Hoe u Betere Foto ‘ s in Uw Huis (Geen Flash Nodig)

0
60
Harry Guinness

Fotografie wordt vaak gezien als een buitenzwembad hobby. Denk aan landschap fotografen zwerven door de bergen en bossen voor een zonsopgang schot. Maar echt, fotografie kan overal worden gedaan. Binnen in huis is een van de beste plekken. Hier is hoe u aan de slag kunt.

Juist het Licht

Fotografie is alles over het werken met licht. Hoe beter het licht, hoe makkelijker het is om geweldige foto ‘ s. Er is niet zoiets als “slecht” licht, sommige soorten zijn zeker gemakkelijker om te schieten in dan anderen.

Neem bijvoorbeeld kunstmatige overhead binnen verlichting (zoals uw keuken licht). Het is erg moeilijk om een vleiend portret als de belangrijkste lichtbron is hangt direct boven de proefpersonen hoofd. Zijn neus, wenkbrauw kam, en de lippen zullen alle gegoten diepe schaduw over zijn gezicht. Probeer het op jezelf met een selfie.

Dit soort licht is net zo erg vleiend voor andere soorten foto ‘ s. Voedsel-opnamen zien er vreemd dramatische en contrastrijk. Het is ook te donker voor een goede close-ups. Dit wil niet zeggen dat je niet kan ooit goede foto ‘ s in een directe, overhead verlichting is dat je echt hoeft te werken voor hen. Je moet ook precies weten wat u wilt. Het beheer van de harde schaduwen is een uitdaging.

Als je denkt dat het nemen van foto ‘ s binnenshuis is alles over het gebruik van dit soort licht, je zou verkeerd zijn. Er is een betere, gemakkelijker de bron van het licht direct beschikbaar in bijna elk huis: de natuurlijke venster licht.

Deze werden genomen in dezelfde ruimte, op slechts een paar seconden uit elkaar. U ziet hoe de foto met behulp van het licht van het venster (Links) is veel meer flatterend. Harry Guinness

Natuurlijke venster licht is, handen naar beneden, enkele van de gemakkelijkste, meest onder-flatterend licht om mee te werken. Ik zou veel liever werken dan het directe zonlicht buiten.

Windows zijn geweldig omdat ze een grote, indirecte bron van het licht, dat is ongeveer het niveau van uw onderwerpen. Een diffuse schaduwen werpen achter het onderwerp, dat maakt het er drie dimensionaal. Het is allemaal zeer zacht en gemakkelijk om mee te werken.

Dus, wat is de ideale venster voor fotografie? Proberen te vinden in uw huis met de volgende eigenschappen:

 • Groot: hoe groter, hoe beter. Een groter venster laat meer licht voor u om mee te werken.
 • Niet in direct zonlicht: Kies een venster uit de buurt van direct zonlicht. U wilt diffuus gereflecteerde licht.
 • Genoeg ruimte voor u om te werken: Er is geen enkel punt in het hebben van een geweldige bron van het licht als je niet kunt krijgen in de voorkant van het. Kijk voor een venster dat voldoende ruimte er omheen.

Grote Portretten en Selfies

Harry Guinness

The great indoors is een van de beste plaatsen om een portretje te schieten, omdat natuurlijke venster licht is perfect voor hen. Het is echt spreekt mensen aan.

Alle gebruikelijke advies voor het maken van portretten van toepassing is, met inbegrip van het volgende:

 • Als je een portret lens gebruiken: Hoewel, een lens of camera zal werken.
 • Gebruik Diafragma Voorkeuze modus en stel het diafragma zo groot is als het zal gaan: Ergens rond de f/1.8 tot f/2.8 is het beste. Als uw lens gaat alleen naar f/5.6, hoewel, dat is ook goed. Stel de camera de ISO op Auto en je bent klaar om te schieten. (Sla deze stap over als u met een smartphone).
 • Gebruik een statief voor zelfportretten: Dit kunt u gebruiken als externe ontspanknop of rolluik timer.

Dat was het! Bewegen en zien hoe de verschillende invalshoeken van het licht van invloed op uw foto ‘ s. Het onderwerp staan dichter bij het raam, en probeer verder weg. Gebruik uw totale controle van de ruimte en plezier hebben.

Het beste van alles, vergeet niet om te spelen dress up! De vrouw in de afbeelding hierboven is een vriend van mij het dragen van mijn betovergrootmoeder ‘ s jurk.

Zoom in op het Dagelijks Leven

Jason Dudley/Shutterstock

Macro fotografie is alles over het zien van de kleine dingen van dichtbij, en het is echt gemakkelijk thuis te doen. In feite, tenzij je hebt duizenden dollars van het vistuig, uw woning is verreweg de beste plek om het te doen.

Om te beginnen, moet u een goedkope set van extensie-buizen, zodat u kunt uw normale lens in een macro-objectief. Ze kosten ongeveer $10, en u kunt ze voor Canon en Nikon camera ‘ s.

Het beste ding over macro fotografie is hiermee zie je de dagelijkse dingen vanuit een totaal nieuw perspectief. Zout kristallen, de draad-patroon in uw tafelkleed, of zelfs de korst van wat vers gebakken brood, alles totaal anders uitzien wanneer hij vergroot een paar dozijn keer.

Het opzetten van een tafel in de voorkant van uw foto-venster. Als je hebt een statief, het maakt veel makkelijker, maar je kunt nog proberen enkele macro-fotografie zonder.

Pak een paar verschillende objecten uit rondom uw huis en schieten maar! Voor de beste resultaten, op zoek naar dingen met interessante texturen. In onze meer gedetailleerde gids voor macro fotografie, Jason hebben een paar interessante close-ups van een $5 factuur.

Zelfs als je niet de gear om macro foto ‘ s, kunt u nog steeds spelen rond met dezelfde ideeën. Probeer uw hand bij stilleven of abstracte fotografie. Sommige textures zien er geweldig bij een vergroting.

GERELATEERD: Hoe te Genieten van het Macro Fotografie op de Goedkope

Gebruik Uw Controle om Geweldige Composieten

Met een beetje van de tijd, kunt u heel samengestelde beelden. Harry Guinness

Tenzij je een professionele fotograaf, de meeste van de tijd die je schiet, je hoeft niet veel controle over de ruimte waarin je werkt. U doen als u thuis bent, maar—en je kunt veel gebruik van te maken.

Samengestelde beelden zijn meerdere foto ‘ s en digitale verwerking technieken gebruikt voor het maken van een enkele afbeelding. Bijna alle reclame foto ‘ s zijn samengestelde beelden, waarvan het onderwerp, de achtergrond en het product zijn gefotografeerd afzonderlijk en daarna gecombineerd later in Photoshop.

Een goed voorbeeld is het toevoegen van een lightsaber aan een afbeelding. Dit vrij eenvoudig samengestelde vereist slechts een beetje van de tijd in Photoshop. Echter, u kunt gebruik maken van dezelfde tools en technieken om te voorkomen dat je zwevende, vechten met een beer, of dat uw kind zich in een gevaarlijke situatie.

Het maken van een goed samengestelde beeld neemt een beetje van het werk en de ruimte, dat is de reden waarom deze zijn perfect om thuis doen. Net opzij gezet in een dag, en stel alles in de voorkant van uw favoriete foto-venster.”

Ik nam deze in de buitenlucht, maar je zou kunnen doen binnen. Harry Guinness

Naast uw fotografie vaardigheden, moet u ook een fatsoenlijke begrip van wat Photoshop functies voor het maken van een goed samengestelde afbeelding. Een paar van de meest belangrijke kenmerken zijn het gebruik van maskers en lagen, evenals het verwijderen van objecten en mensen.

Als u niet helemaal naar nul nog, lees onze gids over Photoshop. Voor meer composiet-specifiek advies, raden wij Phlearn.

GERELATEERD: Hoe Maak je een Lightsaber in Photoshop

Andere Ideeën

Portretten, macro fotografie en composieten zijn slechts een fractie van de dingen die je kunt plezier hebben het fotograferen thuis. U kunt bijvoorbeeld all-in gaan op de food-fotografie, zet uw huisdieren in Instagram sterren, of spelen met kleurstoffen en water. Het is aan u!

Vergeet niet, fotografie hoeft niet te gebeuren in de buitenlucht. Er is altijd een grote lichtbron, u kunt werken met—zelfs thuis.

LEES VERDER

 • “Hoe toe te Voegen, Gebruiken en Aanpassen van Widgets op Je iPhone
 • “Het Gebruik van de Linux bovenste Opdracht (en Begrijpt De Uitgang)
 • “Hoe om te Chatten Met Vrienden op Xbox Windows 10
 • “Wat Is Apple’ s iCloud en Wat Doet Het Weer?
 • “Het Inschakelen en Uitschakelen van de Modus Volledig Scherm in Microsoft Rand