Stop De Persen Van Uw Vuile Telefoon Tegen Je Gezicht

0
59
Foxy Hol/Shutterstock

We willen u om te stoppen met te praten met uw vrienden en geliefden tijdens een pandemie? Absoluut niet. We willen stoppen met het zien van iedereen in het publiek met hun telefoons puree recht tegen hun gezichten? Ja, we doen het.

Dankzij het coronavirus uitbraak, het is onmogelijk om niet te worden hyperaware van dingen zoals mensen hoesten op alles, hoe vies het openbaar dingen zoals de deurgrepen en de metro polen zijn, en hoe belangrijk het is dat we stoppen met het aanraken van onze gezichten te zenden ziekteverwekkers recht om de plaats op het lichaam die het meest kwetsbaar zijn voor hen.

Maar hier is één ding dat de meeste van ons waarschijnlijk niet eens over nadenken: er is geen enkel punt in het vermijden van krassen jeuk op je wang als je alleen maar een antwoord op uw telefoon en mash (die is smerig) en de handen (die waarschijnlijk ook smerig) recht tegen je gezicht aan. En dan, erger nog, dat de telefoon en de handen er voor de duur van een telefoongesprek. In termen van risico en overdracht tijd, dat is exponentieel erger dan alleen maar krassen op een snelle jeuken.

RELATEDYou je Waarschijnlijk het Wassen van Je Handen Verkeerd (Wat te Doen)

Dus wat doe je? Als u weet dat u al in het openbaar aan te raken dit, dat en het andere ding, het maken van een gezamenlijke inspanning om het gebruik van uw telefoon luidspreker (wanneer van toepassing) of het verzenden van een sms in plaats daarvan. Als je nog nooit hebt gebruikt of de telefoonfunctie van uw Bluetooth-hoofdtelefoon, dan is nu het moment om te controleren of de handleiding en erachter te komen hoe het werkt.

Zodra u thuis bent en u de kans hebt gehad het te desinfecteren uw smartphone en uw handen wassen, het is een perfecte tijd om zich te vestigen in en geef je vrienden (en hey, misschien je oma ook) een oproep om te zien hoe zij dat doen.

En, als u wilt tot een daling van hoe veel tijd je het aanraken van je gezicht met je handen en de telefoon, zelfs binnen het comfort van uw huis dan is het een perfecte tijd om te investeren in een mooie Bluetooth speaker met ingebouwde speakerphone-functionaliteit, zodat u kunt nemen die het werk roept en bijpraten met vrienden, zonder de hand-to-face contact.