Hoe Stream UFC 249 Ferguson vs. Gaethje Live Online

0
65
UFC

Na een lange pauze, UFC is terug. Dankzij een wijziging in de beperkingen in de staat, deze voorlopige titel gevecht speelt zich af in Florida. In dit langverwachte bout, Tony Ferguson neemt Justin Gaethje. Er is zelfs een tweede titel gevecht tussen Henry Cejudo en Dominick Cruz. Hier is hoe het te bekijken.

Hoe om te Kijken naar de Strijd in de Verenigde Staten Wonen

UFC 249 exclusief aan ESPN+, ESPN ‘ s voor streaming service, in de Verenigde Staten, dus de enige manier om de strijd live is online. Voor dat, moet u zich aanmelden voor ESPN+, en vervolgens de aankoop van de vecht als een pay-per-view evenement.

De dekking van de belangrijkste fight card begint om 10:00 UUR Eastern Time (VS). Voorrondes beginnen om 8:00 PM Eastern, en vroeg in de voorrondes beginnen om 6:15 PM Eastern.

ESPN+ loopt meestal $4,99 per maand. Om te kijken naar UFC 249 leven, je nodig hebt om de pony een extra $65.

Er is nog een optie, hoewel. Als je een nieuwe abonnee voor ESPN+, kunt u ook kopen UFC 249 PPV samen met een een-jaar ESPN+ abonnement voor $84.98 (een jaarlijks abonnement, alleen kost $49.99, dus het is als het krijgen van de PPV vechten voor $34.99 in plaats van $65). Bestaande abonnees maandelijks kunt ook gebruik maken van dit aanbod door de upgrade naar een jaarplan en het kopen van de strijd voor dezelfde prijs ($84.98)

Op dit moment is er geen manier om te kijken naar de strijd live over kabel-TV of via een andere streaming-dienst in de VS. U kunt kijken naar de voorrondes in de VS (en de belangrijkste kaart buiten de VS) door middel van UFC GEVECHT VOORBIJ.

Problemen Met Het Omzeilen Van Geografische Beperkingen? Gebruik een VPN

Of u nu op reis bent van uw eigen land of in een plaats die belachelijke beperkingen op wat er beschikbaar is, de oplossing voor het omzeilen van beperkingen is altijd een VPN gebruiken, waardoor het lijkt alsof je van een andere locatie. Onze VPN-picks zijn deze:

ExpressVPN: Deze VPN keuze is ongelooflijk snel, makkelijk te gebruiken, en heeft een zeer gebruiksvriendelijke klanten voor elk platform. Hier is hoe om te kijken naar de strijd:

  1. Download Express VPN.
  2. Verbinding maken met een server in de VS
  3. Hoofd aan ESPN+ en de aankoop van de strijd. Moet u een geldige postcode in.

StrongVPN: Deze VPN is niet zo gebruiksvriendelijk, maar is zeer snel en heeft de neiging om bruikbaar te zijn voor het omzeilen van beperkingen omdat het niet zo goed bekend.

In het algemeen, de manier om te omzeilen is om te schakelen van de VPN-server naar een ander land dat toegang heeft tot de website die u probeert te bekijken. Als het nog steeds geblokkeerd, probeer een andere server. Beide keuzes bieden gratis proeven, zodat u niet hoeft te betalen voor iets dat niet werkt voor jou.

LEES VERDER

  • “Hoe Krijg ik Bing Dagelijks Foto’ s als Achtergrond op Android
  • “Hoe Gebruik Je Android-Smartphone in een Webcam op Windows 10
  • “Het Maken van Video-Oproepen met Facebook Messenger
  • “Het Gebruik van de Side-by-Side Apps (Split View) op een iPad
  • “Het Extern Spelen Tabletop Role Playing Games met Behulp van Slack