Hoe Eten Bestellen bij Restaurants Online

0
57
Pixel-Shot/Shutterstock.com

Voedsel levering is veel meer dan alleen pizza ‘ s van deze dag. Als je verblijft, kunt u de levering eten van uw favoriete lokale restaurants met een paar tikken of klikken. De chauffeur kan vertrekken aan het voedsel op je deur.

Is Levering Veilig Tijdens het Coronavirus Pandemie?

Stephen Morse, een epidemioloog aan de Universiteit van Columbia, vertelde De Atlantische oceaan, die “gekookt voedsel onwaarschijnlijk is dat een probleem, tenzij ze besmet raken na het koken.” Wilt u misschien om te voorkomen dat rauwe voedingsmiddelen zoals salade, maar “er moet heel weinig risico ‘s” met gekookt voedsel dat op de juiste wijze worden verwerkt.

Morse vervolg: “Er kan overdracht via besmet levenloze voorwerpen, maar wij denken dat de belangrijkste wijze van overdracht is van de luchtwegen druppels.” Dat is hoe de CDC zegt dat COVID-19 verspreidt, ook. Op basis van deze, uw belangrijkste risico is waarschijnlijk door middel van geïnfecteerde personen, hoesten, niezen, of misschien zelfs ademen bij u in de buurt. De interactie met uw chauffeur kan het meest risicovolle onderdeel.

Dat is een reden waarom de levering van diensten zijn het toevoegen van “contactloze” leveringen. U kunt hen vragen om te vertrekken van het voedsel op je deur, dus u hoeft zelfs niet te communiceren met de chauffeur—en, natuurlijk, u kunt de tip online. Zelfs als een levering app niet bieden u een speciale “no-contact” levering optie kunt u een bericht sturen aan de bezorger door het leveren app en vraag hen om te vertrekken van het eten aan de deur wanneer ze aankomen.

Als je eten of iets anders geleverd, maar het is een goed idee om je handen te wassen na het aanraken van de container en voor u gaat eten. Overdracht van het eten meeneem container naar een andere schotel.

Veel staten zijn waardoor restaurants en bars om open te blijven voor de levering en het afhalen, zelfs als die restaurants zijn niet toegestaan te zitten en klanten te bedienen. Veel levering diensten zijn nu afzien verzendkosten voor onafhankelijke restaurants tot een betere ondersteuning van kleine ondernemingen in deze moeilijke tijd, ook. Met wat we weten nu, aan de levering van voedsel uit een restaurant is een goede manier om de lokale bedrijven en geef jezelf een pauze van het koken.

Hoe te Bestellen Eten Online

David Tonelson/Shutterstock.com

De meeste restaurant levering van diensten werk, net zoals Uber of Lyft—zij betalen een bestuurder aan het hoofd van het restaurant, pick-up van uw eten voor u, en dan is het aan u te leveren. De bestuurder is verbonden met de levering van de dienst en is niet een restaurant werknemer.

Bepaalde restaurants in uw omgeving mogelijk alleen beschikbaar op specifieke apps. Het is de moeite waard een aantal apps uit, vooral als u niet kunt vinden uw favoriete restaurant op de eerste kunt controleren.

U zult waarschijnlijk meer betalen dan wanneer u opgehaald afhalen in persoon. Voor sommige restaurants, de prijzen kunnen hoger zijn dan in het restaurant, en er zijn over het algemeen verzendkosten en tips om te overwegen. Echter, deze diensten bieden soms een korting op uw eerste bestelling.

Hier is een lijst van de diensten die u dient uit te checken, gerangschikt in volgorde van populariteit:

  • DoorDash is nu de meest populaire food delivery service in de US. Het belooft toegang tot meer dan 300.000 restaurants in de VS en Canada.
  • Grubhub is een populaire food delivery service ook zegt is voorzien van meer dan 300.000 restaurants. Hetzelfde bedrijf eigenaar is Naadloos.
  • Uber Eet is eigendom van Uber. Het maakt gebruik van Uber-netwerk van stuurprogramma ‘ s op te halen voedsel uit een verscheidenheid van nabijgelegen restaurants en het aan u te leveren.
  • Postmates is een bezorgservice dat biedt de levering van de plaatselijke restaurants. Dan eten van restaurants, stuurprogramma ‘ s ophalen en leveren een verscheidenheid aan andere dingen uit het lokale bedrijfsleven, van boodschappen en alcohol, kleding en medicijnen.
  • Waitr is beschikbaar in sommige staten van de VS en biedt nu contactloze levering, ook. Er kunnen andere kleinere diensten, zoals Waitr, die populair zijn waar u woont.

Als je eenmaal hebt gekozen voor een levering service app en vond een restaurant, je hoeft alleen een account aan te maken en uw bestelling plaatsen. U kunt bestellen via de website of het installeren van de app op uw iPhone of Android-telefoon. U kunt zelfs een tip online en het geven van instructies (zoals het verlaten van het voedsel bij je voor de deur) aan de chauffeur. Het is een eenvoudig proces, en u kunt gebruik maken van dezelfde app eten bestellen in de toekomst.

Natuurlijk, sommige restaurants—zoals pizza ‘ s plaatsen—hebben hun eigen chauffeurs. Als u een favoriet restaurant, wilt u misschien om eens bellen en vragen over de beste manier waarop je kunt ook eten bestellen voor levering.

LEES VERDER

  • “Hoe Veilig Schoonmaken van Uw Vervelende Game Controllers
  • “Samsung Galaxy S20: het Wijzigen van de Resolutie van Uw Scherm
  • “Hoe Livestream de GDC 2020 Panelen en Prijzen
  • “De 6 Beste Gratis Video Conferencing Apps
  • “Nee, 5G Niet leiden tot Coronavirus