Sluta Mosa Din Smutsiga Telefonen Mot Ditt Ansikte

0
75
Foxy Håla/Shutterstock

Vi vill att du ska sluta prata med dina vänner och nära och kära under en pandemi? Absolut inte. Vi vill sluta se alla offentligt med sina telefoner mosade rätt upp mot deras ansikten? Ja, det gör vi.

Tack vare coronaviruset utbrott, har det varit omöjligt att inte vara hyperaware av saker som människor hosta på allt, hur smutsig allmänna saker som dörrhandtag och tunnelbana polacker är, och hur viktigt det är att vi slutar röra våra ansikten för att överföra smittämnen rätt till plats på vår kropp som är mest utsatta för dem.

Men här är en sak som de flesta av oss sannolikt inte ens tänka på: det finns ingen poäng i att undvika att skrapa en klåda på din mage om du bara kommer att svara på din telefon och mosa den (som är smutsiga) och händerna (vilket är sannolikt också snuskig) rätt mot ditt ansikte. Och sedan, ännu värre, håll sade telefonen och händer det under löptiden för ett telefonsamtal. I termer av risk och överföring, som är exponentiellt värre än att bara skrapa en snabb kliar.

RELATEDYou Förmodligen Tvätta Händerna Fel (Här är Vad du ska Göra)

Så vad gör du? Om du vet att du har varit ute i allmänheten att röra vid det, det, och en annan sak, göra en samlad ansträngning för att använda telefonens högtalare (när tillämpligt) eller skicka ett sms i stället. Om du aldrig har använt telefonen funktion på din Bluetooth-hörlurar, kan nu vara dags att kontrollera manualen och klura ut hur det fungerar.

När du är hemma och du har haft en chans att desinficera din smartphone och tvätta händerna, det är en perfekt tid att bosätta sig i och ge dina vänner (och hej, kanske din mormor också) ett samtal för att se hur de gör.

Och om du vill minska hur mycket tid du har att röra ditt ansikte med händerna och telefonnummer även i bekvämligheten av ditt hem då det är en perfekt tid att investera i en fin Bluetooth-högtalare med inbyggd högtalartelefon funktionalitet så att du kan ta de arbeten kräver och umgås med vänner utan alla hand-to-face-kontakt.