De 5 Beste Online Plaatsen Te Vinden Commodore 64 ROM ‘ s

0
39

De Commodore 64 is onthouden geliefde titels als Zak McKracken van de Vreemdeling in Mindbenders en Piraten! Uitgebracht in 1982, de Commodore 64 is de hoogste-selling één computer model van alle tijd.

Veel mensen hebben goede herinneringen aan de besteding van de zaterdag middag spelen de Commodore 64. Of u bent iemand met het herzien van hun favoriete kindertijd vorm van entertainment of een jongere persoon verkennen retro titels voor de eerste keer, het is moeilijk te vinden een Commodore 64 in het wild, maar je kan vinden Rom ‘ s.

Dit zijn de beste online plaatsen te vinden Commodore 64 ROMs.

Een Opmerking Over ROMS

Voordat u begint met het verkennen en het downloaden van de Commodore 64 ROMS, controleer de wetgeving met betrekking tot de emulatie in uw land. Het gebruik van Rom ‘ s is illegaal in vele plaatsen. Zelfs waar de Rom ‘ s niet illegaal zijn, hebben ze de neiging te zijn van een grijs gebied waarin de wet niet helemaal duidelijk.

We zijn op Online Tech Tips zijn niet een advocatenkantoor en we kunnen geen wettelijke aanbeveling over het gebruik van Rom ‘ s. Als gevolg hiervan zijn wij niet verantwoordelijk voor de juridische problemen die ontstaat als gevolg van het gebruik van Rom ‘ s.

De Beste Plekken Te Vinden Commodore 64 ROMs

Het vinden van Rom ‘ s kan het moeilijk worden, vooral na de ROM zuivering van 2018. Veel van de grootste ROM-sites worden afgesloten of verwijderd van de overgrote meerderheid van hun titels. Tenzij u al een ROM-bibliotheek (of iemand kent die dat doet), het opsporen van betrouwbare Rom ‘ s kan het moeilijk zijn.

Gelukkig vonden we een paar sites die veel van de Commodore 64-Rom ‘ s om uit te kiezen.

C64.com

C64.com een van de, zo niet de grootste, fansites overal op het web. Vind je enorme hoeveelheden content in verband met de Commodore 64 op een site die kanalen mid-jaren ‘ 90 web design op een manier die zowel nostalgische en charmant.

Er zijn artikelen over het systeem, interviews met ontwikkelaars, en nog veel meer. Er zijn ook honderden Rom ‘ s om uit te kiezen, evenals een lijst van de top 50 downloads als u niet zeker weet welk spel uit te proberen eerst.

CoolRom.com

CoolRom.com is een bekende outlet voor het vinden van een Commodore 64 ROMs, en iemand met ervaring in de emulatie scène heeft waarschijnlijk gehoord van de site. CoolRoms.com niet over middelen en artikelen zoals C64.com heeft; in plaats daarvan, het is een veel eenvoudiger ROM-site. U kunt zoeken door de eerste letter van de titel, door de naam van het spel, of kennisnemen van de top 50 van meest gedownloade games voor de Commodore 64.

Er zijn ook handleidingen voor het downloaden en starten van Rom ‘ s om gebruikers te helpen erachter te komen de technische aspecten van emulatie.

EmuParadise

Ondanks wat de naam suggereert, EmuParadise is niet een site voor het fokken van grote vogels. Het is echter een fantastische bron voor de Commodore 64 ROMs. U kunt sorteren ROMs door de eerste letter van hun titel, genre, of door user rating en downloads.

Er zijn een totaal van 1,683 titels beschikbaar voor download. Je vindt er ook tijdschriften, strips, gidsen, en nog veel meer. Als u geïnteresseerd bent, kunt u ook video game muziek om te downloaden.

EmuRom.net

EmuRom.net is een andere site die alles over de Rom ‘ s met weinig tot geen andere middelen. Echter, het is een geweldige plek voor het vinden van een Commodore 64 ROMs. Het heeft letterlijk duizenden verschillende Rom ‘ s beschikbaar—volgens de site, 24,970.

Sommige van deze Rom ‘ s kunnen worden duplicaten of in andere talen, echter, dus wees op uw hoede van dat. U kunt zoeken door ROM naam, regio, en sorteren op datum, grootte van het bestand, populariteit of naam.

Romsmania

Romsmania is nog een andere uitlaatklep voor zoeken Commodore 64 ROMs, maar het heeft een functie waarmee het zich onderscheidt: u kunt direct zien dat het aantal keren dat een titel is gedownload, evenals de waardering.

U kunt de lijst van titels van waardering en door het downloaden van het nummer. U kunt ook sorteren op een rol spelen en actie en zoeken door de titel van het spel.

Beste Commodore 64 Emulators

Het vinden van de beste kwaliteit ROM is belangrijk, maar je moet ook een betrouwbaar platform om te spelen op. Er zijn meerdere opties voor de Commodore 64 emulators, maar de meest populaire en alom beschouwd optie is VICE, of de Versatile Commodore Emulator. VICE draait op Unix, Windows, en macOS-systemen en laat u voor het afspelen van uw favoriete games van de Commodore 64 tijdperk met gemak. De laatste versie is van 24 December 2019.

Vergeet niet, met behulp van een emulator en/of het downloaden van Rom ‘ s kunnen niet legaal—maar als u op zoek bent naar de gemakkelijkste manier om uw favoriete titels van de Commodore 64, zonder het vinden van een werkende machine, dan emulatie is de beste manier om te gaan.

Wat zijn jouw favoriete games voor de Commodore 64? Wilt u liever emulatie of in het echt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.