Hoe Vergelijk je Documenten in Google Docs

0
274

Je kunt nu al zien wat er is gewijzigd in een bestand door de herziening van de herziening van de geschiedenis in een Google Docs-bestand, maar u kunt nu ook hetzelfde doen met twee afzonderlijke documenten. Hier is hoe te gebruiken het Vergelijken van Documenten.

In een web browser, fire up the Google Docs home pagina en open een bestaand document u wilt vergelijken.

Zodra het document is geladen, klikt u op Tools > Documenten Vergelijken om te beginnen met het uitvoeren van de vergelijking tool.

Een klein dialoogvenster zal verschijnen, waardoor u een tweede document te vergelijken met de eerste. Klik op “Mijn Schijf” op te trekken de file picker.

Navigeer naar het bestand dat u wilt gebruiken, klik op en selecteer vervolgens de knop “Openen” om het document te kiezen.

De naam die u invoert in “Kenmerk Verschillen Te” zal verschijnen als de persoon die de wijzigingen heeft aangebracht in het uiteindelijke document bewerken. Voer uw naam in en klik op “Vergelijk” om Google te laten zijn magische werk.

Wanneer het tool klaar is, klik op “Open” om de vergelijking document.

De vergelijking document wordt geopend als een derde bestand met alle gemarkeerde suggesties in de hoofdtekst van het document en die ze gemaakt heeft aan de rechterkant. Daarnaast zult u in staat om te zien welke wijzigingen zijn aangebracht en wanneer.

Elke bewerken wordt weergegeven als een suggestie dat je moet accepteren of te weigeren. U kunt beslissen op te houden of te ontslaan bewerkt en in de commentaar sectie op de rechterkant van het document. Klik op het vinkje of de “X” te aanvaarden of te verwerpen elk één.

GERELATEERD: Hoe om Opmerkingen toe te Voegen in Google Docs

Als u klikt op de reactie, zult u in staat om te antwoorden op de suggestie en inzicht geven in de vraag waarom de verandering is doorgevoerd. Wanneer u het delen van bestanden met anderen, de antwoorden worden zichtbaar voor iedereen die toegang heeft tot het document.

Na een follow-up op de wijzigingen in het Google Docs document, hoeft u niet nodig om iets anders te doen. Het document automatisch opgeslagen op uw Schijf in de root-map als “Vergelijking Van <Bestand 1> & <File 2>”, waar <Bestand 1> en <2-Bestand> worden de namen van uw bestanden.

LEES VERDER

  • “Hoe Wijzig de Safari Home Pagina op een Mac
  • “Samsung Galaxy S20: Hoe regel de Vibratie Intensiteit en het Patroon
  • “Het Invoegen van een Afbeelding In de Tekst in PowerPoint
  • “Hoe Eten Bestellen bij Restaurants Online
  • “Hoe Veilig Schoonmaken van Uw Vervelende Game Controllers