Spotify Voegt Siri-Ondersteuning voor Het Apple-Horloge-App

0
48
Spotify

Vandaag, Spotify heeft een update uitgebracht voor de Apple-Horloge-app om Siri-Ondersteuning. Nu kunt u uw Spotify-muziek via Siri op uw horloge door het toevoegen van “op Spotify” aan het einde van een spraakopdracht. U zult nog steeds een iPhone in de buurt om te spelen Spotify muziek, dat wel.

Gebruik Siri met Spotify, uw Apple-Horloge moet worden op watchOS 6. Als je al die update, je moet het bijwerken van uw Spotify-Apple-Horloge-app. De verandering is niet al te verrassend, maar vervallen, gezien het feit Apple dit mogelijk gemaakt in iOS 13 en watchOS 6. Zodra u hebt bijgewerkt, kunt u iets zeggen als: “Hey, Siri, Spelen muziek op Spotify.”

Helaas, in tegenstelling tot de Pandora ‘ s Watch-app, moet u nog uw iPhone in de buurt om het gebruik van Spotify op je Apple-Horloge. Dat komt omdat de Spotify-app dient als weinig meer dan een afstandsbediening voor de iPhone-app. Hopelijk Spotify werkt aan de uitbreiding van de Apple-Horloge-app vermogen snel.

via 9to5Mac