4 Beste Skrive Apper for Barn

0
78

For noen barn, det første gang de plukke opp en blyant kan være en utfordring. Den beste måten å hjelpe dem med å bli bedre på det er ved regelmessig øver på å skrive med dem og oppmuntre dem til å bygge tidlig lese-og skriveferdigheter i prosessen.

I denne digitale tidsalder, det finnes ingen bedre måte å få barna til å øve på å skrive enn på et medium som de er kjent med og nyt. Barnets smarttelefon eller et nettbrett kan være et relevant og nyttig medium der barnet kan lære å standardbrev, ned til å perfeksjonere deres håndskrift.

Heldigvis er det å skrive programmer for barn som kan hjelpe barnet til å flytte fra den første vaklende crayon-skrevet brev, polerte ord og setninger.

Våre roundup av de beste å skrive programmer for barn er rettet mot ulike aldersgrupper og læring nivåer fra preschoolers og grade-school barn som er likt, slik at du kan finne en som passer best til ditt barns behov.

Brev Skole (Android og iOS)

Brev Skole er en alfabetet sporing og håndskrift app laget for de yngre elevene til å lære den mest effektive måten å skrive ord. Appen ber barna til å spore små og store bokstaver, og tall ved hjelp av sin indeks fingrene til å skissere hvert tegn til at de har opprettet en god representasjon av bokstav eller et tall.

Demoer er tilgjengelige for å vise barna hvor de skal starte og avslutte hver tall eller en bokstav, og hvis de ønsker å gå til neste tall eller bokstav, de har til å skrive en tilfredsstillende representasjon av det.

Det er en morsom og engasjerende app som barna vil elske, spesielt på grunn av dens gode lydeffekter og animasjoner som oppmuntrer dem til å øve nummer og bokstav dannelse regelmessig.

Det er fire spennende spill for hver bokstav eller nummer som tester ditt barns kunnskap om tall og bokstaver som de skriver dem fra minnet. Gradvis, app øker barns forståelse av tall eller bokstaver som blir lært i en så fengslende stil, de kan til og med glemme at de er læring.

Appen er tilgjengelig for Android og iOS-enheter.

iTrace

iTrace app er en skriftlig app for barn som gjør lære å skrive tall og bokstaver morsomt og interessant. Det faktorer i hvordan ulike barn skriver og gir bokstaver og tall for dem for å spore.

Foreldre kan velge mellom tre forskjellige brev stiler, og kan velge mellom standard eller kursiv bokstaver. Det gir også en venstrehendt orientering bytte for lefties å bruke appen.

For å utvikle barnets muskel minne, app lar ham eller henne skrive det samme brevet flere ganger, og har minst 10 unike premier som belønning for å skrive hver bokstav på en tilfredsstillende måte. Plus, foreldre kan vurdere sine barns fremgang som app-holder en historie om barnets forsøk.

Det er den eneste app som bruker flere brev skriver metoder og et enkelt bytte for venstrehendte barn, men det er bare tilgjengelig på iPhone og iPad.

Skriftlig Veiviser For Barn (Android og iOS)

Denne appen er laget for å hjelpe barn å lære å spore tall og bokstaver, mens å lære noen fonetiske lyder og brev navngiving.

Hvis barnet ditt sliter med håndskriften, motoriske og dysgraphia, dette programmet vil hjelpe dem å lære hvordan å skrive i lengre og mindre former gjennom engasjerende og interaktiv grafikk som morsomme klistremerker, spill og lyd effekter.

Dens livlige og lekne sporing praksis hjelper barna praksis søking etter former, ord, store eller små bokstaver og tall, med unike belønninger etter hvert forsøk. Du kan tilpasse håndskrift ved å velge fra ulike stiler som Håndskrift uten Tårer, D’Nealian, Zaner-Bloser, med NORGE eller Skandinavia, og se på som en hånd med en pekefinger spor nummer, bokstav, ord eller form.

Barnet lærer å spore ut tegn ledet av røde piler og mål som viser sporing retning, og lyden signaler som forteller dem hva de skal gjøre neste.

Det er en engasjerende og interaktiv app med overraskende animasjoner fra rushing regnbuer, til dans cupcakes, hoppende hjerte, tiger ansikter og mer, som motivere barnet til å fortsette å øve.

Appen er tilgjengelig for Android og iOS-enheter.

iWriteWords

Dette håndskrift og sporing app er utformet for å hjelpe yngre barna øve på å skrive tall og bokstaver i sitt eget tempo. Den bruker lunefull lydeffekter og tegneserie grafikk for å lære barn hvordan å skrive enkle ord, mens å hjelpe dem å bli mer kjent med de grunnleggende strukturer og lyder av enkelte bokstaver.

Hver bokstav er ledsaget med et brev for bedre association of brev med ord, og ord med bilder. Barn får også lære den riktige måten å danne små og store bokstaver, enkle ord og tall fra 0 til 20.

En morsom tegneserie tegnet kalt Mr. Krabbe, guider barn sammen som de spore bokstaver og tall ved å dra fingrene på nummererte prikker. Hvis barnet avviker fra tracing linje, har han til å begynne på nytt igjen, og etter å spore hvert element, får han en søt, minneverdig bilde som hjelper ham til å huske hva han skrev.

Det er en hendig app, spesielt hvis du har en motvillig tracer som kunne trekkes inn i den interaktive opplevelsen av håndtegnede bilder, ABC synge sanger, og det letter å spise vortex.

Foreldre kan tilpasse applikasjonen til barnas behov og velge individuelle ord eller bokstaver for dem å praktisere. Du kan også utvide aktiviteten på skjermen ved å hjelpe barnet å identifisere og tegne bilder de ser som samsvarer med bokstavene de har lært.

Appen er kun tilgjengelig på iOS-enheter. Det er en Lite-versjon hvis du ønsker en forhåndsvisning før du kjøper programmet. Den har alle funksjoner, men begrenset til tre ord og tre bokstaver bare.

Gjør Du Skriver Morsomt

Ved å få barnet til å skrive tidlig og ofte, du er å forberede ham eller henne til å lykkes på tvers av alle fag. Med disse skriftlig apps for barn, vil barnet øve på å skrive bokstaver, tall, syn ord og korte setninger for. De er et flott verktøy for alle barn som er i lære det grunnleggende for å skrive.

Har du en favoritt du skriver appen du bruker til å lære barnet hvordan å skrive bedre? Del med oss i en kommentar nedenfor.