Vad Är Den Bästa Smarta Glasögon till 2020?

0
59

Smart glas är en gemensam trop i science fiction. Kvinnan sätter på sig ett par glasögon och en heads-up-display visas, beskriver väsentliga uppgifter om vad de tittar på. Kanske glasögon visa meddelanden eller att bistå dem i att hacka i en mega-bolag.

Google Glass har gjort rubriker för samma anledning, även om den första versionen av glasögon inte var den mest väl mottagna. Tack och lov för alla som växte upp tittar på science fiction, smarta glasögon är mycket verkliga—och denna artikel kommer att bryta ner den bästa smarta glasögon på marknaden idag.

Vad Är Smarta Glasögon?

Smarta glasögon är mycket mer än bara linser. De har små datorer att bearbeta information och visa resultatet i realtid på ett sådant sätt att endast bäraren kan se. Detta kan inkludera information om ett inkommande samtal, en GPS-rutt för att nå en destination, eller även undertexter för att hjälpa hörselskadade.

Du kan också se smarta glasögon kallad AR-glasögon, eller augmented reality-glasögon. Blandat verkligheten är en annan liknande term. På grund av att datorn bearbetning, dessa glasögon kan ge information och förbättra det dagliga livet i en sömlöst integrerad sätt att smartphones inte kan matcha.

Naturligtvis inte alla smarta glasögon är på väg att ge augmented reality upplevelse. Vissa verkar mer som en Fitbit och spåra viktiga statistik hälsa. I denna guide kommer vi att titta på exempel av alla de bästa smarta glasögon tillgängliga.

Norr Focals

De flesta smarta glasögon är inte vad någon skulle kunna tänka attraktiva, i själva verket är många av dem är rent ut sagt fula. Kom ihåg Glasögon av Snapchat? Norr Focals är allt annat än ful. Dessa glasögon har en attraktiv estetiska och smälter in med konventionella stilar. Ännu viktigare, de stöder ett brett utbud av recept.

Bärare kontroll Norr Focals via Loop, en diskret ring med en fyra-riktning bläddringsknappen. Norra Focals visa allt från sms till avtalade tider i kalendern.

Om du beställer en Uber, du kommer att meddelas via en projicering på ditt objektiv som gör att du vet förarens namn och registreringsskylt. Du kan även använda glasögon som en presentation teleprompter. Den Focals har också Amazons Alexa byggt rätt i, att bevilja kontroll av smarta enheter och få tillgång till alla Alexa Färdigheter du kan drömma om.

Även om det Focals är ett populärt alternativ, Norr nyligen meddelade Focals 2.0, att släppa 2020. Den nya versionen av smarta glasögon är inställd på att ha en bättre skärm och väger upp till 40% mindre.

Vuzix Blad

Den Vuzix Blade är en onekligen kraftfulla par smarta glasögon, men de är inte riktigt lika elegant som den Norra Focals. Bladet har en bestämd teknisk titta till dem, men ändå lyckas att passa moderna stilar tillräckligt bra för att bäraren inte kommer att dra för mycket uppmärksamhet till sig själva. Ännu viktigare, Bladet är oerhört kraftfull. Den största fördelen? Netflix och andra video streaming.

Enligt de specifikationer, Vuzix Bladet är som att titta på en 32″ TV från 8 meter bort. Naturligtvis, detta tar en vägtull på dess batteritid. Bladet kommer att pågå cirka två timmar när du tittar på en film på Netflix, men bara 35 minuter om du använder den inbyggda video för att spela in.

Det finns ett inbyggt lagringsutrymme för ett micro-SD-kort. Alexa är också inbyggda i dag Bladet och gör att användare samma nivå av kontroll som om de vore med ett Eko enhet hemma.

Om du vill ha ett par Vuzix Bladet smarta glasögon, de kommer att ställa dig tillbaka $800 på Amazon, men de är Prime Stödberättigande.

Google Enterprise 2 Glas

Google Glass är en av de ursprungliga versionerna av de smarta glasögon för att någonsin nåd marknaden, men Glas Företag 2 är långt från 2015 version som ledde till att mynta uttrycket “glassholes.”

Glaset Företag 2 är inriktad mot företagets lösningar, men den är tillgänglig för vem som helst. Att köpa en av de nyaste versionerna av Google Glas, har du att arbeta med en av Googles auktoriserade återförsäljare för en anpassad installation som innehåller det program du vill ha.

Dessa är kraftfulla, flexibla smarta glasögon, men de kan inte vara det bästa valet för den genomsnittlige användaren. Om du vill använda smart-glasögon för affärsändamål, Google kan koppla upp dig—men utanför den, den korgen som du har att hoppa igenom för att få tag på ett par göra uppgiften lite skrämmande.

Bose Ramar

Bose Ramar är de solglasögon i framtiden. Elegant och snygg, de ser bara hemma på stranden som de göra någon annanstans—men deras klassiska design motsäger en hel del makt inuti.

Bose Ramar sakna några av de klockor och visselpipor av andra smarta glasögon, men de utmärker sig på ljud. De smarta glasögonen har en open-ear-ljud design som tillåter användare att vara medvetna om allt som händer runt omkring dem och samtidigt njuta av sina favorit låtar (och utan att göra någon annan lyssna på dem, heller!)

Bose Ramar har en inbyggd mikrofon som du kan använda under samtal och för att interagera med telefonens virtuella assistent. Ramarna bygger på en Bluetooth-länk med din mobila enhet så de är inte aktiverat Wi-Fi. Bose Ramar arbetar med både iOS och Android-enheter. Du kan även välja att ha bilder tonade en viss färg om den traditionella svarta solglasögon ser inte göra det åt dig.

Om du letar efter för att få till smarta glasögon, Bose Ramar är en bra inkörsport. De har färre funktioner, men vid $200 de är betydligt mer prisvärda än våra konkurrenter.

Vill du använda smarta glasögon? Vad är din syn på det bästa smarta glasögon där ute? Är dessa förstärkt linser teknik för framtiden eller bara en fluga? Låt oss veta i kommentarerna nedan!