För fem År Sedan Detta YouTuber Byggt en Bunker, Här är Uppdateringen Tur

0
55
Colin Furze/YouTube

Om du inte är bekant med YouTuber i fråga, Colin Furze, pojken är du i för en behandling. Han är precis den typ av high-energy kul att du behöver öka genom din svacka mitt i veckan.

Här är bakgrundshistorien för att fånga upp dig. Colin är en Brittisk YouTube-personlighet som har byggt upp sin video riket på en kombination av hans stunt man upptåg, galna uppfinningar, och hur de två smälter samman tack vare hans smittsamma energi.

För fem år sedan, han grävde upp sin trädgård för att bygga en extremt cool bunker och alldeles nyligen, i ljuset av det coronavirus pandemi, han knäckt det öppna för en turné för att visa upp hur de ol’ hobbit hål har hållit upp under de senaste fem åren.

Det är inte bara en rolig video kika på höjdpunkterna rulle av bunker konstruktion, men i att gå igenom bunkern Colin också går igenom en greatest hits-hjuls av några av hans galnare stunder i bunkern under de senaste fem åren—inklusive att spela en eldkastare gitarr och visa upp några av hans andra färgsprakande uppfinningar.

Börja med videon ovan och då binge på resten av hans högoktaniga stunts.