De 5 Top Nintendo Schakelen Spelen

0
49

De Nintendo console Switch had net haar derde verjaardag op het moment van schrijven en is still going strong. Met bijna 50 miljoen eenheden verkocht, het is al populairder dan de Super Nintendo Entertainment System, algemeen beschouwd als één van Nintendo ‘ s beste consoles ooit gemaakt.

Dit enorme succes en de ongelooflijk grote install base betekent dat de Switch ook een warm platform voor game-ontwikkelaars. Met de laatste generatie van de havens, de huidige generatie multi-platform games en een gezond aantal exclusives, de Schakelaar is zo veel de moeite waard games die culling is een soort lijst markeren van de besten is in wezen onmogelijk.

Toch is dat precies wat we moeten doen, want als een (vermoedelijk) de nieuwe Schakelaar eigenaar op zoek naar uw bibliotheek sterk het kan moeilijk zijn om te weten welke titels zijn absoluut waard uw geld.

Hier hebben wij geprobeerd om een goede mix van genres en hebben niet uitgesloten games van beschouwing, omdat ze ook voorkomen op andere platforms. Als een spel is op de Schakelaar en is (in onze ogen) een van de beste games op het platform, in aanmerking komt voor de functie hier. Dus hier zijn de 5 top Nintendo Schakelen spelen.

De Legende van Zelda: Adem van de Wild

De adem van het Wild is zowel een belangrijke vertrek van Zelda games voor en ook iets van een terugkeer naar de roots van de serie als het gaat om het gevoel van avontuur en verwondering. Zowat iedereen is het erover eens dat BotW is een must-play spel voor iedere Schakel van de eigenaar.

Het is niet alleen uiterst mooie, niet alleen honderden uren in een open wereld, het vertelt ook een verhaal van een gebroken wereld in nood van een held en biedt een aantal unieke emergent gameplay.

De BotW wereld komt tot leven en onvoorspelbaar. Je kunt echt speel op jouw manier, met veel puzzels met behulp van de regels van de fysica op een manier die de ontwikkelaars nooit gedacht. Hier is de bottom line: als u houdt van open werelden, fantasie, avontuur en een ongelooflijk leuke gameplay en exploratie, moet je al speelt dit.

Fire Emblem: Drie Huizen

De Fire Emblem-serie van turn-based strategie, role playing games heeft altijd een hardcore, toegewijde fanbase. Deze games zijn vooral bekend voor het hebben van permanente karakter van de dood. Als één van uw unieke personages sterft in een gevecht – dat is het.

Fire Emblem ontplofte in de mainstream met de release van de 3DS-titel Fire Emblem Awakening, die een casual optie en voegde er een diepe romantiek monteur, waar spelers kunnen koppelen tekens en dan werven hun kinderen in de strijd en.

Drie Huizen is de eerste FE titel voor de Schakelaar en vertegenwoordigt nog een grote revisie van de serie’ formule. Voorbij zijn de matchmaking mechanica, hoewel je eigen karakter kan nog steeds de romantiek een ander karakter. In plaats daarvan, Drie Huizen biedt een complexe en diepe SRPG (Strategie, Role-Playing Game) – ervaring en honderden uren van het spel.

Je speelt een mysterieus genie die een professor aan een Zweinstein-achtige militaire academie. U moet kiezen welke van de drie huizen die u zullen toetreden, dat betekent ook zweren trouw aan die huis van de leider en het koninkrijk, keizerrijk of hertogdom zij vertegenwoordigen. Het is belangrijk om niet te bederven het spel van de plot, maar om wat je doet in de eerste grote fase van het verhaal van de game is diep gevolgen voor de laatste fase.

Drie Huizen is een spel dat je moet spelen ten minste vier keer in om te zien alle grote verhaallijn. Onlangs, een verhaal expansie heeft uitgebracht, dat voegt een “vierde” huis als een side story. Als u genieten van SRPGs, er is geen betere waarde voor uw geld dan Drie Huizen. Deze schrijver is gezonken iets meer dan 100 uur in het spel tot nu toe en er is nog minstens 50 uur om te gaan.

DOOM (2016)

DOOM 2016 is één van de zogenaamde “Onmogelijk poorten” te raken aan de Schakelaar. Ondanks een 30 frames-per-seconde-cap, onscherper visuals en minder gedetailleerde texturen, dit is zeer de gehele DOOM 2016 ervaring. Als een pure shooter, is er niets beter op de Schakelaar en dit is natuurlijk de enige manier om dit spel te spelen handheld en op de weg.

DOOM 2016 is een rippen, scheuren, demon-doden segment van puur plezier. Als een van die klinkt goed voor u (zoals de award-winnende metal soundtrack) koop dan dit spel vandaag. Ook, overigens, Dooms 1,2 en 3 staan ook op de Switch, samen met DOOM 64 en Eeuwige VERDOEMENIS.

Super Mario Odyssey

Je kunt niet een lijst van de beste Nintendo Schakelen spelen zonder dat het ten minste een Mario titel. Er zijn tal van uitstekende titels met de beroemde italiaanse loodgieter, maar alleen Mario Odyssey onderscheidt zich als de ene titel naar de eigen.

Voortbouwend op de revolutionaire 3D Mario 64 spel en de 3D Mario-titels die volgden, Odyssey toont Mario zoals je hem nog nooit gezien hebt. Hij is de stuwkracht in uiteenlopende werelden, gegeven ongelooflijke krachten door middel van een levende hoed kunt u in het bezit van vijanden en objecten.

Het niveau van de ontwerpen zijn geïnspireerd, Mario bestuurt als een droom en is het spel biedt een aanzienlijke hoeveelheid van de gameplay. Vooral als je een completionist verzamelaar. Dit is het hoogtepunt van de 3D Mario game design en als je graag een 3D Mario ‘ s, deze moet worden op uw lijst ook.

Cuphead

Cuphead is opmerkelijk voor een paar redenen. Eerste van alles, het wordt gebruikt om een Microsoft-exclusieve, maar is nu op de Schakelaar dankzij de bizarre vriendschap Nintendo en Microsoft lijken te hebben ontwikkeld. Tenminste voor nu. De andere reden is dit spel is speciaal maakt is zijn ongeëvenaarde klassieke animatie. Als je een fan bent van klassieke “bochtige” animatie dan Cuphead gaat om een beroep op u.

Tot slot, dit spel is bekend als een van de meest uitdagende titels die er zijn,met een focus op de eindbaas gevechten en een prima twee-speler modus. Het verhaal is in wezen een “pay the devil zijn contributie” garen, waar u moet verslaan deze bazen om te redden van uw eigen ziel. Cuphead heeft veel van de oude school, uitdagingen en hopen van gepolijst charmes. Als je niet bang van een beetje herhaald dood, Cuphead is een essentieel titel.

Die Nintendo Schakelen spelen zou u overwegen om de essentiële zaken voor elke Switch eigenaar? Laat het ons weten in de comments.