Vill Ha 150+ Dator Spel Just Nu? Detta Paket Är en Chockerande Värde

0
54
Humble Bundle

Humble Bundle är kända för att bunta ihop bra spel för välgörenhet, utan för deras Erövra COVID-19 Bunt, de har överträffat sig själva. Du vill spel att spela i karantän? För $30, du kan få fler än 150 av dem.

Du läste rätt. Detta paket är den största Humble Bundle vi någonsin sett, och om du är ute efter att döda lite tid och samtidigt skyddande-in-place, du kan inte gå fel att köpa den—men inte söla eftersom alla Humble Bundles är ett tidsbegränsat erbjudande.

Om du är obekant med Humble Bundle, här är hur det fungerar. De sätter ihop en samling av spel, och du donerar pengar för att låsa upp spel. Vanligtvis har de en differentierad system där en bunt kan ha 15 eller färre spel, och när du donera en viss mängd, som $5, $10 eller $15, kommer du låsa upp de olika nivåerna för att få några eller alla spel. Intäkterna från försäljningen doneras till välgörenhet.

Humble Bundle Erövra COVID-19 Bunt är olika. Det är $30 för att låsa upp allt (även om du är fri att donera så mycket som stöds välgörenhetsorganisationer, Läkare Utan Gränser och Partners inom Hälsa, som du önskar). För att $30 får du en chockerande mängd spel och en del mjukvara, e-böcker och ljudböcker.

Låt oss börja med vad du får direkt från paketet. Du får 45 spel, inklusive några fantastiska titlar som Vittne, Super Hot, Darksiders (i och II), och en hel massa andra som täcker en mängd olika spel stilar allt från racing spel för att festa spel peka-och-klicka-historier. Paketet inkluderar även de välkända cult classics Undertale och Ihåliga Knight liksom titlar som är säker på att vara en hit med yngre spelare i ditt hus som Lego Batman 3: Bortom Gotham.

På toppen av de 45 spel, får du 23 e-böcker och serier (två e-böcker som ingår ljudbok versioner), och en Music Maker EDM edition (en ganska snygg musik-göra-app).

Nu kanske du tänker, “Hold on. Du sa att jag får 150+ spel!”—men vänta, det finns mer! I ett ovanligt drag, de COVID-19 paketet innehåller inte bara spel, men en gratis månad av Ödmjuk prenumeration modell, Ödmjuk Val.

Ödmjuka Valet är en prenumerationstjänst där du får ett urval av spel varje månad (för att hålla för evigt, och inte bara för att spela när du prenumererar). Premium-nivå, vilket är vad du får en månad gratis, kostar $19.99 per månad, och du kan plocka 9 matcher av de 12 som erbjuds.

Här är alternativen för Mars. Dessa val skulle vara omedelbart tillgänglig för dig när du köper COVID-19 bunt:

Humble Bundle

Så nu, tack vare gratis månad av Ödmjuk Val Premium, vi är upp till 54 matcher. Men vänta! Vi är inte klar! Detta redan dum-bra-deal är på väg att bli ännu bättre.

Utöver alla spel som du får med Erövra COVID-19 Bunt, plus gratis månad av Ödmjuk Val Premium som låser upp nio fler spel, allt Ödmjuk Val-medlemmar får tillgång till de Ödmjuka Skatt.

Den Ödmjuka Skatt är en bokstavlig skatt av DRM-fria spel du kan ladda ner (som betyder att de har ingen Digital Rights Management begränsningar och kan laddas ner och används som du vill med någon prenumeration eller spel krävs).

Humble Bundle

Den Skatt som för närvarande innehåller 100 spel att du kommer att kunna ladda ner direkt (och hålla för evigt, oavsett om du håller abonnemang eller inte). Som ökar vårt spel totalt 154 spel.

Några av de spel i de Ödmjuka Skatt är, vi ska erkänna, retro throwbacks som 1999 Star Wars: X-Wing Alliance eller 1988 s Ödemark. Den Skatt som annars är befolkade med aktuella titlar (och även prisbelönta kära på det). Du kan ladda ner och behålla fantastiska spel som En Kort Vandring, Trine, Dear Esther, och Lågan I floden, bland andra.

Som en hjälp åt sidan, skarpsynta läsare kanske har märkt i skärmdumparna ovan som pussel spel Etherborn visas i både Mars 2020 Humble Bundle och som ett nytt tillägg till de Ödmjuka Skatt. Detta är ovanligt och inte något som vi har sett hända förut, så här är en pro-tips för din Ödmjuka köp: hoppa välja Etherborn som en av dina Ödmjuka Valet alternativ denna månad och istället ta tag i det från den Ödmjuka Skatt.

Nu, om du har läst så här långt ner och du är fortfarande funderar på om detta är ett bra värde, tror om detta. Vi skulle gärna rekommendera den utmärkta pussel spel The Witness till samtidigt bort timmar i karantän. Spelet är vanligtvis $40 och inte på försäljning. Så titta på det så här: för att en donation av $30, du får Bevittna för $10 off, och du får 153 andra spel också.

Så långt som dollar-per-timmar-av-underhållning värde går, du är inte sannolikt att se en bunt detta bra igen. Och, om du behöver en sista knuff, erbjudanden som detta inte sista. Som alla Humble Bundles, det finns en tid och detta upphör att gälla den 7 April på 2 PM EDT.