[Uppdatering: det Finns Nu, och walt Disney ‘ s “Framåt” säger upp Sin Teater Roadtrip och Kommer Fram på Disney+ Snart

0
62
Disney

I vad som förvandlas till en växande trend, Disney meddelade idag att man skär teater-kör Vidare kort och kommer att släppa det i USA ikväll för digitala köp. Och om du är en Disney+ abonnent, du kommer att vara spännande att höra Vidare kommer hit för streaming-tjänsten den 3 April.

Uppdatering 4/3: Framåt är nu tillgänglig på Disney+.

Vidare är den senaste filmen från Pixar, och det har en unik förutsättning för studion. Men i ett land av fantasy fylld med enhörningar och drakar, världen är mer lik vår egen än vad du skulle första. Magic har dött ut, och så att du hittar moderna känslor som hus, el, bilar och liknande.

Filmen stjärnor två bröderna Ian och Korn Lightfoot, som försöker sig på att använda magi för att föra deras tillbaka från de döda för en snabb 24-timmars besök. Men stava går fel, och de bara få tillbaka hälften av sin pappa—uh, nedre halvan, från midjan och ner.

Och så börjar en road trip för att fixa stava och få tillbaka resten av pappa innan 24-timmars period löper ut. Och ironiskt nog, en road trip är uteslutet just nu, tack vare effekterna av coronavirus. Teatrar är att stänga hela landet så att folk går in self-isolering för att bromsa spridningen av viruset.

Så, Disney och Pixar kommer att skära Framåt väg resa kort och erbjuder film för digitala köp start ikväll. Och om du har Disney+, kan du se fram emot att se på den service som börjar den 3 April.

via Disney