Google Keep vs. Evernote: Hvilken Er Best?

0
62

Vi lever i en alder av informasjon. Som mer og mer data flom på internett på en daglig basis, det blir en kamp for å spore relevant, relevant informasjon. Mye av det du opplever er bare støy, men hvordan får du pålitelig ta notater uten å forstyrre oppgaven?

Både Evernote og Google Keep gi løsninger på det aktuelle problemet, men som er det beste alternativet? Denne guiden vil bryte ned Google Keep vs Evernote for å hjelpe deg å ta den riktige beslutningen.

Brukergrensesnitt

Når det kommer til å ta notater, noen elementer er viktigere enn brukergrensesnittet. Å organisere dine notater og være i stand til å finne dem på et øyeblikk er avgjørende for produktiviteten. Med det i tankene, Google Hold og Evernote er ganske forskjellige.

Google Keep organiserer notatene i en post-it-lapp mote, slik at brukerne kan se et kort sammendrag av hva hver merk inneholder på et øyeblikk. Brukere kan opprette fire forskjellige typer notater: tekst, bilde, tegning og lister. Du kan også legge til påminnelser til notater, fargekode dem, og opprette egendefinerte koder.

Google Hold er enkel, uten en masse unødvendige bjeller og fløyter. Det gir brukerne en enkel måte å ta notater og lite annet.

Når det gjelder å finne notater, brukere, har du to alternativer: standard Rutenett-Visning og en Liste Vis. Brukere kan også sortere mellom vanlig notater og påminnelser. For sortering funksjoner utover dette, brukere trenger å ansette egendefinerte koder.

Evernote er organisert mer som en tradisjonell bærbar pc og har langt mer komplekse funksjoner enn Google Keep. Notater er organisert i ulike bærbare pc-er, som deretter kan deles videre inn i ulike seksjoner. Det er mer enn et dusin maler å velge mellom for hver note, flere formateringsalternativer, koder og mye mer.

Organisasjonen er også langt mer passelig, også. Brukere kan sortere etter dato notatet ble laget eller den datoen den ble oppdatert, med tittelen, og etter merke. Flere funksjoner er tilgjengelig for å Evernote brukere, men dette krever et abonnement.

Samarbeid

Samarbeid er den nest mest viktig del av notering. Når du bruker Google Keep vs Evernote for profesjonell eller student arbeider, brukere trenger å være i stand til å arbeide sammen og vise de samme notatene.

Google Keep gjør samarbeid så enkelt som å dele et Google-Dokument med noen. I notatet er et ikon med et pluss-tegnet ved siden av den. Klikk på denne og skriv inn den e-postadressen som samarbeidspartner. Når de mottar invitasjonen, samarbeidspartner du kan vise og redigere notatet.

Evernote gjør samarbeid til en litt mer vanskelig. Å dele et notat eller samarbeide med noen andre, klikker du på Del – knappen øverst til høyre på skjermen, og skriv inn navnet eller e-post.

Brukere kan også opprette delbare linker som vil tillate samarbeidspartnere til å vise og redigere notater. Når det er sagt, prosessen krever flere trinn enn Google Keep gjør.

Utvidelser & Brukervennlighet

En av de mange sterke sider av tjenester som Google Hold og Evernote er hvor lett det er for brukerne å lagre nettsteder, bilder og videoklipp fra internett. Hvis du kommer over noe som er relevant for forskningen din, trenger du ikke å kopiere lenken og opprette et nytt notat. Bare klikk på utvidelse eller legge-på-ikonet for å automatisk opprette et notat.

Både Google Hold og Evernote har utvidelser som fungerer i Google Chrome og Firefox. Det finnes også apper for Android og iOS, og som utvider funksjonaliteten til mobile brukere.

Google Keep automatisk opprette et notat når du aktiverer extension, men det gir deg muligheten til tittelen på notatet, og inkluderer informasjon om hva merk innebærer. Det er raskt og enkelt, som er nøyaktig hva mange brukere trenger når du søker ut forskning.

Den Evernote Web Clipper fungerer mye på samme måte, men det gir brukerne flere valg når du lagrer innhold. Du kan lagre et klipp som en artikkel, en forenklet artikkel, en hel side, et bokmerke, eller et skjermbilde. Du kan også legge til egendefinerte koder og velge hva notisbok for å lagre det til før du fullfører ditt valg.

Som før, Evernote legger til flere skritt og valg til en ellers enkel prosess. Hvis du ønsker flere valg i hvordan notater lagres, Evernote er veien å gå—ellers, Google Keep vinner ut i enkelhet.

Integrering

Google Keep integreres sømløst med andre Google-Produkter. Du kan åpne Holde fra andre programmer til å ta notater uten å forlate den service du allerede er i. Hvis du først og fremst jobbe i Googles økosystem, så dette er perfekt for deg, men hvis andre apps er en del av din rutine arbeidsflyt, så Evernote kan være et bedre valg.

Evernote kan integreres med en rekke tredje-parts programmer, inkludert Gmail, Outlook, Salesforce, Slakk, og mange flere. Selv om det ikke er så strømlinjeformet eller lett å bruke Google Keep integrasjon, Evernote henvender seg mer mot power-brukere.

Google Keep vs Evernote: Hvilken er Best?

I slutten, begge programmene har kraftige funksjoner som gjør dem verdt å vurdere. Men Google Hold er mer strengt å ta notater-appen, mens Evernote kan brukes til gruppesamarbeid, utforme dokumenter, og mye mer. Google Hold er best brukt av elever eller mer uformelle notetakers, mens Evernote er mer hjemme i en profesjonell sammenheng.

Bruker du Google Keep eller Evernote? Som å ta notater service foretrekker du, og er det et bedre alternativ der ute? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.