10 Beste Splid Roboter Hver Server Eier Bør Prøve

0
74

Bevæpnet med noen av de beste Splid roboter der ute, kan du slå din tekst og tale-server til en virkelig fantastisk sted å henge ut. Vi har håndplukket noen av de beste valgene.

Alle disse Splid boter er gratis og veldig enkelt å sette opp. Det bør bemerkes at du bør ha en liten forståelse av Uenighet første, for eksempel å vite hvordan å lage og sette opp din egen Splid server er en god start.

Vi vil forklare vår favoritt Splid roboter nedenfor og oppgi koblinger slik at du kan laste ned disse roboter til serveren din i dag.

NuggetBot – En Multi-purpose Moderering Bot

Grunnleggende moderering boter er kjedelig, så i stedet vil vi foreslå NuggetBot, som har en rekke moderering funksjoner, kommandoer og ekstra morsomme ting for din Splid kanal. Når NuggetBot er lagt til serveren din, du er i stand til å håndtere alt fra NuggetBot dashboard online.

Du kan angi en velkomstmelding for første gang brukerne, og tilordne en rolle som spillerne blir låst til før de aksepterer din velkommen regler. Du kan angi kontroller for å logge brukeren informasjon, og det er en hel rekke moderering verktøy.

Du kan også sette opp autocommands for din Splid brukere å få tilgang. Dette har kommandoer for å generere tilfeldige memer, fortelle vitser, eller generere grunnleggende arcade spill å spille i Splid.

EPISKE RPG – et ROLLESPILL basert Lojalitet Bot

EPISKE RPG er en morsom Splid bot designet for å gi brukeren lojalitet gjennom en økonomi. Med EPISKE RPG er installert, kan du bruke kommandoer for å jakte, slåss og søk etter mynter og gjenstander.

Du kan også bruke kommandoer for å bekjempe andre spillere og det er jevnlige arrangementer hver dag for spillerne å ta del i sammen, for eksempel fangehull og minibosses. Splid brukere kan kjøpe virtuelle elementer i butikken for å vise frem sin rikdom i serveren.

Pokecord – Pokemon Inspirert Lojalitet Bot

Pokecord er kjent som en av de beste Splid bots av all tid. Hvorfor? Fordi det lar Splid brukere samle, kampen, og fange Pokemon rett fra Splid. Splid brukere på serveren din, kan du bruke kommandoer for å søke etter Pokemon eller kjempe mot andre. Over tid, din Pokemon vil du nivå opp og bli sterkere.

Oktav – Lett å Bruke Musikk Bot

Med Oktav, kan du spille av musikk fra både SoundCloud og YouTube. Moderatorene som vil ha frihet til å stoppe, pause, og fjern sanger. En av de beste ting om Oktav, er at det har en god oppetid, noe som betyr at det er lite sannsynlig at serveren vil gå ned så ofte, så vil du nesten alltid musikk på i bakgrunnen.

Hvis du ikke liker Oktav, men vi har noen andre gode forslag til Splid musikk bots her.

MEE6 – Det Beste Bot For Påvirkere

Hvis du har et stort publikum av fans, MEE6 er perfekt. MEE6 er ganske omfattende, med en rekke moderering verktøy fokusert for content creators med en stor målgruppe. Du kan sette opp velkomstmeldinger og auto-roller, slik at brukere må godta reglene før de melder seg inn på serveren. Du kan opprette egendefinerte kommandoer som kan i utgangspunktet gjøre noe, for eksempel melding bestemte personer, eller til å gi visse roller.

MEE6 har også en leveling system for å oppmuntre til engasjement og bruker lojalitet og sterk, tilpasses filtre for å kutte ut troll eller NSFW innhold. Du kan også bruke MEE6 å opprette varsler for når innholdet går live på Trekning, YouTube, og Reddit.

Carl-bot – Flere Roller, Bedre Chat-Logger, og Mer

Det er vanskelig å beskrive hva Carl-bot ikke fordi det bare gjør så mye. En av de beste funksjonene for Carl-bot er en reaksjon roller. Med dette, du kan sette opp meldinger som brukere kan reagere på. Reaksjonen de velger vil bestemme hvilke roller blir automatisk brukt. Det er nyttig for å la brukerne identifiserer seg i stor servere.

Carl-bot kan også logge alle meldinger, og den har en svært kraftig sett med moderasjon verktøy, slik at du kan sende ut forbud, advarsler, eller ikke fungerer som den skal sende brukere til eget rom der de kan diskutere sine ugjerninger.

DiscordTip – Cryptocurrency Tipping

Hvis du og dine venner er i cryptocurrencies som Bitcoin eller Ethereum, kan du bruke DiscordTip å gjøre det enkelt å automatisere cryptocurrency tipping. Det er to viktigste bruksområdene for DiscordTip – du kan gjøre kommandoer, slik at brukere kan sende cryptocurrency til hverandre, eller sette den slik at brukere kan sende tips til splid server eier.

Du kan også bruke DiscordTip å holde et øye på din cryptocurrency investeringer med en rekke relevante kommandoer.

Strodl – Multifunction Moro Bot

Strodl er en multipurpose Splid bot med alle slags av underholdning-relaterte funksjoner. Du kan bruke Strodl å spille kort mot menneskeheten, gå på tekst-baserte eventyr, og streame HD-musikk. Strodl bot kan også brukes til å skape en økonomi på din server.

Det er ikke så god som andre økonomi roboter, men Strodl er flott for Splid server eiere som ønsker en avslappet måte å dele ut en virtuell lojalitet valuta til sine brukere en enkel måte.

Dank Memer – Memer og Moro i Massevis

Dank Memer er den største bot for å skape idéer og ha det gøy med venner. En av Dank Memer er highlight funksjoner som lar deg generere populære meme-formater med din egen tekst.

Dank Memer har også en unik valuta funksjon som tillater deg å rane banker, stjele penger fra dine venner, og kjøpe alle typer langbein elementer med en økt inntjening. Det er noen grunnleggende moderering verktøy som er utviklet med Dank Memer også, men du er bedre av å plukke en annen bot for det.

ProBot – Det Beste Dashboard/Grensesnitt for Splid Moderering

Det er ingen tvil om at noen av de beste Splid roboter til å føle deg litt gamle skolen, og du er ofte nødt til å bruke tekst-basert kommandoer og enhver form for UI element som ikke er tenkt på.

ProBot blander ting opp ved å innføre en frittstående oversikt som du kan bruke til å opprette velkommen sider, kan du vise dine Splid statistikk, administrere moderering køer, og angi automatisk svar på bestemte ord. ProBot kommer med en rekke flotte moderering verktøy også, men det er den mest effektive oversikt som gjør det verdt.

Oppsummering

Det bringer oss til slutten av vår liste over de beste Splid roboter. Vi håper at du har funnet et utvalg av roboter til å prøve det på din server. Hvis du fortsatt leter etter en bestemt bot, hvorfor ikke nå ut til oss i kommentarfeltet?