Hoe om te Chatten Met Vrienden op Xbox Windows 10

0
49
Wachiwit/Shutterstock

Verbinding maken met uw vrienden via de verschillende platforms is het makkelijker elke dag. Met behulp van de Xbox-Game Bar app in de Windows-10, u kunt chatten door tekst of stem tijdens het spelen van sessies via de in-game overlay.

Hoe om Toegang te krijgen tot Uw Xbox vriendenlijst in Windows 10

Het Xbox Spel Bar geeft u toegang tot verschillende chat-tools, streaming functies, prestaties, statistieken, en ook Spotify. Je hoeft niet te Alt+Tab tussen de apps.

Om te chatten met uw vrienden op Xbox Windows 10, druk op de Windows-toets+G op elk moment, om het Xbox Spel Bar. Deze overlay werkt terwijl u een game speelt, en het werkt ook als je gewoon met Windows desktop applicaties.

Als het niet verschijnt, controleer of de sneltoets is juist door het openen van het Menu Start > Instellingen > Gaming > Spel Bar en een bevestiging dat de “Open Spel Bar” sneltoets is ingesteld op “Win+G.”

Zodra de Xbox Spel Bar is geopend, klikt u op de knop Overlays op de balk die lijkt op drie horizontale lijnen. Selecteer vervolgens “Xbox Sociale (Beta)” open te stellen uw Xbox-vrienden-lijst. Je kunt vrienden toevoegen uit deze lijst door te klikken op de knop rechts van “Zoeken of Toevoegen van Spelers.”

GERELATEERD: 6 Geweldige Functies in Windows 10 Nieuwe Spel Bar

Hoe om te Chatten met de Xbox-Vrienden in Windows 10

Zodra uw Xbox-vrienden lijst is geopend, kunt u dubbelklikken op de naam om een chatvenster te openen. Van deze chat-venster, kunt u beginnen met een gesprek door te klikken op het pictogram headset. U kunt ook het toevoegen van extra vrienden op de chat door te klikken op de plus (+) symbool.

Nu dat een aantal Xbox-en PC-games hebben nu cross-platform spelen, dit kan de ingebouwde manier van chatten met je Xbox-vrienden, terwijl op Windows-10 is in het bijzonder nuttig. Of je wel of niet spelen op de Xbox, kunt u chatten met uw Xbox-vrienden vanuit elke Windows-10-PC.

LEES VERDER

  • “Wat Is Apple’ s iCloud en Wat Doet Het Weer?
  • “Het Inschakelen en Uitschakelen van de Modus Volledig Scherm in Microsoft Rand
  • “Wat Zijn In-Ear Monitors, en Die Moet Gebruiken?
  • “Deze “Gamer” PC-Producten Zijn ideaal voor op Kantoor
  • “De Gemakkelijkste Manieren om te Video-Chatten met Familie op moederdag