Hur Man Gör En Snapchat Filter

0
114

Idag, tack vare de många appar som erbjuder foto filter du behöver inte ha en smartphone med en top of the line kameran för att producera utmärkta bilder. När det kommer till sociala medier, filter spela en ännu större roll. De kan förvandla dina bilder och berättelser och göra ditt innehåll mer engagerande. På Snapchat, kan du nu skapa dina egna filter.

Beroende på ditt syfte, plats och publik kan du göra olika anpassade filter för att underhålla din Snapchat anhängare. Vissa filter fungerar endast på särskilda platser, medan andra är endast lämplig för speciella evenemang. Det finns också filter som du kan skapa och använda gratis, medan du för andra att du kommer få betala.

Låt oss ta en titt på hur man gör en Snapchat filter.

Bestämma Vilken Typ Av Filter Du är ute Efter

När det gäller att göra en egen Snapchat filter, det är bäst att börja med att sätta dina mål.

Du kan till exempel skapa en gratis Community filter. Om det är en plats som du vill binda ditt filter till, kan du välja att skapa en Geofilter. Det fungerar bara till en viss plats, så att du kan välja att ställa in den på en plats som har en viss betydelse för dig (som en park, ett universitet, eller din favorit café, etc). Du kan också skapa en gratis Ögonblick filter som kommer att representera någon form av händelse. Det kan vara allt från en offentlig konsert till en shopping resa med dina vänner.

Ett annat alternativ är att göra en betald Snapchat filter. Det är ett mer passande alternativ om du vill fira en speciell händelse som ett bröllop eller någons födelsedag. Det är också ett bra val för företag eller någon annan typ av reklam.

Du kan göra en Snapchat filter med Snapchat mobil app eller via deras hemsida. Efter att du skickat det, det tar ett par timmar för Snapchat att godkänna det. Sedan kan du njuta av med din egen Snapchat filter på appen.

Hur Man Gör En Gratis Snapchat Filter

Snapchat erbjuder en möjlighet att skapa dina egna Snapchat filter gratis, men de måste vara eu-filter och de kommer med vissa begränsningar. Du kan bara skapa dem via din webbläsare, och Snapchat erbjuder inte några mallar. Utformningen måste vara 100% ursprungliga.

Den viktigaste delen är dock att du följer Snapchat: s riktlinjer när du skapar filter. Här är hur man gör det.

 1. Gå till Snapchat webben, och väljer Filter & Linser från sajten band menyn.
 2. Bläddra ner till Kreativa Verktygoch välj Community Filter.
 1. Nu beroende på din tillfället väljer mellan Geofilter och Ögonblick Filter.
 1. Om det är en Stund Filter, allt du behöver göra är att ladda upp din design och sedan skicka in den till Snapchat.
 1. Med Geofilter du kommer också att ställa in det område på kartan där du vill att filtret ska tillämpas.

För att skapa den ursprungliga designen för dina filter, Snapchat rekommenderar att du använder programvara som Adobe Photoshop och Adobe Illustrator. Om du inte är väldigt skicklig på att de är ett bra alternativ för att skapa egna bilder är Canva.

Se till att du tillhandahålla all relevant information med dina filter, som datum eller ett event beskrivning. Då, så länge som du följer de officiella riktlinjer, anpassade filter skall vara godkänd och klar att använda inom några timmar.

Hur Man Gör En Betald Snapchat-Filter På Din Dator

Om du inte har något emot att betala lite och vill spara tid och ansträngning, kan du göra en betald Snapchat filter. Här är hur man gör det från din dator.

 1. På Snapchat webben, gå till Filter & Linser.
 2. Bläddra ner till Kreativa Verktygoch välj Filter.
 1. Här, i stället för att skapa din egen design från grunden, kan du välja från en mängd olika mallar. Du får också fler alternativ för anpassning, som att byta typsnitt, färger, och lägga till bilder.

Du kan också använda Bitmoji för att lägga till en liten tecknad version av dig själv och dina vänner till ditt filter.

 1. När du är klar med designen, gå till Datum och välj start-och slutdatum för din filter. Du kan göra det En Gång Händelse, eller en Återkommande Händelse att köra det på vissa dagar, eller tid på dygnet.
 1. Under Läge, dra ett staket för att markera området för din Geofilter. Alla Snapchat användare på insidan av stängslet kommer att kunna använda ditt filter.
 1. Gå till Kassan för att betala och skicka in dina filter.

Den Snapchat filter varierar priset. Det beror på två faktorer: storleken på det område där du vill köra det, och hur länge du vill att filtret ska vara tillgängligt för användarna.

Hur man Gör en Snapchat Filter I Appen

Du kan också skicka in dina egna Snapchat-filter på din iPhone. Processen är ganska mycket samma, med den enda skillnaden att hitta iOS-bara-funktionen i appen.

För att hitta den, öppna Snapchat på din iPhone och gå till din profil. Gå sedan till Inställningar för att hitta Filter och Linser. När du har valt Filter, Snapchat kommer att ta dig till en liknande anpassning skärmen för att utforma den.

Följ samma algoritm, skapa din egen design, ställa in datum och området, för att sedan betala och skicka in din Snapchat filter för godkännande.

Hur Du Använder Din Egna Snapchat Filter

När du får e-post från Snapchat som bekräftar ditt filter är live, du kan börja lägga till den till din snaps.

Du hittar den bland dina filter när du öppnar appen genom att svepa åt vänster och höger. Se till att din Snapchat integritet är inställd för att tillåta en app åtkomst till din plats. Då kommer du att kunna använda din och andra människors geofilters som är specifika för ditt område.

Skräddarsy Din Snapchat Ytterligare

När du går igenom en erfarenhet av att skapa och använda egna Snapchat filter, kommer du antagligen att vilja göra ännu mer för att anpassa din snaps och göra dem mer relatable. Lyckligtvis, Snapchat erbjuder en hel del olika sätt att göra det: gör din egen linser för att skapa deepfake videoklipp med dig och dina vänner.

Har du provat att göra en Snapchat filter? Var det en succé med andra användare? Dela dina Snapchat erfarenhet med oss i kommentarerna nedan.