Moto s G Pennan-och G-Power Finns Nu Tillgänglig för Pre-Order, Tillgänglig den 16 April

0
75
Motorola

Motorola har meddelat ett par nya mid-range telefoner med G Penna och G tillbaka Makten i februari, och nu båda telefoner finns tillgänglig för pre-order för $299 och $249 respektive. Men låt inte bargain bin priser lura dig—de ser förvånansvärt robust i specifikationer.

På utsidan, telefoner är mycket liknande. Båda har en stor 6.4-tums skärm med en 2300×1080 19:9-upplösning och 16 MP hål punch framför kameran, med en bak-monterad fingerprint-sensor på baksidan av varje. Modet är lika liknande, med Qualcomm Snapdragon 665 hantering bearbetning av uppgifter och en nu-standard 4 GB RAM-minne. Båda telefonerna har även 3,5 mm hörlurar knektar, 10 watt för snabb laddning med USB-C, och en vattenavstötande design.”

Men det är där likheterna slut, som G Stylus har en högre kvalitet 48 MP bakre kamera, och, som framgår av namnet, en integrerad stylus a la Samsung Note-familjen. G Pennan också förpackningar 128 GB internt lagringsutrymme, men det har också en microSD-kortplats för alla er digitala hamstrare ut det.

G-Power, å andra sidan, har en stor ol’ biffiga för 5 000 mAh-batteri (cirka 4 000 mAh på G Stylus), som Moto säger kan få dig tre dagars användning. Större batteri är en trade-off här, men eftersom det är sport en mindre imponerande 16 MP bakre kamera och endast 64 GB intern lagring. Precis som sina syskon, men, den har en microSD-kortplats för expansion.

Alla berättade, dessa telefoner verkar som om de kommer varje packa en punch högre än deras föreslog pris på $299 för G Penna och $249 för G-Power. Hur som kan spela ut i verkligheten är naturligtvis en annan historia helt och hållet. Men om du redan är på hype-tåget, du kan förbeställa din dag från länkarna nedan.

Moto G Pennan: Motorola, Best Buy

Moto G Effekt: Motorola, Best Buy