Vijf Jaar Geleden Deze YouTuber Bouwde een Bunker, Hier is de Update Tour

0
373
Colin Furze/YouTube

In het geval u niet bekend bent met de YouTuber in kwestie, Colin Furze, een jongen bent u in voor een traktatie. Hij is precies het soort energie en plezier moet je stimuleren door uw midweek slop.

Hier is het achtergrondverhaal van catch-up. Colin is een Britse YouTube persoonlijkheid die gebouwd zijn video rijk op een combinatie van zijn stunt man grappen, gekke uitvindingen, en de manier waarop de twee samensmelten dankzij zijn aanstekelijke energie.

Vijf jaar geleden, hij groef in zijn achtertuin te bouwen onwijs cool bunker en onlangs, in het licht van het coronavirus pandemie, hij gekraakt open voor een rondleiding om te laten zien hoe de ol’ hobbit gat heeft gehouden over de laatste vijf jaar.

Niet alleen is de video een leuk kijkje bij de hoogtepunten van het rollen van de bunker in de bouw, maar in het herzien van de bunker Colin loopt ook door middel van een greatest hits rollen van sommige van zijn gekker momenten in de bunker over het afgelopen halve decennium—met inbegrip van het spelen van een vlammenwerper-gitaar en het tonen van enkele van zijn andere bizarre uitvindingen.

Te beginnen met de video hierboven en dan binge op de rest van zijn high octane stunts.