Hoe Werven van Nieuwe Dorpsbewoners in ‘Animal Crossing: New Horizons”

0
107

Met 397 bevestigd dorpelingen in Animal Crossing: New Horizons, er zijn tal van dorpelingen om uit te kiezen wanneer ze uitnodigen om je eiland. Het verplaatsen van een dorpeling is vrij eenvoudig, maar het verplaatsen van hen kan een beetje meer werk.

Hoe uit te Nodigen Nieuwe Dorpelingen om Je Eiland

In de vorige Animal Crossing-games, dorpelingen zou willekeurig bewegen in uw stad met hun eigen huis en meubels. Het is een beetje anders in het Nieuwe Horizonten.

Als je aankomt op je eiland, je zal beginnen met twee dorpelingen, en als je langzaam vooruitgang door het spel, het maximale aantal dorpelingen toegestaan op het eiland is 10 (inclusief andere speler tekens).

De plaatselijke Vertegenwoordiger kiest de plot van land voor het starten twee dorpelingen. Na dat Tom Nook stuurt je op een missie om plaats drie huizen en ambachtelijke meubels voor de nieuwe bewoners. Dit alles moet gebeuren voordat de nieuwe dorpsbewoner kan verplaatsen op het eiland.

Na deze taak, het uitnodigen van dorpelingen zullen altijd nodig 10,000 Bells voor het plaatsen van een perceel grond voor de nieuwe dorpeling, en u bent op uw eigen uit te nodigen nieuwe dorpelingen naar het eiland.

Hier zijn twee methoden om uit te nodigen dorpelingen op het eiland.

Mystery Island

Heb je al een kans om de Nook Km Ticket? Door het gebruik van de Nook Km Ticket (geruild tegen de Nook Stoppen in Resident Services), het vliegveld afgezet op een willekeurig gegenereerd eiland dat (soms) een dorpeling die uitgenodigd kunnen worden om te leven op het eiland.

U zal worden gepresenteerd met de mogelijkheid om uit te nodigen de dorpeling op het eiland na te praten met de dorpeling twee keer. Door met ze te praten, kunt u ook hen ontmoedigen van het verplaatsen op het eiland.

Als u besluit om uit te nodigen in een dorp op het eiland voor Tom Nook wijst jou de taak om de drie huizen, een dorpeling u uitnodigen van een Mystery Island zal worden opgenomen in zijn lijst. Als u uit te nodigen een dorpeling en u nog niet geplaatst, van een perceel grond op het eiland, gaan ze in een keer een nieuwe perceel is geplaatst, of als een dorpeling gaat.

De Nook Km Ticket is 2,000 Bells, dus als u van plan bent over het uitnodigen van een specifieke dorpeling, dit kan enige tijd duren.

De Camping

Na de bouw van de drie huizen en na de Resident Services gebouw is vernieuwd, Tom Nook zal wijzen u de taak van het bouwen en het plaatsen van een camping op het eiland.

Deze camping zal paaien een nieuwe dorpsbewoner in willekeurige volgorde, dus zorg ervoor om te controleren de camping elke dag. Door te kiezen om te praten met de dorpeling op de camping, ze zullen niet naar je eiland. In plaats daarvan een nieuwe dorpsbewoner zal verschijnen in een paar dagen.

Met dat gezegd, je eerste bezoeker op de camping te verplaatsen op het eiland. Zelfs als je niet met ze praten, je zal uiteindelijk, omdat er geen andere dorpeling zal verschijnen op de camping totdat je hebt uitgenodigd de eerste op het eiland. Door te praten met de dorpeling twee keer, je hebt geen keuze, maar om hen uit te nodigen op het eiland, er is niet een “nee”.

Hoe Verwijder je een Dorpeling Van Uw Eiland

Of je hebt genoeg van hun persoonlijkheid of om een andere reden, kunt u het aanmoedigen van een dorpeling op je eiland te verhuizen.

Het stimuleren van een dorpeling om uit te gaan van het eiland kan zeer tijdrovend en het vergt veel geduld.

Kiezen Ze te Negeren

Als je besluit dat je echt niet van een huidige dorp op het eiland, niet met ze praten. Het kan verleidelijk zijn om te ontvangen de Nook Km award voor praten met de dorpelingen elke dag, maar door te kiezen voor het volledig negeren van de dorpeling, de kans dat ze steeds verdrietig en verlaten van het eiland sterk zal toenemen.

Bij het negeren van de dorpeling, check-in op hen elke keer in een tijdje om te zien als een wolk wordt weergegeven boven hun hoofd. Wanneer dit verschijnt, is er een kans dat door een gesprek met hen dat ze zullen vragen indien zij het eiland verlaten. Als je ze aanmoedigt om te vertrekken, ze zullen verhuizen.

Als je praat met de dorpeling en de optie niet om hen te vragen om uit te gaan, geef ze een paar klappen met de bug net.

Verslag van De Dorpeling aan Isabelle

Denk dat Isabelle de afdeling Human Resources van Animal Crossing: New Horizons. U kunt de melodie en de vlag door te praten met Isabelle, maar ze kunnen ook helpen uw zaak.

Als u een klacht indienen over de dorpeling genoeg is, kunt u het aanmoedigen van de dorpeling om uit te gaan van het eiland. U kunt ook dwingen hen om te kleden en hun slogan te melden aan Isabelle.

LEES VERDER

  • “Hoe om te Spelen Lokale Multiplayer-Games Online met Stoom Extern Samen Spelen
  • “Het Schrijven van een Apple II BASIC-Programma’ s in Uw Web-Browser
  • “De reden waarom Je Moet Kopen van de 2020 MacBook Air
  • “Hoe te Repareren van Je Toetsenbord te Typen Getallen in Plaats van Letters
  • “Het gebruik van de graven Opdracht op Linux