Hur man kan Stänga och Starta om iPhone och iPad Apps

0
55

Appar på din iPhone eller iPad kan ibland frysa eller börja bete sig oförutsägbart. När detta händer, kan du stänga programmet med hjälp av den inbyggda App Switcher har. Starta appen är din bästa insats för att fastställa de flesta frågor—här är hur man gör det.

Först Lansera App Switcher

För att stänga en app på en iPhone eller iPad, du behöver för att öppna den inbyggda App Switcher. Den här funktionen är nödvändigt för multitasking. Det gör att du kan hantera appar som är igång och växla mellan dem lätt.

Här är hur att lansera App Switcher:

  • På iPhone X eller senare)/ipad med iOS 12 eller senare: Svep uppåt från den nedre kanten av skärmen, pausa nära mitten av skärmen och lyft sedan fingret.
  • På iPhones och iPads med Hem knappar: Dubbel-tryck på Home-knappen för snabbt.

Med hjälp av App Switcher, vi ska tvinga fram en app för att stänga. Detta innebär att appen kommer att starta om och uppdatera den nästa gång du trycker på den. Denna metod kan fixa något tillfälligt problem du kan ha med en app.

Stänga en App med App Switcher på iPhone

När App Switcher är lanserat på din iPhone, kommer du att se en skärm som liknar den som visas nedan. Stora miniatyrer av alla de appar som du nyligen har öppnat kommer att vara synlig på displayen, kan du genom att svepa åt vänster eller höger för att titta igenom dem.

Bläddra igenom bilderna tills du hittar den app som du vill stänga och centrera den på skärmen.

Svep uppåt snabbt på app miniatyrbild tills det försvinner från skärmen.

Efteråt, miniatyrbilden kommer inte längre att visas på App Switcher skärmen eftersom det är nu stängt.

För att starta en app, hitta dess ikon på startskärmen och peka på det.

Stänga en App med App Switcher på iPad

Efter lanseringen av App Switcher på din iPad (som beskrivs ovan), kommer du att se ett rutnät med miniatyrbilder av alla de Appar som du nyligen öppnat. Om du har använt många appar på sistone, du kan dra åt vänster eller höger mellan fram tills du hittar den app som du vill stänga.

Svep uppåt snabbt på en app miniatyrbild tills det försvinner. Om du föredrar, kan du använda mer än ett finger för att avsätta mer än en app i taget.

När du sveper bort en app i miniatyr, det är stängt och kommer inte längre att visas på App Switcher skärmen.

För att starta en app genom att peka på dess ikon på Hem-skärmen. Detta bör blåsa nytt liv i appen, och (förhoppningsvis) kommer det att fungera den här gången.

Fortfarande Har Problem med en App?

Om, efter allt detta, en app är fortfarande kraschar, frysning, eller på annat sätt som ger dig problem, försök att starta om din iPhone eller iPad. Om det inte hjälper, finns det några andra metoder som du kan prova med att uppdatera eller installera om en app. Du kan också prova att kontakta utvecklaren av appen och förklara problemet. Lycka till!

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Dela Din Skärm i ett Zoom-Möte
  • “Vad Är Oenighet Nitro, och Är Det Värt att Betala För?
  • “10 Snabba Steg för att Öka datorns Prestanda
  • “Hur för att Skydda Din Google Drive för iPhone och iPad Med Face ID eller Tryck på ID
  • “Anpassa Spotlight-Sökning på iPhone och iPad