Plugable Senaste USB-C Dock Tar Thunder (Bult)

0
48
Plugable

Om din primära arbete maskinen är även en bärbar dator, kan du sannolikt föredrar att använda den med en skärm eller två när du är hemma. Men det innebär att hålla på med video-kablar, kablar och andra tillbehör. Plugable senaste $200 dock tar hand om hårt arbete. Ansluta en USB-C eller Thunderbolt-kabel, och du har utrymme för två skärmar, tre USB-enheter och mycket mer. Och just nu kan du få den för $20 mindre.

Den senaste ipod från Plugable dubbade Thunderbolt 3 Dual Display För Ipod, kanske inte har en catchy namn, men åtminstone det säger vad det gör just på den tin. Framsidan av ipod har en USB-C Thunderbolt-kompatibel port och en USB 3.0-slot.

Plugable

Baksidan rymmer två fullstora Displayport slots, två USB A-portar och två USB-C data hamnar. Du får en full-size-Ethernet-port också.

Om du använder en Thunderbolt-kompatibel maskin, dock kan driva två 4K-skärmar som körs i 60fps. Även om det är att köra din skärmar, det kommer att använda samma kabel för att ladda och driva din bärbara dator.
Om du inte har Thunderbolt, men du har USB-C, då kan det antingen köra två skärmar på 1080 60 fps upplösning, eller en bildskärm på 4K 30 fps upplösning.

När dock kommer att kosta $200, Plugable kör en snabb affär med start idag genom den 28: e April. Du kan få $20 för att stänga av enheten, föra priset ner till $180.

Den Plugable dock börjar säljas idag på Amazon, Walmart och NewEgg.