Bästa Grupp Videochattar Har Du Förmodligen Redan Har

0
79
Syda Produktioner/Shutterstock.kom

Med en grupp video chatt app som gör det enkelt att hålla kontakten med familj, vänner och medarbetare, särskilt under COVID-19 karantän. Men du behöver inte installera och sätta upp en ny app för att chatta med vänner och familj—det är en solid chans att du redan har på din telefon, surfplatta eller bärbar dator.

Den bästa video chat program är intuitivt och erbjuder cross-plattform tillgänglighet så att alla kan inkluderas. Alla dessa alternativ är gratis, plus att de har stöd för både en-mot-en-video-chatt och större grupper. Några av dessa chat program har också roliga extrafunktioner, som spel och skärmdelning, att göra dina samtal roligare och hjälper dig att fördriva tiden medan du är ansluten.

Bäst för Facebook-Användare: Facebook Messenger

Facebook Messenger

Om du vill chatta med dina Facebook-vänner ansikte mot ansikte, eller om du helt enkelt söker en cross-plattform FaceTime alternativ, Facebook Messenger (Gratis) är vägen att gå. Med appen kan du video chatta med en på ett eller till och med så många som åtta personer samtidigt, eller 50 i grupp chat—inget telefonnummer behövs. Njuta av högkvalitativt ljud, HD-video, och även roliga filter om du chattar på iOS-eller Android-appar med Facebook-Portalen eller via webbplatsen.

Läs mer på Facebook Messenger

Bäst för Instagram-Användare: Instagram Direkt

Instagram Direkt

Instagram är inte bara bra för bilder, det är bra för videochatt också! Om du är uttråkad av att skicka meddelanden fram och tillbaka med din IG vänner, istället för videochatt på Instagram Direkt (Gratis). Upp till sex personer samtidigt kan chatta, utan behovet av telefonnummer. Du kan också minimera din video chat skärmen och fortsätter att bläddra igenom ditt flöde, se om det är en live-video i en grupp tråd och det är lätt att blockera eller stänga av personer som du inte vill höra. Kolla Instagram på din iOS-eller Android-enhet.

Läs mer på Instagram

Bäst för Internationella Samtal: Skype

Skype

Om du vill hålla kontakten med vänner och familj utomlands (eller ens om, de är bara upp gatan), Skype (Gratis) är video-chat-app för dig. Skype erbjuder HD-video chattar för upp till 50 personer, vilket är bra för utökade familjer och små företag. Det kan du också skicka sms eller röstsamtal, och det ger leva undertexter och mobila skärmdelning. Samtal är end-to-end-krypterad, och appen är tillgängligt för skrivbordet, iOS och Android, surfplattor, Xbox, och Alexa.

Läs mer på Skype

Bäst för iOS-Användare: FaceTime

Apple FaceTime

Apples egna video-chatta app, FaceTime (Gratis), är det premiär sätt för iOS-användare att videochatta med varandra. Med appen kan du göra både ljud och video-samtal med alla andra iOS-användare så länge du har deras telefonnummer eller Apple-ID, med chattar öppen för upp till 32 personer på en gång. Du kan kasta på roliga effekter och klistermärken eller bli en Animoji att göra dina samtal mer spännande. FaceTime fungerar bara på Mac-och iOS-enheter, dock, så om du har vänner som använder olika enheter, måste du hitta en annan app.

Läs mer på Facetime

Bäst för Android-Användare: Google Duo

Google Duo

Oavsett om du är en Android användare eller en Google-entusiasten, du förmodligen redan använder massor av Googles verktyg, så varför inte en live video chatt app också? Google Duo (Gratis) är super lätt att använda och kräver endast ett telefonnummer, du behöver inte registrera dig för en hel Google-konto. Duo skyddar din video chattar med end-to-end-kryptering och låter dig videokonferenser med upp till 12 personer samtidigt på din Android-eller iOS-enheter, eller på webben. Det roliga Knock Knock-funktionen kan du förhandsgranska den person som ringer dig i en direktsänd video innan du svarar, och du kan skicka en video-meddelande om den person som du ringer till svara inte.

Läs mer på Google Duo

Bäst för Stora Företag: Zoom

Zooma

Om du fortfarande kör din verksamhet under COVID-19 pandemi (bra för dig), du behöver ett sätt att prata med dina anställda, och Zoom (Gratis) är din bästa insats. På den grundläggande plan, du kan chatta med upp till 100 deltagare samtidigt i 40 minuter på en gång. Om du behöver för att vara värd för samtal med fler människor, Zooma Affärs-och Enterprise-abonnemang ($19.99/månad per host) gör att du kan ansluta med upp till 1000 deltagare per gång. Använd Zoom på din iOS-eller Android-enheter, eller kolla in andra alternativ för att hämta.

Läs mer på Zoom

Bäst för Små Företag: Slack

Slack

Om du redan använder Slack (Gratis) för att chatta med kollegor, vänner eller kolleger och elever, kan du också uppskattar att det erbjuder även röst-och videochatt. Slack gör det enkelt att chatta med upp till 15 personer samtidigt—klicka helt enkelt på telefon eller kamera-ikonen i direkt budskap eller kanal sida som du vill interagera med. Om du är på en betald plan, du kan också dela din skärm och låsa upp obegränsat med appar och e-post. Slack fungerar på ditt skrivbord, liksom på iOS och Android.

Läs mer på Slak

Bäst för Gamers: Oenighet

Oenighet

Prata med dina vänner medan du är spel tillsammans och hålla kontakten mellan mötena med Oenighet (Gratis). Med Oenighet, du kan sms: a, skicka ljudinspelningar eller video chatta på en egen server med upp till åtta samtidiga deltagare. Du kan skapa anpassade uttryckssymboler och behörigheter, tilldela medlem roller, och gör VIP-kanaler. När du flyttar hela din dag, du kan enkelt växla mellan den stationära versionen av split och dess iOS-eller Android-appar.

Läs mer på Oenighet

Bäst för Stora Grupper: Marco Polo

Marco Polo

Marco Polo (Gratis) är den bästa gruppen video chat-app för stora grupper av personer upp till 200 på en tid på iOS-eller Android-enheter. Så oavsett om du försöker att tvista dina anställda för en vecka team mötes-och eller prata med din lokala cosplay grupp om ett kommande konvention, kan du vara säker på att alla är inkluderade. Meddelanden kan skickas och öppnade som helst, så oroa dig inte om det är en schemaläggning konflikt. Marco Polo medför inga samtal längd gränser och även låter dig förbättra samtal med roligt klotter och filter funktioner.

Läs mer på Marco Polo

Bäst för Små Grupper: WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp (Gratis) är mer än bara en text messenger—det också har stöd för videosamtal för upp till fyra användare. Appen har en enkel, strömlinjeformad gränssnitt, och den är tillgänglig på iOS och Android-enheter såväl som din webbläsare. Du kan sortera dina WhatsApp kontakter i grupper och anpassa dina meddelanden. Lita på att alla video-samtal är end-to-end-krypterade för din säkerhet.

Läs mer på WhatsApp

Bästa för att Spela Spel Tillsammans: Massa

Gäng

Om du har slut på roliga saker att prata om (eller om du bara är uttråkad), varför inte spela spel med dina vänner samtidigt som du video chatta med dem? Hoppa på Massa s (Gratis) iOS-eller Android-app och börja spela med upp till åtta vänner! Massa har några inbyggda spel, och fler läggs till varje månad, och den integrerar med stora titlar som Minecraft, PUBG Mobil, Roblox, UNO!, Call of Duty, och mer.

Läs mer på Massa

Bäst för skärmdelning: Trupp

Truppen

Du kan fortfarande vara med din trupp även när du inte är med dem. Med Trupp (Gratis), kan du videochatta med upp till nio personer samtidigt. Appen är kul tv med dela-funktionen kan alla titta på videoklipp, bläddrar du igenom sociala medier, dela roliga bilder eller texter, och även handla tillsammans på iOS eller Android.

Läs mer på Truppen