Haal het Meeste uit Uw iPhone SE met Deze Essentiële Accessoires

0
53
totallee

Uw nieuwe iPhone SE is een krachtig apparaat dat moet voor maximaal 5 jaar. Dus, waarom zou u laat het onbeschermde of af te wikkelen voor het langzame lader die Apple bestaat er in de doos? In plaats daarvan moet u het meeste van uw nieuwe telefoon en duw hem om zijn volledige potentieel.

Er zijn al een ton van de iPhone SE accessoires die beschikbaar zijn voor aankoop, van de screen protector draadloze opladers. Hier is een lijst van alle benodigdheden, waaronder een mix van premie en budget opties.

Voeg Stijl en Bescherming voor Uw SE

Apple

Iedere iPhone heeft een goede zaak, en misschien zelfs een screen protector voor extra veiligheid. Gelukkig, de SE is volledig compatibel met de iPhone 8 cases en screen protectors, dus je hebt al een heleboel van betaalbare producten om uit te kiezen.

Laten we beginnen met een aantal van onze favoriete iPhone SE gevallen. Deze gevallen zal de bescherming van de SE ‘ s glas terug, zonder het belemmeren van het draadloos opladen. Plus, ze kijken pretty cool:

 • De Officiële Apple-Zaak (Silicone/Leder): Apple ‘ s officiële iPhone SE gevallen zijn licht van gewicht, comfortabel, en bekleed met een zacht materiaal om de achterkant van je telefoon tegen krassen. De lederen case bevat bits van gefreesd aluminium om uw volume en aan / uit-knoppen voelen prettig en clicky.
 • Totallee Dunne Geval: De Totallee Dunne iPhone SE geval is slechts .02 centimeter dik, waardoor het een van de minst belemmerende gevallen op de planeet. Het is de beste manier om te beschermen de achterkant en zijkanten van je iPhone zonder toevoeging van bulk naar uw zak.
 • Totallee Duidelijk Geval: Totalle super-dunne duidelijk geval biedt een onzichtbare laag van bescherming voor je iPhone SE. Op slechts .03 centimeter dik, het is niet de bulk uw zak of lelijk uw nieuwe iPhone.
 • De OtterBox DEFENDER: De OtterBox DEFENDER case biedt drie lagen van bescherming en heeft zelfs een ingebouwde screen protector. Het is de ultieme robuuste SE geval, met het klassieke design dat maakte de OtterBox beroemde terug in de 2010s.
 • dbrand Aangepaste Skins en Cases: dbrand verkoopt de hoogste kwaliteit aangepaste skins op de markt. Ze voegen een niveau van stijl SE zonder overstag op een vervelende bulk. Het bedrijf verkoopt ook aanpasbaar Grip gevallen als u liever een beetje extra bescherming.

Nu heb je een mooie zaak, laten we eens kijken naar een paar van de screen protector. iPhone SE screen protectors zijn schokkend betaalbaar, en ze zijn al beschikbaar in een verscheidenheid van verschillende materialen:

 • amFilm Gehard Glas Screen Protector (2-Pack): Gehard glas screen protectors zijn eenvoudiger te installeren dan hun kunststof alternatieven, en het toevoegen van extra bescherming tegen krassen en vallen weerstand naar uw telefoon.
 • amFilm Plastic Screen Protector (3-Pack): Kunststof beschermers van het scherm niet zo veel bescherming als gehard glas, maar ze kosten minder en minder bulk toevoegen aan je apparaat.
 • JETech Gehard Glas met Anti-Spy Protector (2-Pack): JETech de anti-spy screen protectors zijn gemaakt van gehard glas en het gebruik van een ingebouwde privacy filter om te voorkomen dat nieuwsgierige toeschouwers van het zien van uw scherm.

Na het opvullen van uw nieuwe SE met een case en een screen protector, het is tijd zorgen te maken over de kleine dingen.

Het bereiken van de iPhone SE Max Snelheid van het Opladen

Anker

Wilt opladen van uw nieuwe iPhone SE op topsnelheid? Goed, je hebt sloot de bijgeleverde 10 watt opladen kabel. De SE is in staat om op te laden 18-watt, maar alleen wanneer het wordt gebruikt met een USB-C-Lightning-kabel en een juiste USB-C stopcontact.

Ja, het is een beetje verwarrend, dat is waarom ik ben gegaan uit te doen al het werk voor u. Hier zijn de accessoires die je nodig hebt om te bereiken van de SE ‘ s top snelheid, samen met een paar extra producten die een beroep doen op hardcore Apple-fans:

 • Anker USB-C naar Lightning Kabel: Anker betaalbare Apple-Gecertificeerde USB-C naar Lightning kabel is van essentieel belang voor de SE-eigenaren die willen parkeren bij het max 18 watt snelheid. Houd in gedachten dat deze kabel wordt niet geleverd met een adapter.
 • Anker USB-C naar Lightning Kabel: Als je gewoon behoefte aan een extra Lightning-naar-USB-kabel, Anker verkoopt een betaalbare en Apple-Gecertificeerd. Het maxes op 10 watt.
 • AUKEY 18 Watt Compacte USB-C Adapter: De AUKEY USB-C wall adapter is klein, betaalbaar en krachtig genoeg voor het opladen van uw iPhone SE op top snelheid.
 • RAVPOWER 90-Watt USB-C-GaN-Adapter: RAVPOWER 90-watt-GaN-adapter laad uw iPhone SE en uw MacBook op hun topsnelheid. Het is een onmisbaar item voor hardcore Apple-fans.

Nu dat je hebt maxed out uw bekabelde snelheid van het opladen, het is tijd om te gaan denken over de SE ‘ s van mooie nieuwe draadloze functie voor het opladen.

Kick Terug met een Moeiteloze, Stijlvolle, Draadloos Opladen

chalrumpon onnogwa/Shutterstock

Ondanks zijn lage prijs, de iPhone SE packs dezelfde draadloos opladen technologie zoals de iPhone 11. Dus, waarom niet profiteren van het? Veel killer wireless-laders beschikbaar om uit te kiezen, waaronder een aantal opties voor het opladen van uw oordopjes en de Apple-Kijken met je iPhone SE.

Al deze laders druk op de SE om de max 7.5-watt draadloze snelheid van het opladen. Als u wilt voorkomen dat het kopen van een nieuwe draadloze oplader een paar jaar vanaf nu, ik zou willen voorstellen om er een te kopen, dat in staat snelheden hoger dan 7,5 watt:

 • CHOETECH Wireless Charging Stand: De CHOETCH staan de kosten bij een maximum snelheid van 15 watt en wordt geleverd met een adapter. Het werkt staand of liggend, en is perfect voor het opladen van uw telefoon tijdens het kijken naar video ‘ s of video-chatten.
 • Anker PowerWave Pad: Anker PowerWave Pad is super betaalbaar en kosten bij 10 watt. Het komt niet met een adapter, maar kunt u het aansluiten op een willekeurige USB-power brick of computer—net houd in gedachten dat het niet getroffen max opladen snelheid van een computer met de USB-poort.
 • Nomade Basisstation: Nomad verkoopt premium draadloos opladen staat in een verscheidenheid aan configuraties. De basic Base Station Staan de kosten met een maximum van 10 watt in landscape-of portrait-oriëntatie. Vervolgens, voor de multi-device opladen, is er het Basisstation Hub. Het kan twee apparaten tegelijk opladen, en heeft een ingebouwde USB-C aansluiting voor extra vast te laden. Nomade verkoopt ook een Base Station Hub met ingebouwde Apple Horloge lader.
 • MQOUNY Wireless Charging Stand: De betaalbare MQOUNY wireless charging stand is voorzien van een ingebouwde Apple-Horloge-oplader, waardoor het een solide alternatief voor Nomad ‘ s premium oplaadpunten.

Houd in gedachten dat de super-dikke gevallen, magneten, en creditcards zal belemmeren draadloos opladen. De SE-gevallen eerder vermeld in dit artikel zijn allemaal dun genoeg om te werken met een draadloze oplader.

Rock met de Beste iPhone SE Hoofdtelefoons en Oordopjes

Apple

RELATEDBattle van de Pro Oordopjes: Beats Powerbeats Pro vs. Apple AirPods Pro

Heb je nieuwe iPhone SE komen met een gratis Apple Music-abonnement? Nou, zelfs als het niet, u dient een killer hoofdtelefoon of oordopjes bij de hand. Je weet nooit wanneer het tijd is om te rocken, te luisteren naar podcasts, of kijken raar YouTube video ‘ s die uw vrienden en familie niet wilt horen.

Hier zijn enkele van de beste hoofdtelefoons en oordopjes voor je iPhone SE:

 • AirPods: Apple ‘ s AirPods de standaard gezet voor echte draadloze oordopjes. Ze klinken geweldig, ze geven je snel toegang tot Siri-spraakopdrachten, en ze sluiten op uw iPhone automatisch—geen gedoe met Bluetooth. AirPods kan ook draadloos opladen, waardoor je een andere goede reden om te kopen een draadloze lader.
 • AirPods Pro: De AirPods Pro bieden een superieure geluidskwaliteit, samen met het ANC en een transparante modus voor wanneer u het nodig om te blokkeren of laat in externe ruis. Ze sluiten op uw iPhone SE automatisch en kan draadloos opladen.
 • Powerbeats: Powerbeats draadloze hoofdtelefoon zijn gemaakt voor oefening en leveren een uitzonderlijke basweergave. Apple produceert Beats koptelefoon, en ze sluiten op uw SE net zo snel als AirPods.
 • Powerbeats Pro: De Powerbeats Pro echte draadloze oordopjes bieden Beats geluid kwaliteit in een volledig draadloos pakketje. Ze zijn lichtgewicht, ontworpen voor oefening, en je kunt snel verbinding maken met je SE zonder het openen van de Bluetooth-instellingen.
 • Audio-Technica SR6BTBK Bluetooth-Over-de-Oren: Audio-Technica ‘ s van hoge kwaliteit overear-hoofdtelefoon biedt een fantastisch geluid voor onder $100, en werkt via Bluetooth of via een afneembare AUX kabel. Audio-Technica ook verkoopt de populaire studio-grade M50x-hoofdtelefoon met Bluetooth-mogelijkheden.

Het is vermeldenswaard dat u kunt gebruik maken van een paar van een bedrade hoofdtelefoon met de iPhone SE, zo lang als u een Lightning-naar-3,5 mm adapter. Sommige fabrikanten, zoals Carphone Warehouse, verkopen Lightning-naar-3,5 mm dongles met een pass-through oplaad.

Gebruik een Externe Power Bank om Het te Maken Door middel van Je Dag

RAVPower

De iPhone SE heeft een redelijke levensduur van de batterij, maar het zal niet voor het laatst een volledige dag van intensief gebruik. Als je het soort van persoon die brandt door middel van een batterij van de telefoon de hele dag door, dan wilt u misschien investeren in een draagbare power bank.

We hebben bekeken talloze power banken hier op de Review-Geek, en dit zijn enkele van onze favorieten:

 • RAVPower 10,000 mAh USB-C Bank: Een betaalbare power bank met USB-C-en USB-A output. Het kan worden opgeladen SE op 18 watt met een USB-C-Lightning-kabel.
 • Anker PowerCore de 5.000 mAh USB-A-Bank: Een super-kleine, super-voordelige bank van de macht die kosten bij 10 watt via USB-A naar Lightning kabel.
 • RAVPOWER 20,100 mAh USB-C PD Bank: Dit is een grote oude honkin’ bank van de macht, maar het is geladen met een USB-C PD-poort voor 45-watt opladen. Het is een goede metgezel voor iemand die behoefte heeft om op te laden grote accessoires zoals laptops en tablets. En, natuurlijk, het heeft meer dan voldoende vermogen om sap-up van je SE.

Voor de referentie, de iPhone SE accu heeft een capaciteit van 1,821 mAh. Zelfs de kleinste van deze macht van banken, de PowerCore 5,000, kan volledig opladen van de SE meerdere keren.

De meeste van de items in dit artikel, naast de goedkope screen protectors zijn lange termijn investeringen die ongeveer net zo lang als je SE. Ze lijkt misschien overbodig koopt nu, maar ze kunnen duwen en de SE om zijn volledige potentieel, en helpen u genieten van uw tijd met het apparaat.