Moto ‘ s G Stylus en G-Power Zijn Nu Beschikbaar voor Pre-Order Beschikbaar is op 16 April

0
81
Motorola

Motorola heeft aangekondigd een paar nieuwe mid-range telefoons met de G-Stylus en G Power terug in februari, en nu beide telefoons zijn beschikbaar voor pre-order voor $299 en $249 respectievelijk. Maar laat niet de bargain bin prijzen voor de gek houden—deze zien er verrassend sterk in de specs.

Op de buitenkant, de telefoons zijn zeer vergelijkbaar. Beide zijn voorzien van een grote 6.4-inch display met een 2300×1080 19:9-resolutie en 16 MP hole-punch camera aan de voorkant, met een aan de achterzijde gemonteerde vingerafdruk sensor op de achterkant van elk. De ingewanden zijn eveneens vergelijkbaar met de Qualcomm Snapdragon 665 afhandeling van de verwerking van taken en verantwoordelijkheden en een nu-standaard 4 GB RAM-geheugen. Beide telefoons hebben ook 3,5 mm hoofdtelefoon aansluitingen, 10-watt snel opladen via USB-C, en een “waterafstotende ontwerp.”

Maar daar houden de overeenkomsten dan ook, als de G Stylus is voorzien van een hogere kwaliteit 48 MP camera achter, en, zoals aangegeven door de naam, een geïntegreerde stylus a la de Samsung Note-familie. De G Stylus packs ook 128 GB interne opslag, maar het heeft ook een microSD-kaartslot voor al je digitale hamsteraars die er zijn.

De G-Kracht, aan de andere kant, heeft een grote ol’ beefy de 5.000 mAh accu van 4000 mAh op de G-Pen), die Moto zegt kan je drie dagen lang gebruiken. De grotere batterij is een trade-off hier, hoewel, want het sportieve minder indrukwekkend 16 MP camera achter en alleen de 64 GB interne opslag. Net als zijn broertje, maar het heeft een microSD kaart slot voor uitbreiding.

Alle verteld, deze telefoons lijken ze elk een vuist hoger is dan de adviesprijs punten van $299 voor de G Stylus en $249 voor de G-Kracht. Hoe dat zou kunnen afspelen in werkelijkheid is het natuurlijk een ander verhaal. Maar als je al op de hype trein, kunt u een pre-order voor jou vandaag van de onderstaande links.

Moto G Stylus: Motorola, Best Buy

Moto G Power: Motorola, Best Buy