Samsung Galaxy S20: Hoe regel de Vibratie Intensiteit en het Patroon

0
189
Justin Duino

De vibratie-motor gebruikt voor de melding in de Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra is ingesteld op full blast uit de doos. Gelukkig, kunt u de intensiteit een beetje, zodat uw telefoon niet op de schuif uit een tafel, elke keer krijg je een telefoontje.

Hoe regel de Vibratie Intensiteit

Wanneer u klaar bent om het aanpassen van uw apparaat vibratie-intensiteit, veegt u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het meldingenpaneel. Van daar, tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek naast de knop.

U kunt ook veegt u omhoog vanaf de Galaxy S20 het startscherm openen van de app drawer. Gebruikt u de zoekbalk aan de bovenkant van het beeldscherm of de klep tussen de panelen om de lancering van de ‘Instellingen’ app.

Tik op de “Geluid En Trillingen” optie gevonden in de buurt van de top van de lijst.

Zoek en selecteer de “Vibratie-Intensiteit” menu halverwege de lijst.

U kunt nu de regel de vibratie-intensiteit voor inkomende oproepen, meldingen en touch-interacties. Uw Galaxy S20 trillen, elke keer dat u het aanpassen van één van de schuifregelaars aan te tonen van de kracht die de optie is ingesteld.

Wanneer u klaar bent, tikt u op of tik op de knop Home/gebaar gebied af te sluiten van het menu Instellingen. Wijzigingen in de vibratie-intensiteit zal automatisch worden opgeslagen.

GERELATEERD: Samsung Galaxy S20: Wijzigen van de Knop aan de Zijkant om een Power Knop

Het Wijzigen van de Vibratie Patroon

Nu dat u hebt gewijzigd met de kracht van uw handset trillingen, kunt u de Galaxy S20 vibratie patroon. Nogmaals, alles kan aangepast worden in het menu Instellingen.

De makkelijkste manier om naar het menu door te vegen met uw vinger omlaag vanaf de bovenkant van het display van de telefoon open het meldingenpaneel. Van daar, tikt u op het Tandwiel-pictogram naast de knop.

U kunt ook veegt u omhoog vanaf de Galaxy S20 het startscherm om de app drawer. Vanaf hier, of gebruik de zoekbalk aan de bovenkant van het scherm of blader tussen de panelen open de ‘Instellingen’ app.

Selecteer “Geluid En Trillingen” van de lijst van menu-opties.

Ga halverwege de lijst en tik op de “Vibratie Patroon” optie. U zult merken dat het huidige patroon keuze zal worden gemarkeerd onder de tekst van de knop.

U kunt nu tik op een van de beschikbare opties voor het automatisch wijzigen van het apparaat vibratie patroon. Als u elk item, de Galaxy S20 buzz in het gegeven patroon, zodat u weet wat te verwachten de volgende keer dat u een melding ontvangt.

Zoals hierboven vermeld, wordt de instelling automatisch veranderen als u kiest elke optie. Op de Home-knop/veeg omhoog vanaf de onderkant van uw Samsung Galaxy S20 en genieten van de nieuwe vibratie patroon.

GERELATEERD: Samsung Galaxy S20: het Inschakelen van Gebaren en het Wijzigen van de navigatiebalk de Knop Om

LEES VERDER

  • “Hoe Eten Bestellen bij Restaurants Online
  • “Hoe Veilig Schoonmaken van Uw Vervelende Game Controllers
  • “Samsung Galaxy S20: het Wijzigen van de Resolutie van Uw Scherm
  • “Hoe Livestream de GDC 2020 Panelen en Prijzen
  • “De 6 Beste Gratis Video Conferencing Apps