Hur du Snabbt vill sätta på ett Läge med Låg strömförbrukning på Din iPhone eller iPad

0
53

Vi önskar alla våra iPhone-eller iPad-batteriet skulle räcka längre. Lyckligtvis, Apple har en praktisk funktion som kallas energisparläge som gör att du kan pressa extra liv ur din enhet, och du kan starta det snabbt från Control Center. Här är hur man ställer upp.

Vad Är Low Power Mode?

Ett Läge med låg strömförbrukning sparar batteri genom att tillfälligt avaktivera systemet funktioner som “Hej Siri”, e-post att hämta och bakgrund app uppfriskande som brukar köras i bakgrunden medan du använder andra program eller när enheten är skärmen är avstängd.

Din iPhone kommer att be dig att aktivera energisparläge när den når 20% batteri. Annat än att, det typiska sättet att aktivera energisparläge är via Inställningar-appen, genom att navigera till Inställningar > Batteri > Low Power Mode, och att trycka på strömbrytaren. Men detta är inte praktiskt att få tillgång till i en hast. Så, låt oss lägga till en genväg till Lägre strömförbrukning i Control Center som du kan komma åt snabbt—även när du använder en annan app.

RELATERAT: Hur man Använder Low Power Mode på en iPhone (och Exakt Vad Det Betyder)

En Snabb Ord Om ledningscentral och Hur man kan Lansera Det

Control Center är en samling genvägar till ofta använda uppgifter, såsom att justera skärmens ljusstyrka, volym, song-uppspelningen och mycket mer. Det fungerar också som ett sätt att snabbt lansera funktioner, som exempelvis slå på ficklampan eller tar ett foto. Här är hur man launch Control Center själv.

  • iPhone X eller nyare/iPad med iOS 12 eller senare: Dra nedåt från det övre högra hörnet av skärmen.
  • iPhone 8 eller tidigare/iPad med iOS 11 eller tidigare: Svep upp från den nedre delen av skärmen. (Control Center för första gången i iOS 7.)

Lägg till ett Läge med Låg strömförbrukning Genväg till Control Center

Här är hur du lägger till en ikon för att Styra Center som kommer att möjliggöra ett Läge med Låg strömförbrukning.

Öppna Inställningar och tryck på “Control Center” i listan över inställningar paneler.

På Control Center-skärmen, tryck på “Anpassa Kontroller”.

Inställningar visas en lista över de knappar som du kan lägga till Control Center. Dra nedåt i listan tills du hittar “Low Power Mode” alternativet och tryck på den gröna plus-tecknet till vänster om det.

Low Power Mode inlägg kommer att flytta för att “Inkludera” lista överst på skärmen.

Om du vill kan du ändra ordningen på ikonerna i Control Center genom att dra och släppa objekt i mappen “Include” – listan.

Nu, lämna Inställningarna genom att gå tillbaka till hem-skärmen eller i en annan app.

Dra kanten av skärmen för att dra upp Control Center. Du bör se Low Power Mode ikon (som ser ut som en batterimätaren symbol) på skärmen.

Tryck på ikonen och den kommer att lyfta, vrida Low Power Mode på. Tryck på den igen om du vill aktivera energisparläge off.

När Low Power Mode är aktiverat, batteri-ikonen i statusfältet kommer att bli gula. Low Power Mode stänger av när batteriet når 80% laddning, även om du kan manuellt slå på den igen för att få ännu mer batteritid ur din enhet.

Hur tar man Bort ett Läge med Låg strömförbrukning från Control Center

Om du vill ta bort ett Läge med Låg strömförbrukning från din Control Center, gå till Settings > Control Center. Tryck På “Anpassa Kontroller”. Hitta ett Läge med Låg strömförbrukning inlägg på listan (med ett rött minustecken i en cirkel bredvid det) och peka på det. Det kommer att tas bort från Control Center.

LÄS NÄSTA

  • “Varför Ska Du Köpa 2020 MacBook Air
  • “Hur Fixar Tangentbordet för att Skriva Siffror Istället för Bokstäver
  • “Hur man använder gräva Kommandot i Linux
  • “Hur man Bygger en Egen Cloud File Sync med Nextcloud
  • “Hur för att Öppna Google Chrome att Använda Kommandotolken i Windows 10