligvis ønsker å gjøre enda mer for å tilpasse bildene dine og gjøre dem mer relatable. Heldigvis, Snapchat tilbyr en rekke måter å gjøre det: fra å lage dine egne objektiver for å skape deepfake videoer med deg og dine venner.

Har du prøvd å lage en Snapchat filter? Var det en suksess med andre brukere? Del dine Snapchat erfaring med oss i kommentarfeltet nedenfor.