De Beste Video Chats Je Waarschijnlijk Al Hebt

0
51
Syda Productions/Shutterstock.com

Met een groep van video chat app maakt het gemakkelijk om verbonden te blijven met familie, vrienden en collega ‘ s, vooral tijdens COVID-19 quarantaine geplaatst. Maar u hoeft niet te installeren en opzetten van een nieuwe app om te chatten met vrienden en familie en er is een solide kans dat u er al één hebt op uw telefoon, tablet, of laptop.

De beste video chat apps zijn intuïtieve en bieden cross-platform beschikbaar zijn, zodat iedereen kan worden opgenomen. Al deze opties zijn gratis, plus ze ondersteunen zowel één-op-één video-chats en grotere groepen. Sommige van deze chat-apps hebben ook leuke extra ‘ s, zoals games en het delen van het scherm, die uw gesprekken aangenamer en u helpen de tijd te doden tijdens een verblijf verbonden.

Het beste voor Facebook Gebruikers: Facebook Messenger

Facebook Messenger

Als je wilt chatten met je Facebook vrienden face-to-face, of als u gewoon op zoek naar een cross-platform FaceTime alternatief, Facebook Messenger (Gratis) is de weg te gaan. Met de app kun je video chat één op één of met maximaal acht mensen tegelijk, of 50 in de groep chat—geen telefoon nummers nodig. Genieten van hoge-kwaliteit audio, HD video en ook nog eens leuk filters of u aan het chatten bent op het iOS-of Android-apps met Facebook Portal of via de website.

Meer informatie op Facebook Messenger

Het beste voor Instagram-Gebruikers: Instagram Direct

Instagram Direct

Instagram is niet alleen goed voor foto ‘ s, het is geweldig voor video-chat zo goed! Als je je verveeld van het verzenden van berichten heen en weer met uw IG vrienden, in plaats van video-chat op Instagram Direct (Gratis). Maximaal zes mensen tegelijk kunt chatten zonder de noodzaak voor telefoonnummers. U kunt ook het minimaliseren van uw video-chat-scherm en houd het scrollen door je voeden, zie, wanneer er een live video in een groep draad, en makkelijk blokkeren of dempen van mensen die je niet wilt horen. Check out Instagram op je iOS-of Android-apparaat.

Lees meer op Instagram

Het beste voor Internationale Gesprekken: Skype

Skype

Als u in contact wilt blijven met vrienden en familie in het buitenland (of zelfs als ze net op de straat), Skype (Gratis) is de video chat app voor je. Skype biedt HD-video chats voor maximaal 50 mensen, dat is geweldig voor gezinnen en kleine bedrijven. Ook kunt u sms-of spraakberichten, en biedt live-ondertiteling en mobile screen sharing. Gesprekken worden end-to-end versleuteld, en de app is beschikbaar voor desktop -, iOS-en Android, tablets, Xbox en Alexa.

Lees meer op Skype

Het beste voor iOS-Gebruikers: FaceTime

Apple FaceTime

Apple ‘ s eigen video-chatten app FaceTime (Gratis), is de premiere weg voor iOS-gebruikers om video-chat met elkaar. Met de app kunt u zowel audio-en video-oproepen met eventuele andere iOS-gebruiker zolang je hun telefoonnummer of Apple ID, met chats open voor maximaal 32 personen. Je kunt gooien in leuke effecten, stickers of een Animoji om uw oproepen meer spannend. FaceTime werkt alleen op de Mac en iOS-apparaten, echter, dus als je vrienden hebt die gebruik maken van verschillende apparaten, moet u het zoeken van een andere app.

Lees meer op Facetime

Het beste voor Android-Gebruikers: Google Duo

Google Duo

Of u nu een Android-gebruiker of een Google-liefhebber, je bent waarschijnlijk al met ton van Google ‘ s tools, dus waarom niet de live video chat app zo goed? Google Duo (Gratis) is super makkelijk te gebruiken en vereist alleen een telefoonnummer—het is niet nodig om te melden voor een volledige Google-account. Duo beschermt uw video chats met een end-to-end encryptie en kunt u video-conferentie met maximaal 12 mensen op hetzelfde moment op je Android-of iOS-apparaten of op het web. Het leuke Knock-Knock-functie kunt u een voorbeeld van de persoon die u belt in een live video voordat u antwoord, en u kunt een video verzenden bericht als de persoon die u belt geen antwoord.

Lees meer op Google Duo

Het beste voor Grote Bedrijven: Zoom

Zoom

Als je nog aan het runnen van uw onderneming tijdens de COVID-19-pandemie (goed), moet u een manier om te praten met uw medewerkers, en Zoom (Gratis) is uw beste weddenschap. Op basis van plan, je kunt chatten met maximaal 100 deelnemers tegelijk voor 40 minuten per keer. Als u nodig voor het hosten van gesprekken met meer mensen, Zoom Business en Enterprise abonnementen ($19.99/maand per host) kunt u verbinding maken met maximaal 1.000 deelnemers per keer. Gebruik de Zoom-op uw iOS-of Android-apparaten, of check out de andere download-opties.

Lees meer op Zoom

Het beste voor Kleine Bedrijven: Slack

Slack

Als u al gebruik maken van Slack (Gratis) om te chatten met collega ‘ s, vrienden of medestudenten, je kan ook begrijpen dat het ook biedt voice-en video chat. Slack maakt het gemakkelijk om te chatten met maximaal 15 personen op hetzelfde moment—klik gewoon op de telefoon of een camera-pictogram in de directe boodschap of kanaal pagina die u wilt om te communiceren met. Als je op een betaald abonnement, kunt u ook uw scherm delen en ontgrendelen onbeperkt apps en het bericht te archiveren. Slack werkt op uw bureaublad, evenals op iOS en Android.

Lees meer op Speling

Het beste voor Gamers: Twist

Onenigheid

Praat met uw vrienden terwijl je aan het gamen bent samen en verbonden te blijven tussen de sessies met Onenigheid (Gratis). Met Onenigheid, je kunt tekst, audio verzenden opnamen of video-chat op een aangepaste server met maximaal acht gelijktijdige deelnemers. U kunt aangepaste emoji-en groeps machtigingen toewijzen aan de rol, en het maken van de VIP-kanalen. Als u gedurende de dag, kunt u gemakkelijk schakelen tussen de desktop-versie van Tweedracht en de iOS-of Android-apps.

Lees meer op Onenigheid

Het beste voor Grote Groepen: Marco Polo

Marco Polo

Marco Polo (Gratis) is de beste groep video chat app voor grote groepen mensen—tot 200 per keer op iOS of Android apparaten. Dus of je nu probeert te stoeien met uw medewerkers voor een wekelijkse bijeenkomst van het team of praat met uw lokale cosplay groep over een aanstaande verdrag, u kunt er zeker van zijn dat iedereen is opgenomen. Berichten kunnen worden verzonden en opende op elk moment, dus geen zorgen als er sprake is van een planning-conflict. Marco Polo legt geen gesprek lengte grenzen en laat u zelfs verbeteren gesprekken met haar leuke doodle en filter functies.

Lees meer op Marco Polo

Het beste voor Kleine Groepen: WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp (Gratis) is meer dan alleen een tekst messenger—het ondersteunt ook video-oproepen voor maximaal vier gebruikers. De app heeft een eenvoudige, gestroomlijnde interface, en het is beschikbaar op iOS-en Android-apparaten evenals uw web browser. U kunt sorteren van je WhatsApp contacten in groepen, en het aanpassen van uw meldingen. Wees gerust dat alle video-oproepen zijn end-to-end versleuteld voor uw privacy.

Lees meer op WhatsApp

Het beste voor het Spelen van Spelletjes Samen: Tros

Bos

Als je uitgeput van leuke dingen om over te praten (of als je gewoon vervelen), waarom niet spelen met uw vrienden terwijl u video-chat met hen? Hop op Bos ‘ s (Gratis) iOS-of Android-app en beginnen te spelen met maximaal acht vrienden! Bos heeft een aantal ingebouwde games worden toegevoegd elke maand, en het integreert met grote titels als Minecraft, PUBG Mobile, Roblox, UNO!, Call of Duty en nog veel meer.

Lees meer op Tros

Het beste voor het Delen van het Scherm: Squad

Ploeg

Je kan nog steeds met je team, ook als je niet met hen. Met Squad (Gratis), u kunt video chatten met wel negen mensen tegelijk. De app is leuk om scherm te delen functie kan iedereen video ‘s bekijken, gaat u via de social media, delen van grappige foto’ s of teksten, en zelfs de winkel samen op iOS of Android.

Lees meer op Squad