Hva Er Det Beste Smart-Briller i 2020?

0
153

Smart glass er en felles trope i science fiction. Brukeren setter på et par briller og en heads-up-skjermen vises, ved å synliggjøre viktige detaljene om hva de ser på. Kanskje brillene vise meldinger eller hjelpe dem i å hacke seg inn i en mega-corporation.

Google Glass skapte overskrifter av denne grunn, selv om den første versjonen av glassene var ikke den mest godt mottatt. Heldigvis for alle som vokste opp ser science fiction, smarte briller er svært reell, og denne artikkelen vil bryte ned de beste smart glass på markedet i dag.

Hva Er Smart Briller?

Smart glass er mer enn bare linser. De har små datamaskiner som behandler informasjon og vise resultatene i sanntid på en slik måte at bare brukeren kan se. Dette kan inkludere informasjon om et innkommende anrop, en GPS-rute for å nå et mål, eller til og med undertekster å hjelpe hørselshemmede.

Du kan også se smart glasses referert til som AR briller, eller augmented reality briller. Blandet virkeligheten er en annen lignende begrep. På grunn av datamaskinen behandling evner, disse brillene kan gi deg informasjon og bedre dag-til-dag liv i et sømløst integrert måte at smarttelefoner kan ikke matche.

Selvfølgelig er ikke alle smarte briller er i ferd med å gi opplevelse med utvidet virkelighet. Noen opererer mer som en Fitbit og spore viktige helse-statistikk. I denne guiden vil vi se på eksempler fra alle de beste smarte briller tilgjengelig.

Nord Focals

De fleste av smarte briller er ikke hva noen ville vurdere attraktive, faktisk, er mange av dem er rett og slett heslig. Husk Briller med Snapchat? Nord Focals er alt annet enn stygg. Disse brillene har en attraktiv estetiske og gli rett inn med konvensjonelle stiler. Enda viktigere, de støtter et bredt spekter av resepter.

Wearers kontroll Nord Focals via Loop, et lite synlig ring med en fire-retning joystick. Nord Focals vise alt fra tekstmeldinger til kalenderavtaler.

Hvis du bestiller en Uber, vil du bli varslet med en projeksjon på ditt objektiv som lar deg vite førerens navn og lisens plate. Du kan også bruke briller som en presentasjon sufflør. Den Focals har også Amazon Alexa bygget rett i, gir kontroll av smart-enheter og få tilgang til alle Alexa Ferdigheter du kan drømme om.

Selv om det Focals er et populært alternativ, Nord har nylig annonsert Focals 2.0, satt til utslipp i 2020. Den nye versjonen av smart glass er satt til å ha en bedre skjerm og veie opp til 40% mindre.

Vuzix Blad

Vuzix Blad er en unektelig kraftig par smarte briller, men de er ikke fullt så elegant som den Nord-Focals. Bladet har et bestemt teknologisk se til dem, men fortsatt klarer å passe moderne stiler godt nok til at brukeren vil ikke trekke for mye oppmerksomhet til seg selv. Enda viktigere, Bladet er utrolig kraftig. Den viktigste appellen? Netflix og andre video-streaming.

I henhold til spesifikasjoner, Vuzix Bladet er som å se på en 32″ TV fra 8 meter. Selvfølgelig, dette tar en toll på batterilevetiden. Bladet vil vare i ca. to timer mens du ser på en film på Netflix, men bare 35 minutter hvis du bruker den innebygde video for å spille inn.

Det er en innebygd lagringsplass for et micro-SD-kort. Alexa er også innebygd i dag Bladet, og gir brukerne mulighet samme nivå av kontroll som om de var ved hjelp av et Ekko enhet hjemme.

Hvis du vil ha et par av Vuzix Blad smarte briller, de vil sette deg tilbake $800 på Amazon, men de er Førsteklasses Kvalifisert.

Google Glass Enterprise 2

Google Glass er en av de opprinnelige versjonene av smarte briller til stadig nåde markedet, men Glass Enterprise 2 er en langt gråte fra 2015 versjon som førte til coining av uttrykket “glassholes.”

Glasset Enterprise 2 er rettet mot enterprise-løsninger, men det er tilgjengelig for alle. Å kjøpe en av de nyeste versjonene av Google Glass, vil du har å jobbe med en av Googles autoriserte forhandlere for en tilpasset installasjon som inkluderer programvare du ønsker.

Dette er kraftige, fleksible smarte briller, men de kan ikke være det beste valget for den gjennomsnittlige brukeren. Hvis du vil bruke smart glasses for forretningsformål, Google kan koble deg opp—men utenom det, ringer du må hoppe gjennom å få hendene på et par gjøre oppgaven litt skremmende.

Bose Rammer

Bose Rammer, er solbriller i fremtiden. Elegant og stilig, de ser bare hjemme på stranden som de gjør andre steder—men deres klassisk design undergraver mye av kraften inne.

Bose Rammer mangel noen av bjeller og fløyter av andre smarte briller, men de utmerke seg på lyd. Den smarte briller har et åpent øre audio design som tillater brukere å være oppmerksom på alt som skjer rundt dem mens du fortsatt nyter sin favoritt låter (og uten å gjøre noen andre, lytte til dem, heller!)

Bose Rammer har en innebygd mikrofon for bruk under samtaler og for å kommunisere med telefonen er virtuell assistent. Den rammer stole på en Bluetooth-kobling med din mobile enhet som de ikke er Wi-Fi er aktivert. Bose Rammer arbeid med både iOS-og Android-enheter. Du kan selv velge å ha den fargede rammer en bestemt farge hvis den tradisjonelle sorte solbriller ser ikke gjøre det for deg.

Hvis du er ute etter å få til smarte briller, Bose Rammer er en flott inngangsport. De har færre funksjoner, men på $200 de er betydelig rimeligere enn konkurrentene.

Bruker du smart briller? Hva er din ta på den beste smart glasses ut det? Er disse styrket opp linser teknologi for fremtiden eller bare et påfunn? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!