Heeft U Behoefte aan een Hoge Refresh Rate Monitor voor op Kantoor?

0
55
neonnextor/Shutterstock

Hoge refresh rate monitoren van oudsher gericht op gamers, maar ze hebben een bredere aantrekkingskracht. Fabrikanten als Apple en Samsung zijn begonnen met inbegrip van beeldschermen met een hoge verversingsfrequentie in hun tablets en telefoons. Dus, moet je één voor uw office-computer, zo goed?

Wat Is een Hoge Refresh Rate Monitor?

Een monitor refresh rate is het aantal keren dat het scherm updates per seconde, en het is gemeten in hertz (Hz). De meeste basic geeft de stok van 60 Hz, wat betekent dat de maximale frame rate kunt u waarnemen op deze schermen is 60 frames per seconde (FPS).

Speel je veel games en hebben geïnvesteerd in een krachtige computer te doen, zou behalen, frame rates hoger dan 60 FPS. Sommige competitieve gamers neerzetten van de resolutie en detailinstellingen te maximaliseren frame rates. Dit vermindert de ingang lag en zorgt voor een gladder en de algehele ervaring.

Dit te doen op een 60 Hz monitor kan leveren van een lichte daling van de input lag, maar zie je niet het voordeel van die extra frames, omdat de monitor niet kan bijhouden. Dit kan leiden tot wazig beweging op het scherm. Beeldschermen met een hoge refresh rates zijn bedoeld voor het oplossen van dit probleem.

In het algemeen, alles boven de 144 Hz wordt beschouwd als een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor. Echter, de meeste beeldschermen die verder gaan dan de 60 Hz tellen, met inbegrip van de 90 Hz toont in VR-headsets en de 120 Hz display in de iPad Pro.

Als je op de markt voor een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor, u waarschijnlijk wilt om te kijken naar 144 Hz of hoger. Voor een gamer die moet alles hebben, 240 Hz monitoren bestaan. Ze zijn bijzonder begunstigd door competitieve multiplayer gamers omdat de algehele grafische fidelity is niet zo belangrijk als de latentie en responstijden.

Een probleem dat u zou kunnen ervaren met een hoge refresh rate monitor scherm scheuren. Dit treedt op wanneer het frame en de verversingsfrequentie niet overeenkomen. Het maakt lelijke horizontale lijnen (of “tranen”) als de monitor pogingen om het verwerken van de afbeelding.

Variabele vernieuwingsfrequentie (VRR) monitoren poging dit probleem op te lossen met technologieën zoals NVIDIA ‘ s eigen G-Sync en de open-source AMD-backed FreeSync. VRR monitoren verminderen van de vernieuwingsfrequentie in real-time overeenkomen met de framerate van de game die je speelt om te elimineren van het scherm scheuren.

Heeft u niet Nodig, Maar Het is Nog steeds Geweldig

Dus, hoe werkt een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor uit te voeren in meer voetgangers taken? Elementaire computertaken, zoals browsen op het web of het beheren van bestanden, niet veel kracht vereist. Dit is de reden waarom een desktop is waar u het meest uit kan halen van een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor.

Ten eerste, uw computer zal lijken meer ontvankelijk zijn. Alles van de cursor te verplaatsen en verslepen van vensters, naar de lancering van toepassingen voel me gewoon beter. Het is iets wat je misschien zelf ervaren om te peilen naar de voordelen. U zult zeker het verschil merken als je ooit terug te keren naar een 60 Hz monitor.

Een van de beste punten van referentie voor een hogere vernieuwingsfrequentie van de monitor is Apple ‘ s iPad Pro. In 2015, introduceerde Apple de eerste 120 Hz geeft in een consumenten-tablet. Beide recensenten en klanten merkte het verschil direct. We hebben onze handen op verschillende iPad Pro-modellen, omdat deze schermen werden geïntroduceerd, en ze voelen zich merkbaar beter.

Apple

Het is ook geruchten dat Apple is de toevoeging van 120 Hz geeft de aankomende iPhone 12, als Samsung heeft met de Galaxy S20. OnePlus, ASUS, OPPO, en de Razer alle verkopen van smartphones met een 120 Hz display modes. Op een mobiel apparaat, een verdubbeling van de refresh rate invloed kunnen levensduur van de batterij, maar dat is niet iets om u zorgen te maken over op een desktop monitor.

Geen behoefte aan een hoge refresh rate monitor voor eenvoudige computertaken. Een monitor 60 Hz doet zijn werk prima. In het kantoor of studie realms, een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor is als een comfortabele stoel of dure mechanische toetsenbord—je hebt het niet nodig, maar het is leuk om te hebben.

GERELATEERD: Waarom Moet U een Upgrade van Uw Oude Computer Monitor

Hoge Refresh Rate Monitoren Zijn Nu Goedkoper

Hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor met variabele vernieuwen tarieven waren ooit cutting edge. Echter, 144 Hz begint er een beetje muf als een 240 Hz monitoren komen in drommen. Dit betekent ook monitoren met de meer bescheiden 144 Hz refresh rate te zijn gedaald in prijs.

Het panel heeft ook een groot verschil maakt in termen van prijs. TN panelen zijn de oudste vorm van het LCD-scherm op de markt. Ze hebben aanzienlijk verbeterd sinds ze voor het eerst werden geïntroduceerd. Echter, ze nog steeds last van minder-dan-gunstige kleur juistheid, teleurstellend kijkhoeken, en gewassen uit zwarten.

Ze zijn ook de goedkoopste van alle uitvoeringen. Sinds LG raken de één milliseconde barrière in de UltraGear IPS-monitor in 2019, TN panelen zijn niet langer de enige keuze voor competitieve gamers. Je kunt nu beter zwarten, kleurechtheid en kijkhoek in een IPS-paneel, compleet met lage latentie en hoge vernieuwingsfrequenties.

LG

Met deze nieuwe jongen op het blok, TN panelen zijn niet meer in de warme vraag. Dus, je moet in staat zijn om pick-up een hoge refresh rate monitor met TN-paneel voor een bescheiden prijs. U vindt off-merk monitoren met een hoge refresh-frequentie voor rond de $250; toevoegen van een extra $50-$100 als je iets wilt, naam-merk.

Hoge refresh rate monitors zijn verkrijgbaar in alle uitvoeringen. VA-panelen bieden de beste beeldkwaliteit, ten koste van input lag. IPS panelen bieden een goede trade-off tussen snelheid en beeldkwaliteit. TN panelen zijn echter op de bodem van het vat als het gaat om het algemene beeld dat de reproductie.

GERELATEERD: TN vs. IPS versus VA: Wat is het Beste Display-Panel Technologie?

Probeer een Hoge Refresh Rate Monitor in Persoon

Er is niet een one-size-fits-all-monitor die er zijn. Er zijn gewoon te veel dingen die je moet in gedachten te houden wanneer u winkelen voor een.

Bijvoorbeeld, in aanvulling op de standaard werk op kantoor, zal u worden gaming, of het bewerken van foto ‘ s en video? Een TN-paneel zal waarschijnlijk voldoende zijn voor basic office werken. Maar als u wilt kleur nauwkeurigheid voor video of foto ‘ s bewerken, een VA-paneel is ideaal.

De grootte en resolutie van het scherm zijn ook belangrijk. Als u wilt dat om de sprong te maken naar 4K, een hoge refresh rate monitor gaat niet duur te zijn. Zou je de handel pixel dichtheid voor gladheid en het gebruiksgemak?

De prijs is ook een belangrijke overweging voor de meeste mensen. Als je winkelen voor een beter-dan-gemiddelde monitor, vindt u het misschien ook een hogere refresh rate, ook al is het misschien maar 75 of 120 Hz. U kunt zeker geld besparen door te kiezen voor een meer bescheiden display dat de stokken van 60 Hz.

De beste manier om te beslissen of een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor is het voor u is om hem te gebruiken. Sleep een paar ramen rondom, type snelheid, gebruik je favoriete apps, of het spelen van een spel of twee.

Voor sommige mensen, het verschil eye-opening, terwijl anderen liever investeren extra geld in een andere functie. Probeer een hoge refresh-monitor en het vinden van die kamp val je in!

Hoge refresh rate monitors zijn niet de enige producten die gericht zijn op gamers die een bredere aantrekkingskracht. Om de productiviteit te verbeteren, wilt u wellicht ook te upgraden naar een gaming muis, mechanische toetsenbord, of een SSD.

GERELATEERD: Deze “Gamer” PC-Producten Zijn ideaal voor op Kantoor

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van Meerdere e-Mail Handtekeningen in Gmail
  • “Hoe u tmux op Linux (en Waarom het Beter is Dan Het Scherm)
  • “Heeft U Behoefte aan een Hoge Refresh Rate Monitor voor op Kantoor?
  • “Hoe Dock Slack’ s “Noemt & Reacties” Scherm aan de Rechterkant van het scherm
  • “Wat Is het Adobe Creative Cloud, en Is Het de moeite Waard?